Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
FRANCHISE General

Η σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και το κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι επιτάσσουν στους υποψήφιους επιχειρηματίες πολύ προσεκτικές επιλογές και μεθοδικές κινήσεις αναφορικά με το επιχειρείν στη χώρα μας.

Οι τεράστιες προκλήσεις στην εγχώρια αγορά μπορούν υπό προϋποθέσεις να βρουν βιώσιμες απαντήσεις μέσω της δικαιόχρησης στο επιχειρείν. Οι καλές πρακτικές σε συνδυασμό με το ορθολογιστικό οικονομοτεχνικό μοντέλο και το σεβασμό προς τον τελικό καταναλωτή αποτελούν μερικές μόνο από τις κρίσιμες συνισταμένες στο δρόμο προς την επιτυχία.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής του επιδιώκει την εναρμόνιση των δικαιοπαρόχων με τον κώδικα δεοντολογίας και τα ευρωπαϊκά πρότυπα διασφαλίζοντας τόσο το θεμιτό ανταγωνισμό μεταξύ δικαιοπαρόχων προς όφελος των υποψηφίων επιχειρηματιών, όσο και τη βελτιστοποίηση του επιπέδου των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τον τελικό καταναλωτή.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να σημειωθεί ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και σχολαστικό φιλτράρισμα στην τελική επιλογή του εκάστοτε εν δυνάμει δικαιοδόχου θέτοντας και ιεραρχώντας τη σειρά των κριτηρίων που επιδιώκει να πληρούνται.

Στα πλαίσια αυτά, ο Σύνδεσμος παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες γνώσεις και συμβουλές σε κάθε μέλος του, στην προσπάθεια να διασφαλίσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την προάσπιση του θεσμού και την υγιή και βιώσιμη επιχειρηματικότητα.