Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Fessas

Ο κ. Φέσσας επανεξελέγη σήμερα στην προεδρία του Συνδέσμου για την επόμενη διετία, 2018 – 2020 και έθεσε τρεις στόχους για την επόμενη θητεία.

Το ερώτημα αν θα συνεχίσουμε να εξαρτόμαστε από «την καλοσύνη των ξένων» ή θα πάρουμε τη χώρα μας στα χέρια μας, για να δημιουργήσουμε ξανά ευημερία για τους πολλούς, αυτή τη φορά όμως σε υγιείς βάσεις έθεσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, μιλώντας στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου.

«Επιστροφή στην κανονικότητα δεν σημαίνει επ’ ουδενί επιστροφή σε όσα μας οδήγησαν το 2009 στην κρίση και την χρεοκοπία. Απαιτείται ουσιώδης αλλαγή από όλους μας, ατομικά και συλλογικά, τώρα που αφαιρείται σταδιακά το δίχτυ ασφαλείας των εταίρων μας», τόνισε ο κ. Φέσσας. Σημείωσε ακόμη ότι για να συμβεί αυτό «πρέπει να προηγηθεί αλλαγή σε όλους τους θεσμούς οικονομικής διακυβέρνησης της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΕΒ, ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και να ξανακερδίσουν τη χαμένη εμπιστοσύνη πολιτών και εταίρων».

Ο κ. Φέσσας, που επανεξελέγη στην προεδρία του Συνδέσμου για την επόμενη διετία, 2018 – 2020 τόνισε ότι η Ελλάδα σήμερα έχει ανάγκη από μια επιχειρηματική τάξη που θα ανοίξει δρόμους για το μέλλον με ανάληψη ευθύνης, προσφορά σε κοινωνία και οικονομία, εκπαίδευση πολιτών και πολιτικών για τις αναγκαίες τομές σε κράτος και οικονομικές δομές. Και έθεσε τρεις στόχους για την επόμενη θητεία, που είναι η συμβολή στην αύξηση των επενδύσεων, στην καινοτομία και την ψηφιακή ωρίμανση, και στην ανάπτυξη των κατάλληλων δεξιοτήτων για την αγορά εργασίας.

Στην ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ Άκης Σκέρτσος αναφέρθηκε στην αύξηση των μελών του ΣΕΒ, κατά +65% στην τετραετία, ενώ τόνισε ότι ο ΣΕΒ ανέδειξε και υπηρέτησε φιλόδοξους εθνικούς στόχους για τον μετασχηματισμό της Ελληνικής οικονομίας και τη σύγκλιση με την Ευρώπη. Κάνοντας τον απολογισμό της τετραετίας ο κ. Σκέρτσος ανέφερε 82 συμμετοχές σε δημόσιες διαβουλεύσεις πρωτογενούς και δευτερογενούς νομοθεσίας, 184 υπομνήματα σε κυβέρνηση/θεσμούς συμμετοχή 34.300 μαθητών στα προγράμματα του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων και εκπαίδευση 17.532 στελεχών επιχειρήσεων σε προγράμματα εξειδίκευσης και κατάρτισης.

Στην απογευματινή εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, πρόκειται να απευθύνει χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ενώ ομιλητές θα είναι ο πρώην Αντικαγκελάριος και Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Sigmar Hartmut Gabriel και ο Πρόεδρος του ΣΕΒ.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ έχει ως εξής:

Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος

Γιάννης Γιώτης, Αντιπρόεδρος

Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Αντιπρόεδρος

Νίκος Καραμούζης, Αντιπρόεδρος

Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Αντιπρόεδρος

Ευάγγελος Μυτιληναίος, Αντιπρόεδρος

Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Αντιπρόεδρος

Αλέξανδρος Μακρίδης, Γενικός Γραμματέας

Κωνσταντίνος Μαραγκός, Ταμίας

Οδυσσέας Αθανασίου, Μέλος ΔΣ

Ευτύχιος Βασιλάκης, Μέλος ΔΣ

Μάρκος Βερέμης, Μέλος ΔΣ

Καλλίνικος Καλλίνικος, Μέλος ΔΣ

ωάννης Καραγιάννης, Μέλος ΔΣ

Κωνσταντίνος Κόκκαλης, Μέλος ΔΣ

Ελένη Κολιοπούλου, Μέλος ΔΣ

Πάνος Κυριακόπουλος, Μέλος ΔΣ

Αριστοτέλης Παντελιάδης, Μέλος ΔΣ

Μιχάλης Στασινόπουλος, Μέλος ΔΣ

Μιχάλης Τσαμάζ, Μέλος ΔΣ