Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
 Σύλλογος Αθηνών

Την πραγματική κατάσταση της αγοράς και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τους δείκτες, μετέφερε προς τον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των κομμάτων με επιστολή του ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α, κ. Σταύρος Καφούνης. Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Καφούνης αναφέρει:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενόψει της 83ης ΔΕΘ και των θέσεων σας επί των οικονομικών θεμάτων, επιθυμεί να σας μεταφέρει την πραγματική κατάσταση της αγοράς και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τους δείκτες, όπως αυτή προκύπτει από την καθημερινή επαφή με τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, μέλη μας.

Μετά από οκτώ χρόνια μάχης για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς δημοσιονομικής κρίσης, όσοι συνάδελφοι κατόρθωσαν να επιβιώσουν και να ισορροπήσουν στα νέα δεδομένα της αγοράς, δεν έχουν πλέον άλλα περιθώρια αντοχής. Δυστυχώς, εάν υπάρξει περαιτέρω απώλεια τζίρου, θα αντιμετωπίσουμε ένα νέο κύκλο λουκέτων με τεράστιες κοινωνικές προεκτάσεις.

Αυτήν την περίοδο, διανύουμε μία κρίσιμη καμπή και είναι η στιγμή που η αγορά χρειάζεται άμεσα ένα επενδυτικό σοκ, που θα στηρίζεται σε πραγματικά αναπτυξιακά κίνητρα.

Αφουγκραστείτε, αγκαλιάστε και στηρίξτε την αγορά. Δείξτε εμπιστοσύνη στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, που έχει τη δυνατότητα λειτουργώντας υπό συνθήκες χαμηλότερης φορολόγησης, μειούμενης γραφειοκρατίας και αποτελεσματικής ρύθμισης παλαιών χρεών, να δώσει το σύνθημα επανεκκίνησης της Ελληνικής οικονομίας, να προβεί σε επενδύσεις μικρής κλίμακος, αλλά μεγάλου συνολικού όγκου με μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα και να προσφέρει νέες μόνιμες θέσεις εργασίας και ελπίδα για την επόμενη ημέρα. Το επενδυτικό σοκ που όλοι ευαγγελίζονται μπορεί να προέλθει από τα σπλάχνα μας και να είναι αυτό που θα προσελκύσει τις μεγάλες ξένες επενδύσεις, που ποτέ και σε καμία οικονομία, δεν κατάφεραν να σύρουν το άρμα χωρίς την εγχώρια μικρή επιχειρηματικότητα.

facebook_page_plugin