Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Ab Header

Ο Λεωνίδας Βρεττάκος, COO της ΑΒ Βασιλόπουλος, αποφάσισε να ολοκληρώσει την συνεργασία του με την εταιρεία, μετά από 21 χρόνια επιτυχημένης κοινής πορείας, και θα αποχωρήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου 2018.

Σε σχετική του δήλωση, ο Frans Muller, CEO της Ahold Delhaize, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Βρεττάκο για την αφοσίωση και την θητεία του στην εταιρεία. Έχει αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Άλφα Βήτα και για την Ahold Delhaize, και έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην καθοδήγηση της Άλφα Βήτα καθ’ όλη τη διάρκεια των δύσκολων οικονομικών συγκυριών για την Ελλάδα, οδηγώντας την στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς. Του εύχομαι ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του».

Ο Λεωνίδας Βρεττάκος, σε σχετική του δήλωση, αναφέρει: «Ένας κύκλος 21 χρόνων ολοκληρώθηκε, μέσα από μια πορεία συνύπαρξης με εξαιρετικούς ανθρώπους και συνεργάτες στην ΑΒ Βασιλόπουλος. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην εταιρεία, όταν μετράγαμε μόλις 31 καταστήματα και 100 δισ. δραχμές τζίρο, με την ΑΒ στην 6η θέση στην αγορά και αφήνω έναν ηγέτη στον κλάδο, με 2 δισ. Ευρώ τζίρο, με υγιή και αυτόνομη ανάπτυξη, με περισσότερα από 430 καταστήματα και με ξεκάθαρη στρατηγική για το μέλλον. Σε αυτά τα 21 χρόνια καταφέραμε πολλά και όλα τα καταφέραμε μαζί, μια ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα! Απόδειξη, τα αποτελέσματα της εταιρείας σε μια αγορά σαν αυτή που βιώνουμε τα τελευταία 8 χρόνια. Η πίστη μου είναι βαθιά ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος με τον κόσμο που διαθέτει, βρίσκεται σε καλά χέρια, γιατί το σημαντικότερό της κεφάλαιο, είναι οι άνθρωποί της. Η δύναμη της είναι το όνομά της, οι πελάτες της, αλλά και το Group στο οποίο ανήκει, που τη θωρακίζει αλλά και τη βοηθάει να πηγαίνει μπροστά. Στο Group συνεργάστηκα με εξαιρετικούς επαγγελματίες αλλά και φίλους, και ξέρω ότι θα σταθούν δίπλα στην εταιρεία σε κάθε της βήμα. Σε αυτήν την ΑΒ Βασιλόπουλος και όλους εσάς – τους φίλους, συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου, δίνω την υπόσχεση ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας και είστε πάντα στην καρδιά μου.»

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Λεωνίδα Βρεττάκο θα διαδεχθεί ο Βασίλης Σταύρου, Brand President της Mega Image στη Ρουμανία, ο οποίος θα αναλάβει Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος από την 1η Οκτωβρίου 2018. Ο Frans Muller, αναφέρει ότι «Είμαστε χαρούμενοι που ο Βασίλης επιστρέφει στην Ελλάδα στο τιμόνι της Άλφα Βήτα, ένα brand το οποίο γνωρίζει αρκετά καλά. Εκεί ξεκίνησε την καριέρα του το 1994, και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την εταιρία σε καλό επίπεδο, εξελισσόμενος μέσα από διάφορες θέσεις στους χώρους των Logistics, της Διασφάλισης Ποιότητας, και της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων. Είμαστε σίγουροι ότι είναι ο καταλληλότερος για να βοηθήσει την Άλφα Βήτα να διατηρήσει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά».

facebook_page_plugin