Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Sev

Τρεις νέες δράσεις θα χρηματοδοτήσει ο ΣΕΒ στο πλαίσιο της κοινής εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει μαζί με το Alba Graduate Business School, The American College of Greece. Οι δράσεις είναι τριετούς διάρκειας και στοχεύουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σε όλο το φάσμα του ανθρώπινου δυναμικού των ελληνικών επιχειρήσεων.

Πιο αναλυτικά περιλαμβάνουν:

  1. Θεματικά workshops για ανώτερα/ανώτατα στελέχη, που θα φιλοξενούν ομιλητές που θα παρουσιάζουν και θα αναπτύσσουν τις νεότερες τάσεις γύρω από ζητήματα αιχμής.

  2. Προγράμματα executive development (μέγιστης διάρκειας 40 ωρών) για τα μεσαία στελέχη, που θα επικεντρώνονται σε θεματικές, όπως strategic management, performance management, people management, change management, women in leadership.

  3. Πρόγραμμα συγχρηματοδότησης της συμμετοχής τους σε προγράμματα Master’s και MBA του Alba, για τα νεότερα στελέχη. H δράση αυτή εγκαινιάστηκε το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 με 4 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε στελέχη που εργάζονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του ΣΕΒ. Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε και σύντομο βίντεο των υποτρόφων.

Στις τρεις αυτές δράσεις, ο ΣΕΒ αναλαμβάνει να καλύψει για τις επιχειρήσεις-μέλη του, σημαντικό από το κόστος χρηματοδότησης, με στόχο να ωφεληθούν τουλάχιστον 500 στελέχη επιχειρήσεων.

Η θεματολογία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα σχεδιάζεται από τους δύο οργανισμούς από κοινού, ώστε να είναι συμβατή με τις άμεσες προτεραιότητες ανάπτυξης των στελεχών των εταιρειών μελών του ΣΕΒ, όπως αυτές αποτυπώνονται από τις προτεραιότητες των εταιρειών-μελών του ΣΕΒ και του ίδιου του ΣΕΒ. Με τον τρόπο αυτό τα προγράμματα θα συνδυάζουν την ακαδημαϊκή αριστεία που πρεσβεύει το Alba με την επιχειρηματική συνάφεια που πρεσβεύει ο ΣΕΒ. Για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά η θεματολογία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα διοικητικών δεξιοτήτων και αφορά όλα τα επίπεδα της διοικητικής δομής των επιχειρήσεων. Κάτι ανάλογο προγραμματίζεται να γίνεται κάθε χρόνο καθ’ όλη διάρκεια της συνεργασίας. Παράλληλα, έχουν ανοίξει οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, με την προσφορά πέντε υποτροφιών σε στελέχη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων-μελών του ΣΕΒ, οι οποίες θα καλύψουν το 50% των διδάκτρων για σπουδές στα μεταπτυχιακά προγράμματα του ALBA.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, Κωνσταντίνος Μπίτσιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στον ΣΕΒ υποστηρίζουμε ότι πρέπει να συμβάλουμε στην ενίσχυση της γνώσης αλλά και των δεξιοτήτων που χρειάζονται τα στελέχη των ελληνικών επιχειρήσεων στη σημερινή διεθνοποιημένη οικονομία. Με την ταχύτατη αλλαγή τεχνολογίας, οι επιχειρήσεις έχουν δυσκολία να βρουν στελέχη με εξειδικευμένες δεξιότητες, με ικανότητες επίλυσης προβλημάτων αλλά και με ικανότητες συμπερασματικού συλλογισμού. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ξαναδούμε από μηδενικής βάσης τη συνεργασία μας με το Alba, του οποίου ο ΣΕΒ είναι ιδρυτικό μέλος, και να δημιουργήσουμε σε συνεργασία με τη διοίκησή του μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία με στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα προσδίδουν προστιθέμενη αξία στα μέλη του ΣΕΒ και τα στελέχη τους».

Από τη μεριά του, ο πρύτανης του Alba Κώστας Αξαρλόγλου δήλωσε: «Στην ψηφιακή εποχή, οι ανατρεπτικές εξελίξεις της τεχνολογίας οδηγούν σε εξίσου ανατρεπτικές εξελίξεις στις δεξιότητες των στελεχών, με αποτέλεσμα οι δεξιότητες των εργαζόμενων να μην ευθυγραμμίζονται με τις δεξιότητες που χρειάζονται οι εταιρείες (talent gap). Η συνεργασία του Alba με τον ΣΕΒ αποσκοπεί στο να αμβλύνει το talent gap στις εταιρείες-μέλη του ΣΕΒ και περιλαμβάνει στοχευμένη σειρά δυναμικά εξελισσόμενων εκπαιδευτικών δράσεων που αποσκοπούν να βοηθήσουν τα στελέχη να αναπτύξουν διοικητικές δεξιότητες απαραίτητες για την ψηφιακή εποχή και την παγκόσμια οικονομία. Διοικητικές δεξιότητες που βοηθούν τα ίδια τα στελέχη στην ανάπτυξή τους και ταυτόχρονα τις εταιρείες τους στη διεθνοποίησή και ανάπτυξή τους στην ψηφιακή εποχή». Κλείνοντας, απένειμε τον έπαινο στη διοίκηση του ΣΕΒ «για την πρωτοβουλία της συγκεκριμένης συνεργασίας που καταδεικνύει το όραμά της για τη συνεχή υποστήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας, που βασίζεται στην ανάπτυξη των στελεχών των επιχειρήσεων ως άξονα ενδυνάμωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και προόδου της χώρας μας στα πλαίσια της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας».