Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Funky Buddha Ss18

Η FUNKY BUDDHA συνεχίζει την ανάπτυξή της με πέντε νέα καταστήματα μέσα στο μήνα. Νέα Σμύρνη, Κόρινθος, Κοζάνη και Βόλος, που λειτουργούν με τη μέθοδο του franchising και το νέο Outlet κατάστημα στο Mega Outlet Center στη Θεσσαλονίκη αποτελούν τους νέους fashion προορισμούς.

Η FUNKY BUDDHA, το κύριο σήμα της ALTEX S.A, αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα μέσω franchise, έχοντας δημιουργήσει και ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε περισσότερα από 150 σημεία στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το αναπτυξιακό πλάνο της προβλέπει για το νέο έτος την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου της στην Ελλάδα και παράλληλα την ενδυνάμωση της στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, με άξονα την ανάπτυξη των πωλήσεών της στη Γερμανία σε όλα τα κανάλια διανομής, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών πωλήσεων στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά marketplaces.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στην ενίσχυση της ευρύτερης αγοράς των Βαλκανίων, με την εταιρεία να διατηρεί ήδη ένα κατάστημα στη Σερβία, όπου δραστηριοποιείται και με το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ παράλληλα έχει παρουσία σε δεκαπέντε corners στην Κροατία και τη Σλοβενία.