Latest Franchises

  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES
  • NINE GRAMS
  • CULTIVOS COFFEE
  • CHIC ESSENCE

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Cultivos Coffee αποτελεί έμπνευση της taf, η οποία καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ και ανάπτυξε τις πρώτες σειρές καφέδων specialty, espresso blends και καφέδες από μεμονωμένες φάρμες (single estate coffees).

Περισσότερα

H Chic Essence αποτελεί μια νέα και ιδιαίτερα δυναμική επιχειρηματική πρόταση franchise. Δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσιαλόπουλο με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και της ομορφιάς, με σκοπό την ανάπτυξη καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Περισσότερα
Delta SUPPLY CHAIN AWARDS

Σημαντική διάκριση έλαβε η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των Supply Chain Awards 2018, για τις πρωτοπόρες λύσεις πωλήσεων επί φορτηγού (ExVan Sales) που εφαρμόζει. Συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε το Silver Βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιοποίηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα», για το έργο της αντικατάστασης των μονάδων φορητής τιμολόγησης, με android smartphones υψηλών προδιαγραφών και αντοχής, με μειωμένο κόστος, που πρόσφατα υλοποίησε.

Η ΔΕΛΤΑ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής ExVan (τιμολόγηση επί φορτηγού), με 460 φορτηγά, 30.000 σημεία πώλησης, 22.000 παραστατικά την ημέρα, προκειμένου να καλύψει με συχνές επισκέψεις όλα τα σημεία πώλησης των προϊόντων της, από περίπτερα έως μεγάλα supermarkets, σε κάθε σημείο της χώρας μας. Οι ανάγκες του δικτύου αυτού σε ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες διανομής των φρέσκων προϊόντων, επιβάλλουν τη χρήση των πλέον πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πρόσφατα εκσυγχρόνισε για ακόμη μια φορά τις μονάδες φορητής τιμολόγησης του δικτύου της, χρησιμοποιώντας ευέλικτες και ταχύτατες συσκευές, με τη χρήση της ανοικτής πλατφόρμας android και με αυξημένες δυνατότητες, όπως χαρτογράφηση σημείων, ενσωματωμένα εργαλεία πληροφόρησης κ.α. , έργο για το οποίο απέσπασε τη συγκεκριμένη διάκριση.

Τα βραβεία Supply Chain έχουν στόχο να αναδείξουν την αριστεία και την καινοτομία στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Φωτογραφία: Μηνάς Καρύδης (Ex-Van Sales Network Manager ΔΕΛΤΑ - δεξιά) και Βασίλης Ντσιαφέρης (IT Coordinator ΔΕΛΤΑ - αριστερά) κατά την παραλαβή του βραβείου.

facebook_page_plugin