Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Mega Gyros 001

Σε έναν από αναπτυσσόμενους και παράλληλα κερδοφόρους επιχειρηματικούς τομείς αναδεικνύεται η αγορά γύρου, με το συνολικό τζίρο σε κρεοπωλεία και ψητοπωλεία να ανέρχεται στο 1 δισ. ευρώ.

Αυτή τη στιγμή κυρίαρχη εταιρεία στην αγορά γύρου είναι η Μέγα Γύρος. Το 2017 οι ενοποιημένες πωλήσεις του ομίλου σημείωσαν αύξηση κατά 11%, φτάνοντας τα 34 εκατ. ευρώ έναντι 30,6 εκατ. ευρώ το 2016. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 8,8%, φτάνοντας τα 2,8 εκατ. ευρώ έναντι 2,56 εκατ. ευρώ το 2016, τα κέρδη προ φόρων σημείωσαν αύξηση κατά 16%, φτάνοντας τα 1,7 εκατ. ευρώ από 1,48 εκατ. ευρώ το 2016, και τέλος, τα κέρδη μετά από φόρους ενισχύθηκαν κατά 3,2% και ανήλθαν σε 1,11 εκατ. ευρώ από 1 εκατ. ευρώ το 2016.

Σημαντική άνοδο κατέγραψε η δραστηριότητα της θυγατρικής εταιρείας Megas Yeeros LLC, στο Ne w Jersey των ΗΠΑ, με κύκλο εργασιών που έφθασε τα 7,1 εκατ. δολ. ΗΠΑ, έναντι 4,7 εκατ. δολ. ΗΠΑ το 2016, σημειώνοντας άνοδο 51% περίπου, κέρδη χρήσεως προ φόρων 2,6 χιλ. δολ. ΗΠΑ, έναντι ζημιών ύψους 605,7 χιλ. δολ. ΗΠΑ το 2016.

Σήμερα η Μέγα Γύρος είναι η μεγαλύτερη σε παράγωγη γύρου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, παράγοντας ημερησίως πάνω από 30 τόνους γύρο, 200 χιλ. σουβλάκια και 5 τόνους κρεατοσκευασμάτων για λογαριασμό της ευρωπαϊκής αγοράς.

Αλλά και η μονάδα στην Αμερική τροφοδοτεί ήδη περί τις 20 πολιτείες της χώρας, ενώ κάνει εξαγωγές σε Καναδά, Παναμά και Ντουμπάι.

Είσοδο στην αγορά του γύρου πραγματοποιεί και η Creta Farms. Ειδικότερα, η κρητική εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή γύρου για ψητοπωλεία, καλαμάκια και κεμπάπ, με κρέας ειδικής εκτροφής, μία τεχνογωσία που αναπτύσσει στα χοιροτροφεία της και από την οποία προκύπτει η σειρά «Εν Ελλάδι».

Στόχος της εταιρείας είναι η απόκτηση σημαντικού μεριδίου αγοράς, καθώς εκτιμά ότι με το κρέας ειδικής εκτροφής θα κερδίσει την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Το κρέας ειδικής εκτροφής της Creta Farms ένα νέο προϊόν, με ελληνική προέλευση και κρητική καταγωγή, αποτέλεσμα 4ετούς εργαστηριακής μελέτης με ελληνικό πανεπιστήμιο.

Οι συγκεκριμένοι χοίροι που βρίσκονται στη μοναδική καθετοποιημένη μονάδα χοιρινού κρέατος της χώρας μας, στις εγκαταστάσεις της Creta Farms στο Ρέθυμνο της Κρήτης, εκτρέφονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και 100% φυτικές τροφές πλούσιες σε Ω3 και φυσικά αντιοξειδωτικά, όπως χαρούπι, κρητικά βότανα (ρίγανη, θυμάρι, φασκόμηλο, αλαδανιά) καθώς και εσπεριδοειδή. Όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά δημιουργούν μια παραδοσιακή εκτροφή, που βελτιώνει όχι μόνο την υγεία του ζώου, αλλά και τα διατροφικά χαρακτηριστικά του κρέατος.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το 90% του κρέατος που χρησιμοποιείται για την παραγωγή γύρου δεν είναι ελληνικό και προέρχεται κυρίως από την Ολλανδία.