Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
So Easy Promo Vraveio

Tα So Easy® βραβεύτηκαν με το Βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας από τα Education Leaders Awards, μια πρωτοβουλία της εταιρείας Boussias Communications που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύει την αριστεία και τις καλύτερες πρακτικές στο χώρο της εκπαίδευσης.

Με περισσότερες από 400 συμμετοχές, η φετινή διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και από όλους τους χώρους της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας ιδιωτικής και δημόσιας εκπαίδευσης. Στην κριτική επιτροπή με Πρόεδρο την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργό Παιδείας, συμμετείχαν άνθρωποι του πνεύματος υψηλόβαθμων τίτλων, διακεκριμένοι και πρωτοκλασσάτοι-που ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο τη διάκριση των καλύτερων εκπαιδευτικών οργανισμών κι επιχειρήσεων.

Ο κύριος Δημήτρης Ραμαντζάς, Πρόεδρος και CEO του ομίλου So Easy® δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην οικογένεια των So Easy να βραβευόμαστε με το βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως αυτή των φετινών Education Leaders Awards. Στα 25 χρόνια της πορείας μας, επίκεντρο όλης μας της προσπάθειας ήταν και είναι πάντα οι μαθητές μας.

Για μας, δεν έχει σημασία αν ο μαθητής μας είναι 4 χρονών και ξεκινάει για πρώτη φορά την επαφή του με μια ξένη γλώσσα, αν είναι έφηβος που πρέπει να περάσει την πρώτη επίσημη δοκιμασία πιστοποίησης ή είναι ενήλικας που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον επαγγελματικό στίβο με όπλο στην φαρέτρα του την άριστη χρήση ξένων γλωσσών.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο κάθε ένας από τους μαθητές μας είναι μοναδικός και μπορεί κοντά μας να κατακτήσει όποια γλώσσα επιθυμεί, άμεσα και για πάντα.

Κάθε μέρα πάνω από 9,000 μαθητές απελευθερώνονται κοντά μας και βιώνουν τη χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν όποια γλώσσα επιλέξουν δική τους, μέσα από αποκλειστικές εξειδικευμένες μεθόδους διδασκαλίας, πρωτοπόρα εξατομικευμένα προγράμματα σπουδών αλλά και μέσα από την έμπνευση, τον ενθουσιασμό και το μεράκι της ακαδημαϊκής μας ομάδας. Το βραβείο αυτό είναι αφιερωμένο σε κάθε έναν από τους χιλιάδες σπουδαστές που καθημερινά μας γεμίζουν εμπειρίες και σε όλους όσους θα μας κάνουν ακόμα καλύτερους στο μέλλον!»

facebook_page_plugin