Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Sfe Vote

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (CoffeeIsland), Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Χίνος (StegnoPlus), A’ Αντιπρόεδρος: Nικόλαος Μαρκόπουλος (Γερμανός ΑΒΕΕ), Β’ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μπαλατσώνης (Ok! AnytimeMarkets), Tαμίας: Σπύρος Ασλάνης (Ελληνική Οπτική EZ2C), Μέλος: Κωνσταντίνος Σταυρίδης (Όμιλος Ideales), Συνδεδεμένο Μέλος: Σωτήριος Γιαννακάκης (δικηγόρος).

Βάσει Καταστατικού, στο 7μελές Δ.Σ., το οποίο έχει τριετή θητεία, τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου εκλέγουν έξι μέλη και τα συνδεδεμένα ένα, σε ψηφοφορία που διενεργείται παράλληλα.

Βιογραφικά

Κ. Κωνσταντινόπουλος (πρόεδρος): Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας CoffeeIsland από το 2013, η οποία με 405 καταστήματα έχει αναδειχθεί η έκτη μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη και Εθνικός Πρωταθλητής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στα European Business Awards στην κατηγορία «The Growth Strategy of theYear». Ο ίδιος είναι υποψήφιος διδάκτορας στις Οικονομικές Επιστήμες, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Manufacturing Engineering και Management» και πτυχιούχος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών. Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 2016 με στόχο την ανασυγκρότησή, κάτι που πέτυχε και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει και κατά τη νέα θητεία του.

I. Χίνος (γενικός γραμματέας): Οικονομολόγος με εξειδίκευση στο marketing υπηρεσιών. Συνιδιοκτήτης της εταιρείας καθαριστηρίων Stegno, υπεύθυνος της λειτουργίας των καταστημάτων και της ανάπτυξης του δικτύου. Υπό την ευθύνη του στήθηκε και αναπτύχθηκε μεγάλη αλυσίδα καθαριστηρίων στην Βουλγαρία με έδρα την Σόφια. Διατηρεί γραφείο συμβουλευτικό σε θέματα marketing και διαχείρισης πωλήσεων και έχει συμβάλει στην εξυγίανση μεγάλων επιχειρήσεων. Η επιχειρηματική του δραστηριότητα εκτείνεται σε Αθήνα, Χανιά και Ρέθυμνο. Από το 2015 κατέχει το σημερινό του αξίωμα στον Σύνδεσμο.

Ν. Μαρκόπουλος (Α’ αντιπρόεδρος): Ο senior manager του τμήματος εμπορικού μάρκετινγκ, ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης για σταθερή και κινητή τηλεφωνία, της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε., εκλέγεται ανελλιπώς στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise, επί δέκα συναπτά έτη και συγκεκριμένα από το 2008.

Π. Μπαλατσώνης (Β’ αντιπρόεδρος): Είναι ο Διευθυντής Ανάπτυξης της OK Anytime Market Α.Ε. κι αυτή του η θητεία στο Δ.Σ. του είναι η δεύτερη συνεχόμενη.

Σπ. Ασλάνης (ταμίας): Για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στο Δ.Σ. του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise εκλέχτηκε και ο Retail Director των Καταστημάτων Οπτικών EZ2C.

Κ. Σταυρίδης (μέλος): Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ideales και γιος του ιδρυτικού μέλους του Συνδέσμου και επί σειρά ετών προέδρου του, Στυλιανού Σταυρίδη. Εκλέγεται για πρώτη φορά στο Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Σ. Γιαννακάκης (μέλος): Δικηγόρος Δ.Ν., L.L. Harvard, νομικός σύμβουλοςFranchising, Real Estate- Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου και σύμβουλος Διεθνούς Ανάπτυξης Δικτύων Franchising. Είναι μέλος της Νομικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise (EFF) καθώς και μέλος της Επιτροπής Franchise, τόσο της Διεθνούς Ένωσης Δικηγόρων (ΙΒΑ), όσο και της Αμερικανικής Ένωσης Δικηγόρων (ΑΒΑ). Τέλος, έχει διατελέσει υπεύθυνος της Γραμματείας Νομικών Θεμάτων του Διεθνούς Συμβουλίου Franchise (WFC).