Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Sfe Vote

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (CoffeeIsland), Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Χίνος (StegnoPlus), A’ Αντιπρόεδρος: Nικόλαος Μαρκόπουλος (Γερμανός ΑΒΕΕ), Β’ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μπαλατσώνης (Ok! AnytimeMarkets), Tαμίας: Σπύρος Ασλάνης (Ελληνική Οπτική EZ2C), Μέλος: Κωνσταντίνος Σταυρίδης (Όμιλος Ideales), Συνδεδεμένο Μέλος: Σωτήριος Γιαννακάκης (δικηγόρος).

Βάσει Καταστατικού, στο 7μελές Δ.Σ., το οποίο έχει τριετή θητεία, τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου εκλέγουν έξι μέλη και τα συνδεδεμένα ένα, σε ψηφοφορία που διενεργείται παράλληλα.

Βιογραφικά

Κ. Κωνσταντινόπουλος (πρόεδρος): Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας CoffeeIsland από το 2013, η οποία με 405 καταστήματα έχει αναδειχθεί η έκτη μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη και Εθνικός Πρωταθλητής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στα European Business Awards στην κατηγορία «The Growth Strategy of theYear». Ο ίδιος είναι υποψήφιος διδάκτορας στις Οικονομικές Επιστήμες, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Manufacturing Engineering και Management» και πτυχιούχος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών. Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 2016 με στόχο την ανασυγκρότησή, κάτι που πέτυχε και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει και κατά τη νέα θητεία του.

I. Χίνος (γενικός γραμματέας): Οικονομολόγος με εξειδίκευση στο marketing υπηρεσιών. Συνιδιοκτήτης της εταιρείας καθαριστηρίων Stegno, υπεύθυνος της λειτουργίας των καταστημάτων και της ανάπτυξης του δικτύου. Υπό την ευθύνη του στήθηκε και αναπτύχθηκε μεγάλη αλυσίδα καθαριστηρίων στην Βουλγαρία με έδρα την Σόφια. Διατηρεί γραφείο συμβουλευτικό σε θέματα marketing και διαχείρισης πωλήσεων και έχει συμβάλει στην εξυγίανση μεγάλων επιχειρήσεων. Η επιχειρηματική του δραστηριότητα εκτείνεται σε Αθήνα, Χανιά και Ρέθυμνο. Από το 2015 κατέχει το σημερινό του αξίωμα στον Σύνδεσμο.

Ν. Μαρκόπουλος (Α’ αντιπρόεδρος): Ο senior manager του τμήματος εμπορικού μάρκετινγκ, ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης για σταθερή και κινητή τηλεφωνία, της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε., εκλέγεται ανελλιπώς στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise, επί δέκα συναπτά έτη και συγκεκριμένα από το 2008.

Π. Μπαλατσώνης (Β’ αντιπρόεδρος): Είναι ο Διευθυντής Ανάπτυξης της OK Anytime Market Α.Ε. κι αυτή του η θητεία στο Δ.Σ. του είναι η δεύτερη συνεχόμενη.

Σπ. Ασλάνης (ταμίας): Για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στο Δ.Σ. του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise εκλέχτηκε και ο Retail Director των Καταστημάτων Οπτικών EZ2C.

Κ. Σταυρίδης (μέλος): Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ideales και γιος του ιδρυτικού μέλους του Συνδέσμου και επί σειρά ετών προέδρου του, Στυλιανού Σταυρίδη. Εκλέγεται για πρώτη φορά στο Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Σ. Γιαννακάκης (μέλος): Δικηγόρος Δ.Ν., L.L. Harvard, νομικός σύμβουλοςFranchising, Real Estate- Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου και σύμβουλος Διεθνούς Ανάπτυξης Δικτύων Franchising. Είναι μέλος της Νομικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise (EFF) καθώς και μέλος της Επιτροπής Franchise, τόσο της Διεθνούς Ένωσης Δικηγόρων (ΙΒΑ), όσο και της Αμερικανικής Ένωσης Δικηγόρων (ΑΒΑ). Τέλος, έχει διατελέσει υπεύθυνος της Γραμματείας Νομικών Θεμάτων του Διεθνούς Συμβουλίου Franchise (WFC).

Review Us On Google