Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Koulour Koulour Promo

Χθες Δευτέρα 25/6/18 υπέγράφη η 9η σύμβαση franchise για τα Koulour Koulour, με την συνεργασία της FBS - Franchise Business Services που εχει αναλάβει την ενημέρωση των ενδιαφερομένων και τον σχεδιασμό του συστήματος franchise. Ηδη, δύο καταστήματα είναι υπό κατασκευή με το πρώτο επί της Στ. Καλλάρη 5 στα Κ. Πατήσια να ξεκινά στις 10 Ιουλίου, με το δεύτερο επί της Αγ. Αλεξάνδρου 5 στο Π. Φάληρο λίγο αργότερα και στη συνέχεια στη Πλ. Βικτωρίας.

Οσο αφορά στα επόμενα 6 καταστήματα αναζητούνται κατάλληλοι χώροι και σύντομα θα ανακοινωθούν οι σχετικές συμφωνίες σε Μαρούσι, Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνας, Αιγάλεω, Περιστέρι κ.α. Το Koulour-Koulour συστήνεται ως το φρέσκο, ποιοτικό και υγιεινό all day street food, με σήμα κατατεθέν το σουσαμένιο θεσσαλονικιώτικο κουλούρι, στη γνωστή παραδοσιακή γεύση του, αλλά όπως δεν το έχετε ξαναφάει, και προτείνει μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise, χαμηλού κόστους και υψηλών αποδόσεων.

Η πρόταση franchise των Koulour-Koulour αφορά σε μικρά καταστήματα με ελάχιστο χώρο 45 τ.μ. σε σημεία με αυξημένη διέλευση πεζών, με κύριο προϊόν τα γεμιστά κουλούρια και τους καφέδες, αλλά και με μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων από εκλεχτές ελληνικές πρώτες ύλες, ικανή να τα αναδείξει ως το απόλυτο all day street food spot.

Η χαμηλή επένδυση της τάξεως των 50,000 Ευρώ, σε συνδυασμό με τα περιθώρια κέρδους που είναι τα υψηλότερα στην εστίαση διαμορφώνουν την καλύτερη πρόταση για αυτο-απασχόληση με ιδιαίτερα καλές αποδόσεις, αλλά και μια από τις ελάχιστες επενδυτικές προτάσεις της αγοράς.

Οι δυο άξονες επιτυχίας των Koulour-Koulour αφορούν τους υψηλούς ημερήσιους τζίρους που ξεπερνούν κάθε ανταγωνιστικό concept στη Μικρή Εστίαση και τα υψηλά μεικτά περιθώρια, αφού τα προϊόντα παράγονται μέσα στο κάθε κατάστημα franchise. Το συνολικό υψηλό μεικτό κέρδος σε συνδυασμό με το αξεπέραστο και φρέσκο προϊόν διαμορφώνουν την καλύτερη επιχειρηματική επιλογή.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου KOULOUR KOULOUR, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 2106540681 ή να μας στείλεις email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook_page_plugin