Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Dust Header

Στην ολοκληρωμένη υποστήριξη 20 πολλά υποσχόμενων ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων προχωρά ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ» που υλοποιεί σε συνεργασία με τον διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor.

Η Cream Team είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη παραγωγική και εμπορική εταιρεία καλλυντικών που προσφέρει μια γκάμα άνω των 10.000 κωδικών μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Dust+Cream.

Όπως τόνισαν στελέχη του ΟΠΑΠ κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του προγράμματος, στόχος είναι η ενίσχυση της λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με στόχο την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που θα δώσουν νέα πνοή στην ελληνική αγορά.

«Βασικό ζητούμενο είναι να ενισχύσουμε την αγορά εργασίας», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ντάμιαν Κόουπ, προσθέτοντας ότι αυτός ερχόμενος από μια χώρα με πολύ χαμηλή ανεργία όπως η Αγγλία είναι πολύ δύσκολο να βλέπει τέτοια ποσοστά ανεργίας εδώ στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα 12μήνης διάρκειας θα παρέχει στις επιλεγμένες εταιρείες μια σειρά υπηρεσιών που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: Ολοκληρωμένη καθοδήγηση, εκπαιδευτικά σεμινάρια, πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, πρόσβαση στις διεθνείς αγορές μέσω του δικτύου της Endeavor και δράσεις δικτύωσης.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν ως μέντορες πολλά στελέχη της ελληνικής αγοράς και επενδυτές.