Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Dust Header

Η Dust+Cream εντάσσεται στο διεθνές δίκτυο της Endeavor με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της που θα προσδώσει νέες θέσεις εργασίας και όχι μόνο.

Η εταιρεία καλλυντικών Dust+Cream εντάχθηκε στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor, διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού στήριξης της επιχειρηματικότητας με παρουσία σε 30 χώρες. Η επιλογή έγινε στο 80ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στις 27-29 Ιουνίου. Ανάμεσα στους 30 επιχειρηματίες και επενδυτές που αξιολόγησαν τους υποψήφιους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο και επέλεξαν εκείνους που θα ενταχθούν στο δίκτυο, ήταν και ο επιχειρηματίας του δικτύου μας, Αλέξης Πανταζής, συνιδρυτής της Hellas Direct. Στην αξιολόγηση συνέβαλαν, επίσης, μεταξύ άλλων οι Oskar Miel (Rakuten Capital), Luis Lora (Allen & Company), Diego Piacentini (σύμβουλος της ιταλικής κυβέρνησης) και Fabio Cannavale (lastminute.com).

Η Dust+Cream, που εκπροσωπήθηκε από τους Λέανδρο και Βασίλη Καρακατσάνη, είναι εταιρεία καλλυντικών με έμφαση στις ηλικίες 18-35 ετών, ιδρύθηκε το 2012 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει περισσότερα από 65 καταστήματα ανά την Ελλάδα και μια ευρεία γκάμα σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες και είδη προσωπικής φροντίδας υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περισσότερους από 500 εργαζόμενους στο δίκτυο.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 30 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 40 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 22 εταιρείες από 15 χώρες. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 1.698 από 1.059 εταιρείες σε 30 αγορές, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της Endeavor και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 1.500.000 θέσεις εργασίας διεθνώς και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $15 δισ. το 2017.

Από την Ελλάδα έχουν ενταχθεί στο δίκτυο οι εταιρείες Hellas Direct, Papadimitriou, HotelBrain, Insurance Market, ERGON, Brainbox, Think Digital Group, Green Cola, Travelplanet24/Tripsta, blueground, FREZYDERM, Avocarrot, Sychem, Workable, CHB, Forky, ΚΟΝΒΑ, Yodiwo, Raymetrics, Centaur Analytics και Metamaterial Technologies Inc.

Τον Οκτώβριο του 2018 θα πραγματοποιηθεί το διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor στην Αθήνα.

Review Us On Google