Latest Franchises

  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES
  • NINE GRAMS
  • CULTIVOS COFFEE
  • CHIC ESSENCE

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: την διαμόρφωση χώρων wellness εν γένει και την εξέλιξη των spa ξενοδοχείων σε wellness - spa, μενού ολιστικής διατροφής με διαμόρφωση του καταλόγου των εστιατορίων και pool bar προς την κατεύθυνση της υγιεινής διατροφής και αποτοξίνωσης και οργάνωση πακέτων εναλλακτικών θεραπευτικών διακοπών.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Cultivos Coffee αποτελεί έμπνευση της taf, η οποία καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ και ανάπτυξε τις πρώτες σειρές καφέδων specialty, espresso blends και καφέδες από μεμονωμένες φάρμες (single estate coffees). Ο στόχος των Cultivos Coffee είναι να μυήσουν το ευρύ κοινό σε καφέδες ξεχωριστής και υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσω επιτυχημένων καταστημάτων που εδραιώνονται μέσω της κορυφαίας τεχνογνωσίας και των υποδομών της taf.

Περισσότερα

H Chic Essence αποτελεί μια νέα και ιδιαίτερα δυναμική επιχειρηματική πρόταση franchise. Δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσιαλόπουλο με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και της ομορφιάς, με σκοπό την ανάπτυξη καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Περισσότερα
Karelias

Σε χαμηλά επίπεδα θα κινηθεί η αγορά καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα το 2018 όπως εκτιμά η διοίκηση της Καρέλιας, ενώ αναφορικά με τις νέες τεχνολογίες γύρω από το κάπνισμα, θεωρεί ότι πρόκειται για μια δυσθεώρητη επένδυση και ως εκ τούτου παραμένει προσηλωμένη στα παραδοσιακά προϊόντα καπνού.

Όπως υποστηρίζει η διοίκηση της Καρέλιας «τον τελευταίο καιρό, πολλοί ισχυρισμοί από τους ανταγωνιστές μας έχουν δει το φως της δημοσιότητος σχετικά με το μέλλον νέων τεχνολογιών γύρω από το κάπνισμα, όπως το άτμισμα και to Heat not Burn (HnB). Η εταιρεία μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Η τεχνολογία HnB έχει αναπτυχθεί ύστερα από πολύ μεγάλες επενδύσεις από τις 4 μεγάλες πολυεθνικές καπνοβιομηχανίες και τα προϊόντα τους προστατεύονται από σειρά πατεντών. Η επένδυση που απαιτείται για την είσοδο στο χώρο αυτό είναι δυσθεώρητη και, κατ΄επέκτασιν, ανέφικτη για την εταιρεία μας. Η τεχνολογία ατμίσματος ή ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι διαφορετική, από την άποψη ότι υπάρχει πληθώρα ανεξάρτητων προμηθευτών τόσο των συσκευασιών ατμίσματος όσο και των απαραίτητων υγρών. Αυτό έχει οδηγήσει σε μία κατακερματισμένη αγορά με αμέτρητους προμηθευτές και με κανάλια διανομής, τα οποία διαφέρουν από αυτά των τσιγάρων, αφού περιλαμβάνουν εξειδικευμένα καταστήματα και πωλήσεις μέσω internet. Η τεχνολογία στον χώρο αυτό μεταβάλλεται επίσης συνεχώς και με γρήγορους ρυθμούς. Η απήχηση αυτών των εναλλακτικών προϊόντων οφείλεται και στη φορολόγηση τους, η οποία είναι κατά πολύ χαμηλότερη αυτής των συμβατικών προϊόντων καπνού και, κατ΄επέκτασιν, οδηγεί σε χαμηλές λιανικές τιμές. Κατά πόσον αυτό θα συνεχίσει να ισχύει είναι άγνωστο, όπως επίσης άγνωστη είναι και η νομοθεσία η οποία θα διέπει τελικά τα προϊόντα αυτά. Για παράδειγμα, υπάρχει έντονη αντιπαράθεση στο κατά πόσο η αναπροσαρμοσμένη κοινοτική οδηγία η οποία διέπει τα προϊόντα καπνού θα πρέπει να έχει εφαρμογή και στα υγρά ατμίσματος, ανεξάρτητα από το αν περιέχουν νικοτίνη ή όχι. Η άποψη της Εταιρείας μας προς το παρόν είναι ότι κάθε προσπάθεια για είσοδο σε οποιονδήποτε από τους δύο αυτούς τομείς, ιδιαίτερα σε αυτό το πρόωρο στάδιο, όπου το κανονιστικό περιβάλλον δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί από τις κυβερνήσεις, είναι εξόχως παρακινδυνευμένη. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τους τομείς αυτούς, αλλά εν τω μεταξύ πεποίθησή μας είναι ότι τα συμβατικά προϊόντα καπνού προσφέρουν για την εταιρεία μας σημαντικά προσοδοφόρες ευκαιρίες».

Τέλος Σοβαρή επίπτωση στις πωλήσεις καπνοβιομηχανίας η οποία μεταφράζεται σε απώλεια του 2% του τζίρου της θα έχει η διακοπή της λειτουργίας των συνοριακών Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών, η οποία έχει παραταθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2018.

facebook_page_plugin