Latest Franchises

  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES
  • NINE GRAMS
  • CULTIVOS COFFEE
  • CHIC ESSENCE

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Cultivos Coffee αποτελεί έμπνευση της taf, η οποία καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ και ανάπτυξε τις πρώτες σειρές καφέδων specialty, espresso blends και καφέδες από μεμονωμένες φάρμες (single estate coffees).

Περισσότερα

H Chic Essence αποτελεί μια νέα και ιδιαίτερα δυναμική επιχειρηματική πρόταση franchise. Δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσιαλόπουλο με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και της ομορφιάς, με σκοπό την ανάπτυξη καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Περισσότερα
Antigoping 02

Η εβδομάδα 'αντιγοπινγκ' ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τα σχεδόν 4.000 likes που συγκεντρώσε η Alter Ego από τα καταστήματα και το facebook, τα μετέτρεψε σε μία κίνηση προστασίας της θαλάσσιας ζωής και υιοθέτησε 3 φώκιες από τη MOm.

Συνεπής στον στρατηγικό στόχο της που είναι να ενημερώνει διαρκώς τους καπνιστές για όλες τις αρνητικές πτυχές του καπνίσματος, τόσο για την υγεία, όσο και για το περιβάλλον, η Alter Ego, κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα και στην Κύπρο, υλοποίησε εστρατεία «Αντιγόπινγκ», από τις 7 ως τις 13 Μαίου 2018.

Η Εκστρατεία «Αντιγόπινγκ» υλοποιήθηκε μέσα από τα 50+ καταστήματα της Alter Ego αλλά και στη σελίδα της στο Facebook, και είχε διπλό στόχο: αφ’ενός την ενημέρωση, μέσω φυλλαδίων που μοιράστηκαν στα καταστήματα, αφ’ετέρου τη συμμετοχή: μέσω μια ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής, οι καταναλωτές ειχαν τη δυνατότητα, με ένα κλικ, να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στην εκστρατεία, ενώ παράλληλα στο Facebook, οι φίλοι της σελίδας, με το Like τους, έκαναν το ίδιο.

Μετατρέποντας τη συμμετοχή του κοινού σε έμπρακτη, οικονομική, στήριξη της MOm/Εταιρεία Μελέτης και Προστασίας της Μεσογειακής φώκιας, η Alter Ego θα υιοθετήσει 3 από τις φώκες που παρακολουθεί και στηρίζει η ΜOm.

Σημειωτέον ότι το θαλάσσιο περιβάλλον πλήττεται ιδιαίτερα, μιας και οι γόπες, ειδικά στη χώρα μας, καταλήγουν συχνότατα στη θάλασσα, είτε από τις παραλίες όπου πετιούνται, είτε από τους δρόμους των πόλεων, σπρωγμένες από το νερό της βροχής.

Τα επιστημονικά δεδομένα για τη γόπα του τσιγάρου είναι συντριπτικά: πρόκειται για το Nο1 απόβλητο στον πλανήτη – χειρότερο κι από το πλαστικό! Μια γόπα χρειάζεται έως 12 χρόνια για να αποσυντεθεί στη φύση, ενώ οι χιλιάδες χημικές ουσίες που περιέχει, την καθιστούν εξαιρετικά τοξικό απόβλητο. Μόνον οι Έλληνες παράγουν ημερησίως πάνω από 60 εκατομμύρια γόπες - σε παγκόσμιο επίπεδο, οι αριθμοί είναι πραγματικά εφιαλτικοί!

facebook_page_plugin