Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
 Σύλλογος Αθηνών

Την πραγματική κατάσταση της αγοράς και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τους δείκτες, μετέφερε προς τον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των κομμάτων με επιστολή του ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α, κ. Σταύρος Καφούνης. Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Καφούνης αναφέρει:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενόψει της 83ης ΔΕΘ και των θέσεων σας επί των οικονομικών θεμάτων, επιθυμεί να σας μεταφέρει την πραγματική κατάσταση της αγοράς και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τους δείκτες, όπως αυτή προκύπτει από την καθημερινή επαφή με τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, μέλη μας.

Μετά από οκτώ χρόνια μάχης για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς δημοσιονομικής κρίσης, όσοι συνάδελφοι κατόρθωσαν να επιβιώσουν και να ισορροπήσουν στα νέα δεδομένα της αγοράς, δεν έχουν πλέον άλλα περιθώρια αντοχής. Δυστυχώς, εάν υπάρξει περαιτέρω απώλεια τζίρου, θα αντιμετωπίσουμε ένα νέο κύκλο λουκέτων με τεράστιες κοινωνικές προεκτάσεις.

Αυτήν την περίοδο, διανύουμε μία κρίσιμη καμπή και είναι η στιγμή που η αγορά χρειάζεται άμεσα ένα επενδυτικό σοκ, που θα στηρίζεται σε πραγματικά αναπτυξιακά κίνητρα.

Αφουγκραστείτε, αγκαλιάστε και στηρίξτε την αγορά. Δείξτε εμπιστοσύνη στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, που έχει τη δυνατότητα λειτουργώντας υπό συνθήκες χαμηλότερης φορολόγησης, μειούμενης γραφειοκρατίας και αποτελεσματικής ρύθμισης παλαιών χρεών, να δώσει το σύνθημα επανεκκίνησης της Ελληνικής οικονομίας, να προβεί σε επενδύσεις μικρής κλίμακος, αλλά μεγάλου συνολικού όγκου με μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα και να προσφέρει νέες μόνιμες θέσεις εργασίας και ελπίδα για την επόμενη ημέρα. Το επενδυτικό σοκ που όλοι ευαγγελίζονται μπορεί να προέλθει από τα σπλάχνα μας και να είναι αυτό που θα προσελκύσει τις μεγάλες ξένες επενδύσεις, που ποτέ και σε καμία οικονομία, δεν κατάφεραν να σύρουν το άρμα χωρίς την εγχώρια μικρή επιχειρηματικότητα.

Review Us On Google