Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Eea Foto Ds

Θέματα που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα και την προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας, είχε η ατζέντα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, μεταξύ αντιπροσωπείας του ΕΕΑ και της κας Ευγενίας Φωτονιάτα, ΕΓ Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ήταν ο Πρόεδρος του κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, ενώ συμμετείχαν οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Ν. Γρέντζελος και Ν. Κογιουμτσής, καθώς και το στέλεχος του ΕΕΑ κ. Σ. Κοσκοβόλης.

Το πρώτο θέμα της συνάντησης αφορούσε τη δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» με την οποία επιδιώκεται η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου παρουσίασε τις προτάσεις του Επιμελητηρίου για συνεκτικές και αλληλένδετες παρεμβάσεις, την αναβάθμιση της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και την οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας που μπορεί να αναπτυχθεί σε κάθε δήμο της Αττικής, με την υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών. Ταυτόχρονα, παρουσίασε τον αριθμό των επιχειρήσεων μελών του στους 50 πρώτους δήμους της Αττικής.

Με βάση το μέχρι σήμερα ενδιαφέρον των δήμων της Αττικής ο κ. Χατζηθεοδοσίου ζήτησε από την κα Φωτονιάτα, συνεξετάζοντας τον αριθμό των μελών του Επιμελητηρίου σε κάθε δήμο που θα συμμετέχουν στα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», την γεωγραφική περιοχή που εκπροσωπεί και τον αριθμό των δήμων σε αυτή την γεωγραφική περιοχή, να αυξήσει τον αριθμό των επιτρεπόμενων συνεργασιών, ιδιαίτερα για την Αττική, αλλά και για άλλες περιοχές της χώρας που έχουν αντίστοιχα προβλήματα.

Η κα Φωτονιάτα υποσχέθηκε να εξετάσει το αίτημα και αποδέχτηκε την πρόσκληση να παραβρεθεί σε συνάντηση την Πέμπτη 26/7/2018, στις 19.00 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με όλους τους δημάρχους της Αττικής προκειμένου να συζητηθεί η δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», η οποία μπορεί να στηρίξει αποτελεσματικά επιχειρηματικές προσπάθειες μικρομεσαίων σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Στην συνέχεια ο κ. Χατζηθεοδοσίου κατέθεσε πρόταση για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση Προγράμματος που αφορά στην Έγκαιρη Προειδοποίηση των Επιχειρήσεων με τον τίτλο «Early Warning Greece» προκειμένου να εφαρμοστεί σε συνεργασία με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, σε περιοχές που δεν περιλαμβάνονται στο Ευρωπαϊκό έργο «Early Warning Europe».

Για το θέμα αυτό θα ακολουθήσει νέα συνάντηση με την κα Φωτονιάτα για την εξέταση της πηγής χρηματοδότησης των προτεινόμενων ενεργειών του προγράμματος.

facebook_page_plugin