Latest Franchises

 • POTATO KING
 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES
 • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
 • COFFEE LAB PR
 • SUGAR ANGEL
 • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Ired Header

Ποιά είναι τα δέκα (10) πιο σημαντικά σημεία/θέματα που θα πρέπει να διερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι κατά την επιλογή τους σε ποια αλυσίδα να ενταχθούν, όπως δυναμική κλάδου, μεικτά περιθώρια, υποδομές μητρικής εταιρείας, διαφοροποίηση concept κ.ο.κ. - Αλέξανδρος Πουπαλος, iRED

Όπως σε κάθε άλλη σημαντική απόφαση θα πρέπει να λύσεις τις όποιες απορίες και να ξεκαθαρίσεις μερικά βασικές σκέψεις και συνθήκες, μερικές εκ των οποίων είναι οι εξής:

 1. Η συνεργασία με μία αλυσίδα franchise δεν είναι για όλους τους χαρακτήρες! Κάποιος ο οποίος θέλει να λειτουργεί απολύτως ανεξάρτητα, να αλλάζει χρώματα στον χώρο του, να προσφέρει επιπλέον / διαφορετικές υπηρεσίες κ.ά. δεν θα μείνει ικανοποιημένος από καμία συνεργασία franchise.

 2. Υπάρχει η διάθεση για την κατανόηση μίας εδραιωμένης επιχειρηματικής φιλοσοφίας και στρατηγικής; Υπάρχει περίπτωση κάτι να μειώσει την ικανότητα να ακολουθηθούν οδηγίες και κανόνες, που αποδεδειγμένα έχουν θετικό αποτέλεσμα;

 3. Είναι πετυχημένη η μητρική εταιρία και οι ήδη υπάρχουσες συνεργασίες franchise;

 4. Πως κινείται η αγορά; Υπάρχει ζήτηση για τις υπηρεσίες που προσφέρει το συγκεκριμένο franchise;

 5. Υπάρχουν διαθέσιμοι οι πόροι για την αρχική επένδυση, την περίοδο της προετοιμασίας αλλά και μέχρι να αρχίσει η επένδυση να επιστρέφει κέρδος;

 6. Ποιός είναι ο στόχος της επένδυσης και ποιό είναι το μέγεθος της, από τον νέο επενδυτή;

 7. Ποια είναι τα σχέδια της μητρικής εταιρίας όσο αφορά την επέκταση της;

 8. Υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ των καταστημάτων; Οι ήδη υπάρχουσες γνώσεις τον ιδιοκτητών είναι διαθέσιμες στους νέους συνεργάτες;

 9. Παρέχεται κάποια εκπαίδευση για την διαχείριση και την λειτουργία του καταστήματος franchise;

 10. Είναι άνετη για τον επενδυτή η συμμετοχή στην εταιρία franchise που θέλει να επενδύσει;