Latest Franchises

  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα
Bubble Tale Fb 900

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Τα Bubbletale παρουσιάζουν στην αγορά ένα νέο, καινοτόμο ρόφημα, για τα ελληνικά δεδομένα, το Bubbletea. Ένα ιδιαίτερο, καινοτόμο και προσφάτως βραβευμένο προϊόν (βραβεία στα βραβεία Franchise ως Most Innovated Product και ως Most Innovated Concept) με μεγάλη απήχηση στα νεανικά και όχι μόνο κοινά.

Γνωστό στο εξωτερικό ρόφημα, με βάση στο τσάι και στο οποίο ο πελάτης δίνει τη γεύση που επιθυμεί. Τα bubbles με τον συμπυκνωμένο χυμό φρούτων διαφοροποιούν τη γεύση σε κάθε γουλιά!

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ότι επιθυμούν μέσα από έναν κατάλογο 10 διαφορετικών κατηγοριών σε ροφήματα, ιδιαίτερες γεύσεις σε pop corn, γλειφιτζούρια, ζελεδάκια, ζαχαρωτά και πολλών ειδών πρωτότυπα snacks.

Τα Bubbletale προσφέρουν την ευκαιρία για μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική δράση, με χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης, ελάχιστα royalties και με συνεχώς αυξανόμενες τάσεις πελατειακό κοινό.

Παρέχουν συνεχόμενη υποστήριξη στους franchisee σε όλους τους τομείς, τεχνογνωσία, άμεση και γρήγορη εκπαίδευση, δυνατότητα προσαρμογής σε διαφορετικές καταναλωτικές αγορές.

Η εναλλακτική πρόταση στον χώρο της εστίασης σε συνδυασμό με τον εγγυημένα σωστό τρόπο λειτουργίας, οδηγούν στην ασφάλεια της αλυσίδας μας, μιας και έχουμε μηδενικές αποτυχίες καταστημάτων.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε δωρεάν το νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή και να το αγοράσετε στα περίπτερα μόνο με 2,5 Ευρώ και να ανακαλύψετε νέες επιχειρηματικές προτάσεις franchise, όσο και να μάθετε τις λεπτομέρειες του franchise για τα πλέον καταξιωμένα brands. ΑΦΙΕΡΩΜΑ 38 αλυσίδες franchise αποκαλύπτουν τα συστατικά της επιτυχίας.

facebook_page_plugin