Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Delta SUPPLY CHAIN AWARDS

Σημαντική διάκριση έλαβε η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των Supply Chain Awards 2018, για τις πρωτοπόρες λύσεις πωλήσεων επί φορτηγού (ExVan Sales) που εφαρμόζει. Συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε το Silver Βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιοποίηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα», για το έργο της αντικατάστασης των μονάδων φορητής τιμολόγησης, με android smartphones υψηλών προδιαγραφών και αντοχής, με μειωμένο κόστος, που πρόσφατα υλοποίησε.

Η ΔΕΛΤΑ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής ExVan (τιμολόγηση επί φορτηγού), με 460 φορτηγά, 30.000 σημεία πώλησης, 22.000 παραστατικά την ημέρα, προκειμένου να καλύψει με συχνές επισκέψεις όλα τα σημεία πώλησης των προϊόντων της, από περίπτερα έως μεγάλα supermarkets, σε κάθε σημείο της χώρας μας. Οι ανάγκες του δικτύου αυτού σε ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες διανομής των φρέσκων προϊόντων, επιβάλλουν τη χρήση των πλέον πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πρόσφατα εκσυγχρόνισε για ακόμη μια φορά τις μονάδες φορητής τιμολόγησης του δικτύου της, χρησιμοποιώντας ευέλικτες και ταχύτατες συσκευές, με τη χρήση της ανοικτής πλατφόρμας android και με αυξημένες δυνατότητες, όπως χαρτογράφηση σημείων, ενσωματωμένα εργαλεία πληροφόρησης κ.α. , έργο για το οποίο απέσπασε τη συγκεκριμένη διάκριση.

Τα βραβεία Supply Chain έχουν στόχο να αναδείξουν την αριστεία και την καινοτομία στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Φωτογραφία: Μηνάς Καρύδης (Ex-Van Sales Network Manager ΔΕΛΤΑ - δεξιά) και Βασίλης Ντσιαφέρης (IT Coordinator ΔΕΛΤΑ - αριστερά) κατά την παραλαβή του βραβείου.

facebook_page_plugin