Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Eea Foto Ds

Θέματα που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα και την προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας, είχε η ατζέντα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, μεταξύ αντιπροσωπείας του ΕΕΑ και της κας Ευγενίας Φωτονιάτα, ΕΓ Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ήταν ο Πρόεδρος του κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, ενώ συμμετείχαν οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Ν. Γρέντζελος και Ν. Κογιουμτσής, καθώς και το στέλεχος του ΕΕΑ κ. Σ. Κοσκοβόλης.

Το πρώτο θέμα της συνάντησης αφορούσε τη δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» με την οποία επιδιώκεται η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου παρουσίασε τις προτάσεις του Επιμελητηρίου για συνεκτικές και αλληλένδετες παρεμβάσεις, την αναβάθμιση της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και την οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας που μπορεί να αναπτυχθεί σε κάθε δήμο της Αττικής, με την υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών. Ταυτόχρονα, παρουσίασε τον αριθμό των επιχειρήσεων μελών του στους 50 πρώτους δήμους της Αττικής.

Με βάση το μέχρι σήμερα ενδιαφέρον των δήμων της Αττικής ο κ. Χατζηθεοδοσίου ζήτησε από την κα Φωτονιάτα, συνεξετάζοντας τον αριθμό των μελών του Επιμελητηρίου σε κάθε δήμο που θα συμμετέχουν στα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», την γεωγραφική περιοχή που εκπροσωπεί και τον αριθμό των δήμων σε αυτή την γεωγραφική περιοχή, να αυξήσει τον αριθμό των επιτρεπόμενων συνεργασιών, ιδιαίτερα για την Αττική, αλλά και για άλλες περιοχές της χώρας που έχουν αντίστοιχα προβλήματα.

Η κα Φωτονιάτα υποσχέθηκε να εξετάσει το αίτημα και αποδέχτηκε την πρόσκληση να παραβρεθεί σε συνάντηση την Πέμπτη 26/7/2018, στις 19.00 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με όλους τους δημάρχους της Αττικής προκειμένου να συζητηθεί η δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», η οποία μπορεί να στηρίξει αποτελεσματικά επιχειρηματικές προσπάθειες μικρομεσαίων σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Στην συνέχεια ο κ. Χατζηθεοδοσίου κατέθεσε πρόταση για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση Προγράμματος που αφορά στην Έγκαιρη Προειδοποίηση των Επιχειρήσεων με τον τίτλο «Early Warning Greece» προκειμένου να εφαρμοστεί σε συνεργασία με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, σε περιοχές που δεν περιλαμβάνονται στο Ευρωπαϊκό έργο «Early Warning Europe».

Για το θέμα αυτό θα ακολουθήσει νέα συνάντηση με την κα Φωτονιάτα για την εξέταση της πηγής χρηματοδότησης των προτεινόμενων ενεργειών του προγράμματος.

Review Us On Google