Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Sfe Vote

Την Παρασκευή 25 Μαϊου 2018 πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος προκειμένου να διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη τριετία.και εκλέχθηκαν οι Ασλάνης Σπύρος – Ελληνική Οπτική ΑΕ, Κωνσταντινόπουλος Κων/νος – Coffee Island, Μαρκόπουλος Νίκος – Γερμανός ΑΒΕΕ, Μπαλατσώνης Παναγιώτης – ΟΚ! Anytime Markets, Σταυρίδης Κων/νος – Όμιλος Ideales, Χίνος Γιάννης – Stegno Plus και Γιαννακάκης Σωτήρης – Δικηγορικά Γραφεία Γιαννακάκης & Καλογεροπούλου.

Στο διάστημα των τριών τελευταίων ετών σημειώθηκε μια σειρά από σημαντικά βήματα για την ενίσχυση του κλάδου. Αρχικά, μετά από σειρά πιέσεων εξασφαλίστηκε η δέσμευση του Υπουργείου Ανάπτυξης για την ένταξη των υφισταμένων δικτύων franchise σε προγράμματα του ΕΣΠΑ. Το Νοέμβριο του 2016 αρχικά υποβλήθηκε η πρόταση, και τελικά ο Σύνδεσμος κατάφερε να λάβει την έγκριση για ένταξη στο πρόγραμμα «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Δικαιόχρησης (Franchise)» που αφορά την κατάρτιση σε θέματα προτεραιότητας και την πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων 1200 εργαζομένων σε επιχειρήσεις Δικαιόχρησης (Franchise) και στις 13 Περιφέρειες της χώρας μας. Το πρόγραμμα έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.420.359,14 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Τονίζεται στο σημείο αυτό ότι για την υλοποίηση της πράξης ο Σύνδεσμος Franchise της Ελλάδος εφαρμόζει σύστημα Διαχειριστικής Ικανότητας για το οποίο έχει αποκτήσει πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008.

Επιπλέον, πρωταρχικός στόχος του Συνδέσμου ήταν και είναι η διασφάλιση της εφαρμογής και της τήρησης ενός αυστηρού νομικού πλαισίου που θα είναι διάφανο και ενιαίο για την προστασία των δικαιωμάτων όλων των συμβαλλομένων μερών ενός συστήματος δικαιόχρησης.

Μετά από συνεχείς πιέσεις και επαφές του Συνδέσμου με εκπροσώπους της Πολιτείας, φαίνεται ότι η αναγκαιότητα της υιοθέτησης ενός ειδικού πλαισίου που θα προωθεί και θα προστατεύει τις ορθές πρακτικές έχει πλέον αναγνωριστεί και αναμένονται επόμενες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση. Στο πλάνο δράσης του Συνδέσμου, σημαντικό ρόλο είχε η ανάπτυξη της εξωστρέφειας και η ανάπτυξη διεθνών σχέσεων, με συνδρομή και φυσική παρουσία στα διεθνή συνέδρια των οργανισμών EFF και WFC. Σε τοπικό επίπεδο ο Σύνδεσμος παραχώρησε την αιγίδα του στα βραβεία Franchise για το 2018.

Επιπλέον, στοχεύοντας στον εναρμονισμό με ευρωπαϊκά πρότυπα ο οποίος εκτός των άλλων επιτεύχθηκε και με την υπερψήφιση του αναθεωρημένου Ευρωπαϊκού Κώδικα Δεοντολογίας για τα Συστήματα Δικαιόχρησης, στην τελευταία Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου για το 2017.

Με το βλέμμα στραμμένο προς την περαιτέρω διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης του franchise στην Ελλάδα, είναι βέβαιο ότι ο Σύνδεσμος έχει ακόμη να προσφέρει πολλά.

Επόμενοι στόχοι του Συνδέσμου είναι η αξιοποίηση και η υλοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος με τρόπο ωφέλιμο προς τις εμπλεκόμενες εταιρείες-μέλη του Συνδέσμου και ευρύτερα τον κλάδο της δικαιόχρησης. Σημαντικός στόχος είναι η ισχυροποίηση και περαιτέρω η διεύρυνση του δικτύου μελών του Συνδέσμου, ενώ ειδική μέριμνα θα πρέπει να γίνει προς την κατεύθυνση της εξωστρέφειας του Συνδέσμου σε εγχώριους και μη φορείς.