Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Coffee Island Header 2018

Τα Coffee Island προτείνουν μια από τις καλύτερες επιχειρηματικές κινήσεις για τον σκεπτόμενο επιχειρηματία, προσφέροντας την ευκαιρία για μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική δράση, με άμεση κερδοφορία και ταχεία απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης.

Γι’ αυτό το λόγο τα Coffee Island στοχεύουν και επενδύουν διαρκώς στην ενδυνάμωση του brand, ενισχύουμε τις υπηρεσίες τους, πρωτοπορούν λανσάροντας νέα και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων. Αποδέκτης όλων των παραπάνω είναι ο καταναλωτής, στη συνείδηση του οποίου έχουν εδραιωθεί ως ο απόλυτος προορισμός καφέ και συνοδευτικών ροφημάτων με συνέπεια να εξασφαλίζουν ιδιαιτέρως θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης για το δίκτυο των συνεργατών τους.

Τα Coffee Island πιστεύουν έμπρακτα στο δίκαιο επιχειρείν και γι’ αυτό προσφέρουν στους συνεργάτες - franchisees τους ένα επιχειρηματικό μοντέλο απαλλαγμένο από οικονομικές δεσμεύσεις επί του κύκλου εργασιών του, δηλ. δεν υπάρχουν royalties και marketing fees.

Τα Coffee Island διαθέτουν παραγωγική αυτονομία και επενδύουν συνεχώς στην Έρευνα & την Ανάπτυξη, στην τεχνογνωσία του καφέ και στη σωστή εκπαίδευση των franchisees τους. Κατορθώσαν να επιτύχουμε όλα αυτά τα χρόνια μια ομοιόμορφη διανομή στην ανάπτυξη του δικτύου τους με στρατηγικές τοποθετήσεις των καταστημάτων διασφαλίζοντας έτσι την προοπτική συνεχούς διεύρυνσης ενός απολύτως υγιούς δικτύου.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου Coffee Island, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 2106540681 ή να μας στείλεις email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook_page_plugin