Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Mega Gyros 001

Σε έναν από αναπτυσσόμενους και παράλληλα κερδοφόρους επιχειρηματικούς τομείς αναδεικνύεται η αγορά γύρου, με το συνολικό τζίρο σε κρεοπωλεία και ψητοπωλεία να ανέρχεται στο 1 δισ. ευρώ.

Αυτή τη στιγμή κυρίαρχη εταιρεία στην αγορά γύρου είναι η Μέγα Γύρος. Το 2017 οι ενοποιημένες πωλήσεις του ομίλου σημείωσαν αύξηση κατά 11%, φτάνοντας τα 34 εκατ. ευρώ έναντι 30,6 εκατ. ευρώ το 2016. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 8,8%, φτάνοντας τα 2,8 εκατ. ευρώ έναντι 2,56 εκατ. ευρώ το 2016, τα κέρδη προ φόρων σημείωσαν αύξηση κατά 16%, φτάνοντας τα 1,7 εκατ. ευρώ από 1,48 εκατ. ευρώ το 2016, και τέλος, τα κέρδη μετά από φόρους ενισχύθηκαν κατά 3,2% και ανήλθαν σε 1,11 εκατ. ευρώ από 1 εκατ. ευρώ το 2016.

Σημαντική άνοδο κατέγραψε η δραστηριότητα της θυγατρικής εταιρείας Megas Yeeros LLC, στο Ne w Jersey των ΗΠΑ, με κύκλο εργασιών που έφθασε τα 7,1 εκατ. δολ. ΗΠΑ, έναντι 4,7 εκατ. δολ. ΗΠΑ το 2016, σημειώνοντας άνοδο 51% περίπου, κέρδη χρήσεως προ φόρων 2,6 χιλ. δολ. ΗΠΑ, έναντι ζημιών ύψους 605,7 χιλ. δολ. ΗΠΑ το 2016.

Σήμερα η Μέγα Γύρος είναι η μεγαλύτερη σε παράγωγη γύρου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, παράγοντας ημερησίως πάνω από 30 τόνους γύρο, 200 χιλ. σουβλάκια και 5 τόνους κρεατοσκευασμάτων για λογαριασμό της ευρωπαϊκής αγοράς.

Αλλά και η μονάδα στην Αμερική τροφοδοτεί ήδη περί τις 20 πολιτείες της χώρας, ενώ κάνει εξαγωγές σε Καναδά, Παναμά και Ντουμπάι.

Είσοδο στην αγορά του γύρου πραγματοποιεί και η Creta Farms. Ειδικότερα, η κρητική εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή γύρου για ψητοπωλεία, καλαμάκια και κεμπάπ, με κρέας ειδικής εκτροφής, μία τεχνογωσία που αναπτύσσει στα χοιροτροφεία της και από την οποία προκύπτει η σειρά «Εν Ελλάδι».

Στόχος της εταιρείας είναι η απόκτηση σημαντικού μεριδίου αγοράς, καθώς εκτιμά ότι με το κρέας ειδικής εκτροφής θα κερδίσει την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Το κρέας ειδικής εκτροφής της Creta Farms ένα νέο προϊόν, με ελληνική προέλευση και κρητική καταγωγή, αποτέλεσμα 4ετούς εργαστηριακής μελέτης με ελληνικό πανεπιστήμιο.

Οι συγκεκριμένοι χοίροι που βρίσκονται στη μοναδική καθετοποιημένη μονάδα χοιρινού κρέατος της χώρας μας, στις εγκαταστάσεις της Creta Farms στο Ρέθυμνο της Κρήτης, εκτρέφονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και 100% φυτικές τροφές πλούσιες σε Ω3 και φυσικά αντιοξειδωτικά, όπως χαρούπι, κρητικά βότανα (ρίγανη, θυμάρι, φασκόμηλο, αλαδανιά) καθώς και εσπεριδοειδή. Όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά δημιουργούν μια παραδοσιακή εκτροφή, που βελτιώνει όχι μόνο την υγεία του ζώου, αλλά και τα διατροφικά χαρακτηριστικά του κρέατος.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το 90% του κρέατος που χρησιμοποιείται για την παραγωγή γύρου δεν είναι ελληνικό και προέρχεται κυρίως από την Ολλανδία.

Review Us On Google