Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Media Strom

Σε συζητήσεις με τράπεζες με σκοπό την αναδιάρθρωση μέρους του δανεισμού της, μέσω έκδοσης ομολογιακού δανείου 6 εκατ. ευρώ 7ετής διάρκειας βρίσκεται η Αθηναϊκή Στρωματοποιϊα, η μεγαλύτερη βιομηχανία στρωμάτων, γνωστή με την επωνυμία Media Strom.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ετήσια οικονομική της έκθεση για το 2017, συνεχίζει να εφαρμόζει «ανατρεπτικές» εμπορικές πολιτικές και να επιδιώκει τη σύναψη νέων στρατηγικών συνεργασιών. Αναμένει ότι η χρήση 2018 θα κλείσει με αύξηση κύκλου εργασιών, κερδών, μεριδίου αγοράς και εξαγωγών, βελτίωση της ρευστότητάς της και περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά και των ανταγωνιστικών της πλεονεκτημάτων. Προγραμματίζει τη διεύρυνση των σημείων πώλησης των προϊόντων της.

Σε σχέση με ενδεχόμενη επιστροφή εισπραχθείσας επιχορήγησης 5,23 εκατ. ευρώ και των σχετικών τόκων για την κατασκευή του σύγχρονου εργοστασίου της στο Μαρκόπουλο Αττικής το 2010, βάσει επενδυτικού προγράμματος που δεν έχει ολοκληρωθεί, εκτιμά ότι οι πραγματικές απαιτήσεις δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη ρευστότητα και την κανονική λειτουργία της. Η επιχείρηση έχει εισπράξει το 50% επιχορήγησης που προβλέφθηκε για συνολικό επενδυτικό πρόγραμμα 34,87 εκατ. ευρώ.

Εχει καταρτίσει νέο, εξελισσόμενο πενταετές επενδυτικό σχέδιο, που ξεκίνησε το 2017 και περιλαμβάνει προμήθεια νέου μηχανολογικού εξοπλισμού, με σκοπό την εφαρμογή καινοτομικών τεχνικών παραγωγής και την περαιτέρω διαφοροποίηση των προϊόντων της.
Η εταιρεία εκτός από τα στρώματα που παράγει, διαθέτει μαξιλάρια ύπνου, παπλώματα, ανωστρώματα, βάσεις-υποστρώματα, καθώς και ξύλινες και μεταλλικές κρεβατοκάμαρες και άλλα έπιπλα εισαγωγής. Αναπτύσσεται στην αγορά και μέσω δικτύου καταστημάτων franchise.Το εμπορικό της δίκτυο περιλαμβάνει πλέον 55 καταστήματα «Media Strom» και 67 «Media Strom Shop in Shop».

Το 2017 η εταιρεία κατέγραψε πωλήσεις ύψους 22,82 εκατ. ευρώ, αυξημένες έναντι εκείνων του 2016 κατά 15,5%, ενώ τα καθαρά της κέρδη διαμορφώθηκαν σε 0,80 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 0,06 εκατ. ευρώ το 2016.

facebook_page_plugin