Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Ab Header

Ο Λεωνίδας Βρεττάκος, COO της ΑΒ Βασιλόπουλος, αποφάσισε να ολοκληρώσει την συνεργασία του με την εταιρεία, μετά από 21 χρόνια επιτυχημένης κοινής πορείας, και θα αποχωρήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου 2018.

Σε σχετική του δήλωση, ο Frans Muller, CEO της Ahold Delhaize, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Βρεττάκο για την αφοσίωση και την θητεία του στην εταιρεία. Έχει αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Άλφα Βήτα και για την Ahold Delhaize, και έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην καθοδήγηση της Άλφα Βήτα καθ’ όλη τη διάρκεια των δύσκολων οικονομικών συγκυριών για την Ελλάδα, οδηγώντας την στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς. Του εύχομαι ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του».

Ο Λεωνίδας Βρεττάκος, σε σχετική του δήλωση, αναφέρει: «Ένας κύκλος 21 χρόνων ολοκληρώθηκε, μέσα από μια πορεία συνύπαρξης με εξαιρετικούς ανθρώπους και συνεργάτες στην ΑΒ Βασιλόπουλος. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην εταιρεία, όταν μετράγαμε μόλις 31 καταστήματα και 100 δισ. δραχμές τζίρο, με την ΑΒ στην 6η θέση στην αγορά και αφήνω έναν ηγέτη στον κλάδο, με 2 δισ. Ευρώ τζίρο, με υγιή και αυτόνομη ανάπτυξη, με περισσότερα από 430 καταστήματα και με ξεκάθαρη στρατηγική για το μέλλον. Σε αυτά τα 21 χρόνια καταφέραμε πολλά και όλα τα καταφέραμε μαζί, μια ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα! Απόδειξη, τα αποτελέσματα της εταιρείας σε μια αγορά σαν αυτή που βιώνουμε τα τελευταία 8 χρόνια. Η πίστη μου είναι βαθιά ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος με τον κόσμο που διαθέτει, βρίσκεται σε καλά χέρια, γιατί το σημαντικότερό της κεφάλαιο, είναι οι άνθρωποί της. Η δύναμη της είναι το όνομά της, οι πελάτες της, αλλά και το Group στο οποίο ανήκει, που τη θωρακίζει αλλά και τη βοηθάει να πηγαίνει μπροστά. Στο Group συνεργάστηκα με εξαιρετικούς επαγγελματίες αλλά και φίλους, και ξέρω ότι θα σταθούν δίπλα στην εταιρεία σε κάθε της βήμα. Σε αυτήν την ΑΒ Βασιλόπουλος και όλους εσάς – τους φίλους, συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου, δίνω την υπόσχεση ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας και είστε πάντα στην καρδιά μου.»

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Λεωνίδα Βρεττάκο θα διαδεχθεί ο Βασίλης Σταύρου, Brand President της Mega Image στη Ρουμανία, ο οποίος θα αναλάβει Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος από την 1η Οκτωβρίου 2018. Ο Frans Muller, αναφέρει ότι «Είμαστε χαρούμενοι που ο Βασίλης επιστρέφει στην Ελλάδα στο τιμόνι της Άλφα Βήτα, ένα brand το οποίο γνωρίζει αρκετά καλά. Εκεί ξεκίνησε την καριέρα του το 1994, και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την εταιρία σε καλό επίπεδο, εξελισσόμενος μέσα από διάφορες θέσεις στους χώρους των Logistics, της Διασφάλισης Ποιότητας, και της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων. Είμαστε σίγουροι ότι είναι ο καταλληλότερος για να βοηθήσει την Άλφα Βήτα να διατηρήσει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά».