Latest Franchises

 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES
 • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
 • COFFEE LAB PR
 • SUGAR ANGEL
 • 20 MINUTES FITNESS
 • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Coffee Island Header

Οι επιχειρήσεις franchise διαθέτουν μοναδική και σημαντική τεχνογνωσία και παρέχουν συνεχή υποστήριξη σε όλους τους τομείς αυτού του εγχειρήματος. - Μιχάλης Καμβύσης, Coffee Island

Τα διαφοροποιημένα concept, η σύγχρονη αισθητική, το μοντέρνο ύφος των δικτύων franchise και κυρίως η ευρεία γκάμα προϊόντων κάνει τις επιχειρήσεις αυτού του είδους να ξεχωρίζουν αφού προσελκύουν το καταναλωτικό ενδιαφέρον καθιστώντας τα καταστήματα σημεία αναφοράς της κάθε περιοχής.

Το πιο δυναμικό κομμάτι στην επιτυχία ενός εγχειρήματος είναι η υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη καθώς και η συνεχής εξέλιξη και καινοτομία τόσο στην προϊοντική γκάμα όσο και στην παροχή υπηρεσιών.

Ποιά είναι τα δέκα (10) πιο σημαντικά σημεία/θέματα που θα πρέπει να διερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι κατά την επιλογή τους σε ποια αλυσίδα να ενταχθούν, όπως δυναμική κλάδου, μεικτά περιθώρια, υποδομές μητρικής εταιρείας, διαφοροποίηση concept κ.ο.κ.

 1. Εξειδίκευση στον κλάδο δραστηριοποίησης (συγκεκριμένη ταυτότητα brand)

 2. Όροι συνεργασίας και οικονομικές απαιτήσεις μητρικής εταιρίας

 3. Επένδυση της μητρικής εταιρίας σε υποδομές & παραγωγικές μονάδες

 4. Brand awareness & cutomer loyalty

 5. Ανάπτυξη και εξέλιξη του δικτύου της εταιρίας την τελευταία 8ετία των κοινωνικο-οικονομικών ανακατατάξεων στη χώρα.

 6. Ποιότητα πρώτων υλών

 7. Συνεχής εξέλιξη και καινοτομία στην προϊοντική γκάμα

 8. Συνεχής αναβάθμιση προσφερόμενων υπηρεσιών των καταστημάτων

 9. Υποδομές για εκπαίδευση και εξειδίκευση προσωπικού καταστημάτων

 10. Εξέλιξη & πορεία κλάδου δραστηριοποίησης στην αγορά