Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Ab Header

Η ΑΒ Βασιλόπουλος σχεδιάζει τη μετάβαση σε ένα διαφορετικό μοντέλο προσωποποιημένων προσφορών, καθώς η σημερινή πολιτική των «τυφλών» προσφορών που ακολουθεί η πλειονότητα του λιανεμπορίου είναι αδιέξοδη.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει την υποδομή να προχωρήσει σε ένα καινούριο μοντέλο προσφορών που θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά και με τον τρόπο αυτό η αλυσίδα θα διαφοροποιηθεί από την υπόλοιπη αγορά. Η ΑΒ θέλει να έχει μια διακριτή πολιτική προσφορών, η οποία σε μεγάλο βαθμό θα καθορίζεται από την ίδια και όχι από τις επιλογές των προμηθευτών που κάνουν τις ίδιες προσφορές σε όλους.

Η βαρύτητα και κυρίως το εύρος των προσφορών απασχολούν πλέον όλους τους παίκτες του χώρου, αλυσίδες και προμηθευτές. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα ήταν η σειρά του νέου επικεφαλής της Ελαϊς - Unilever, Jean Francois Etienne να εκφράσει δημόσια τον προβληματισμό του, υποστηρίζοντας πως μια τέτοια κατάσταση δεν είναι βιώσιμη για κανέναν και προανήγγειλε ενέργειες από την πλευρά της εταιρείας για περιορισμό τους.

Όλα αυτά έρχονται τη στιγμή που η κατανάλωση παραμένει υπό πίεση και δεν φαίνεται από πουθενά προοπτική άμεσης βελτίωσης της κατάστασης. Σύμφωνα με παράγοντες του κλάδου, οι πωλήσεις είναι στάσιμες παρότι το ευρύτερο περιβάλλον στην οικονομία δείχνει σημάδια ανάκαμψης.