Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
So Easy Promo Vraveio

Tα So Easy® βραβεύτηκαν με το Βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας από τα Education Leaders Awards, μια πρωτοβουλία της εταιρείας Boussias Communications που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύει την αριστεία και τις καλύτερες πρακτικές στο χώρο της εκπαίδευσης.

Με περισσότερες από 400 συμμετοχές, η φετινή διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και από όλους τους χώρους της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας ιδιωτικής και δημόσιας εκπαίδευσης. Στην κριτική επιτροπή με Πρόεδρο την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργό Παιδείας, συμμετείχαν άνθρωποι του πνεύματος υψηλόβαθμων τίτλων, διακεκριμένοι και πρωτοκλασσάτοι-που ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο τη διάκριση των καλύτερων εκπαιδευτικών οργανισμών κι επιχειρήσεων.

Ο κύριος Δημήτρης Ραμαντζάς, Πρόεδρος και CEO του ομίλου So Easy® δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην οικογένεια των So Easy να βραβευόμαστε με το βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως αυτή των φετινών Education Leaders Awards. Στα 25 χρόνια της πορείας μας, επίκεντρο όλης μας της προσπάθειας ήταν και είναι πάντα οι μαθητές μας.

Για μας, δεν έχει σημασία αν ο μαθητής μας είναι 4 χρονών και ξεκινάει για πρώτη φορά την επαφή του με μια ξένη γλώσσα, αν είναι έφηβος που πρέπει να περάσει την πρώτη επίσημη δοκιμασία πιστοποίησης ή είναι ενήλικας που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον επαγγελματικό στίβο με όπλο στην φαρέτρα του την άριστη χρήση ξένων γλωσσών.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο κάθε ένας από τους μαθητές μας είναι μοναδικός και μπορεί κοντά μας να κατακτήσει όποια γλώσσα επιθυμεί, άμεσα και για πάντα.

Κάθε μέρα πάνω από 9,000 μαθητές απελευθερώνονται κοντά μας και βιώνουν τη χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν όποια γλώσσα επιλέξουν δική τους, μέσα από αποκλειστικές εξειδικευμένες μεθόδους διδασκαλίας, πρωτοπόρα εξατομικευμένα προγράμματα σπουδών αλλά και μέσα από την έμπνευση, τον ενθουσιασμό και το μεράκι της ακαδημαϊκής μας ομάδας. Το βραβείο αυτό είναι αφιερωμένο σε κάθε έναν από τους χιλιάδες σπουδαστές που καθημερινά μας γεμίζουν εμπειρίες και σε όλους όσους θα μας κάνουν ακόμα καλύτερους στο μέλλον!»