Latest Franchises

 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES
 • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
 • COFFEE LAB PR
 • SUGAR ANGEL
 • 20 MINUTES FITNESS
 • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Mikel Header

Όταν ο Λευτέρης Κυριακάκης δημιούργησε την εταιρία Mikel 10 χρόνια πριν, ενδυναμώθηκε και η έννοια του franchise στον χώρο της καφεστίασης για την ελληνική αγορά. Η γρήγορη διάδοση του brand και η επέκταση της εταιρίας σε άλλες χώρες επιβεβαίωσε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του concept. H Mikel έχει την αποκλειστική χρήση του ονόματος για την δημιουργία και τη λειτουργία του δικτύου, καθώς την επιλογή και τον έλεγχο των franchisee που θα προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας.

Η εξέλιξη του δικτύου franchise Mikel στην ελληνική και όχι μόνο αγορά είναι η καλύτερη απόδειξη στο ερώτημα γιατί κάποιος πρέπει να ενταχθεί στο δίκτυο μας. Ωστόσο τα πλεονεκτήματα της επιλογής αυτής δεν σταματούν εδώ. Ας δούμε μερικά από τα οφέλη που σας προσφέρει η συνεργασία μας:

 • Χρησιμοποιείτε από την πρώτη στιγμή ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα λογότυπα στην Ελλάδα και προωθείτε ένα κορυφαίο προϊόν.

 • Με βάση την εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων, σας παρέχουμε καθοδήγηση για την επιλογή σημείου, τεχνικές προδιαγραφές για το στήσιμο του καταστήματος και συνεχή υποστήριξη για την λειτουργία της επιχείρησης.

 • Η συνεχής εκπαίδευση που παρέχεται στο προσωπικό της επιχείρησης, διατηρεί το κορυφαίο επίπεδο επαγγελματισμού σε όλα τα καταστήματα του δικτύου.

 • Οι παραγγελίες σας που αφορούν τις πρώτες ύλες για την Παρασκευή των προϊόντων έχουν τις προνομιακές τιμές που έχει πετύχει η Mikel για τους συνεργάτες της.

 • Εκτός από την διαφήμιση της κεντρικής εταιρίας, παρέχεται υποστήριξη σε θέματα marketing σε κάθε κατάστημα του δικτύου εξατομικευμένα.