Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Karelias

Σε χαμηλά επίπεδα θα κινηθεί η αγορά καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα το 2018 όπως εκτιμά η διοίκηση της Καρέλιας, ενώ αναφορικά με τις νέες τεχνολογίες γύρω από το κάπνισμα, θεωρεί ότι πρόκειται για μια δυσθεώρητη επένδυση και ως εκ τούτου παραμένει προσηλωμένη στα παραδοσιακά προϊόντα καπνού.

Όπως υποστηρίζει η διοίκηση της Καρέλιας «τον τελευταίο καιρό, πολλοί ισχυρισμοί από τους ανταγωνιστές μας έχουν δει το φως της δημοσιότητος σχετικά με το μέλλον νέων τεχνολογιών γύρω από το κάπνισμα, όπως το άτμισμα και to Heat not Burn (HnB). Η εταιρεία μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Η τεχνολογία HnB έχει αναπτυχθεί ύστερα από πολύ μεγάλες επενδύσεις από τις 4 μεγάλες πολυεθνικές καπνοβιομηχανίες και τα προϊόντα τους προστατεύονται από σειρά πατεντών. Η επένδυση που απαιτείται για την είσοδο στο χώρο αυτό είναι δυσθεώρητη και, κατ΄επέκτασιν, ανέφικτη για την εταιρεία μας. Η τεχνολογία ατμίσματος ή ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι διαφορετική, από την άποψη ότι υπάρχει πληθώρα ανεξάρτητων προμηθευτών τόσο των συσκευασιών ατμίσματος όσο και των απαραίτητων υγρών. Αυτό έχει οδηγήσει σε μία κατακερματισμένη αγορά με αμέτρητους προμηθευτές και με κανάλια διανομής, τα οποία διαφέρουν από αυτά των τσιγάρων, αφού περιλαμβάνουν εξειδικευμένα καταστήματα και πωλήσεις μέσω internet. Η τεχνολογία στον χώρο αυτό μεταβάλλεται επίσης συνεχώς και με γρήγορους ρυθμούς. Η απήχηση αυτών των εναλλακτικών προϊόντων οφείλεται και στη φορολόγηση τους, η οποία είναι κατά πολύ χαμηλότερη αυτής των συμβατικών προϊόντων καπνού και, κατ΄επέκτασιν, οδηγεί σε χαμηλές λιανικές τιμές. Κατά πόσον αυτό θα συνεχίσει να ισχύει είναι άγνωστο, όπως επίσης άγνωστη είναι και η νομοθεσία η οποία θα διέπει τελικά τα προϊόντα αυτά. Για παράδειγμα, υπάρχει έντονη αντιπαράθεση στο κατά πόσο η αναπροσαρμοσμένη κοινοτική οδηγία η οποία διέπει τα προϊόντα καπνού θα πρέπει να έχει εφαρμογή και στα υγρά ατμίσματος, ανεξάρτητα από το αν περιέχουν νικοτίνη ή όχι. Η άποψη της Εταιρείας μας προς το παρόν είναι ότι κάθε προσπάθεια για είσοδο σε οποιονδήποτε από τους δύο αυτούς τομείς, ιδιαίτερα σε αυτό το πρόωρο στάδιο, όπου το κανονιστικό περιβάλλον δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί από τις κυβερνήσεις, είναι εξόχως παρακινδυνευμένη. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τους τομείς αυτούς, αλλά εν τω μεταξύ πεποίθησή μας είναι ότι τα συμβατικά προϊόντα καπνού προσφέρουν για την εταιρεία μας σημαντικά προσοδοφόρες ευκαιρίες».

Τέλος Σοβαρή επίπτωση στις πωλήσεις καπνοβιομηχανίας η οποία μεταφράζεται σε απώλεια του 2% του τζίρου της θα έχει η διακοπή της λειτουργίας των συνοριακών Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών, η οποία έχει παραταθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2018.

Review Us On Google