Latest Franchises

  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES
  • NINE GRAMS
  • CULTIVOS COFFEE
  • CHIC ESSENCE

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Cultivos Coffee αποτελεί έμπνευση της taf, η οποία καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ και ανάπτυξε τις πρώτες σειρές καφέδων specialty, espresso blends και καφέδες από μεμονωμένες φάρμες (single estate coffees).

Περισσότερα

H Chic Essence αποτελεί μια νέα και ιδιαίτερα δυναμική επιχειρηματική πρόταση franchise. Δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσιαλόπουλο με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και της ομορφιάς, με σκοπό την ανάπτυξη καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Περισσότερα
Franchise 40plus

Πέντε σημαντικές προσωπικότητες στο παγκόσμιο franchise, ξεκίνησαν την επιχειρηματική τους καριέρα σε ηλικία άνω των 40. Δείτε ποιοι είναι αυτοί!

Ray Kroc

Ο Ray Kroc πέρασε τα νιάτα του ως πωλητής συσκευών milkshake πριν αγοράσει τη μικρή αλυσίδα εστιατορίων McDonald 's στην ηλικία των 52, το 1954. Και την οποία εξέλιξε στην μεγαλύτερη αλυσίδα fast-food στον κόσμο!

Harland Sanders

Ο Harland Sanders, γνωστός ως συνταγματάρχης Sanders, ήταν 62 ετών όταν ανέπτυξε με τη μέθοδο της δικαιόχρησης τα Kentucky Fried Chicken, το 1952. Πούλησε την επιχείρηση 12 χρόνια αργότερα, σε τιμή 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Samuel Moore Walton

Ο Samuel Moore Walton είχε μια σχετικά επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του λιανεμπορίου στη δεκαετία του '20 και του '30 του, αλλά το μονοπάτι προς την αστρονομική του επιτυχία ξεκίνησε στην ηλικία των 44 ετών, όταν ίδρυσε το πρώτο WalMart στο Ρότζερς, στο Αρκάνσας, το 1962.

Donald Fisher

Ο Donald Fisher ήταν 40 ετών, χωρίς καμία απολύτως εμπειρία στο λιανικό εμπόριο, όταν ο ίδιος και η σύζυγός του, Ντορίς, άνοιξαν το πρώτο κατάστημα Gap στο Σαν Φρανσίσκο, το 1969. Σύντομα τα ρούχα GAP έγιναν συνώνυμα της μόδας και σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ειδών ένδυσης στον κόσμο.

Gary Heavin

Ο Gary Heavin ήταν 40 ετών, όταν άνοιξε το πρώτο γυμναστήριο Curves το 1992, το οποίο εξελίχθηκε σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες franchise της δεκαετίας του '90.

 

facebook_page_plugin