Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Bti Vype

Η British American Tobacco Hellas, μέλος του Ομίλου που ηγείται της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων ατμίσματος, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με τη NOBACCO, την μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων του κλάδου στην Ελλάδα, φέρνοντας στην ελληνική αγορά τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά τσιγάρα του Ομίλου, Vype.

Σύντομα, οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της British American Tobacco από όλα τα καταστήματα και το δίκτυο πωλήσεων της NOBACCO. Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμη φορά τις διαρκείς επενδύσεις και τη δέσμευση της British American Tobacco στην ελληνική οικονομία.

Η British American Tobacco είναι η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος παγκοσμίως, με μια ευρεία γκάμα σε αυτήν την κατηγορία. Το Vype είναι διαθέσιμο σε εννέα χώρες σήμερα και σύντομα οι καταναλωτές στην Ελλάδα θα μπορούν να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα προϊόντα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Juan José Marco, σχολιάζοντας αυτή τη σημαντική συνεργασία, δήλωσε: «Η στρατηγική μας επικεντρώνεται στην προσφορά μιας ευρείας γκάμας προϊόντων καπνού αλλά και πέρα από αυτά. Η φράση ‘πέρα από αυτά’ αναφέρεται στην προσφορά μιας γκάμας καινοτόμων προϊόντων, με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο συγκριτικά με τα συμβατικά τσιγάρα. Την ανάγκη αυτή έρχονται να καλύψουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μας προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία με τη NOBACCO, μια εταιρεία γνωστή για τον ηγετικό της ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς ατμίσματος. Το μέγεθος και ο ηγετικός ρόλος της NOBACCO στη λιανική αγορά των προϊόντων ατμίσματος, την καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη. Την ίδια στιγμή, ως ελληνική εταιρεία, η συνεργασία αυτή τονίζει τη συνεχή δέσμευσή μας στην ελληνική οικονομία».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να συνεργαζόμαστε με τη British American Tobacco, τη μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος παγκοσμίως. Η εμπιστοσύνη του σημαντικού αυτού Ομίλου έρχεται ως αναγνώριση της εδραιωμένης θέσης της NOBACCO στην ελληνική αγορά προϊόντων ατμίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της British American Tobacco θα ενισχύσουν τις επιλογές των καταναλωτών στην κατηγορία ατμίσματος και θα φέρουν νέες και καινοτόμες προσφορές στους καταναλωτές μέσω των καταστημάτων της NOBACCO. Το μέγεθος της British American Tobacco, οι επενδύσεις και η έρευνα που έχει κάνει στα προϊόντα ατμίσματος, διασφαλίζει ότι οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεση τους τα πλέον καινοτόμα ατμιστικά προϊόντα».

facebook_page_plugin