Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Keepcup

Ένα πλαστικό ή χάρτινο κύπελλο καφέ ζει περί τα 15 λεπτά. Μόλις τελειώσει η σύντομη απόλαυση του αγαπημένου ροφήματος το κυπελλάκι καταλήγει αυτόματα στον κάλαθο των αχρήστων. Στο μεταξύ τα πεταμένα κυπελλάκια έχουν καταντήσει πραγματική μάστιγα για τις μεγάλες πόλεις.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική περιβαλλοντική οργάνωση Βοήθεια για το Περιβάλλον (Deutsche Unwelthilfe) περίπου τρία εκατομμύρια χάρτινα και πλαστικά κυπελλάκια του καφέ καταλήγουν συνολικά στα σκουπίδια κάθε χρόνο στη Γερμανία.

Βάσει υπολογισμών καθένας από τους 82 εκατομ. ανθρώπους που ζουν στη Γερμανία χρησιμοποιεί 37 κυπελλάκια τον χρόνο. Επίσης η βιομηχανική παραγωγή πλαστικών κυπέλλων είναι υπαίτια για την αύξηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα. Οι σχετικές επιβλαβείς εκπομπές υπολογίζονται σε 100.000 τόνους ετησίως.

Η κατανάλωση coffee to go, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόδα παγκοσμίως, αρχίζει τελευταία να απασχολεί σοβαρά τους μαγαζάτορες, τους καταναλωτές και φυσικά πολλές περιβαλλοντικές οργανώσεις. Παράλληλα ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες απόπειρες για αναζήτηση εναλλακτικών. Πολλοί πελάτες συνοικιακών καφέ πηγαίνουν κάθε πρωί με το δικό τους ποτήρι από το σπίτι, ενώ ολοένα περισσότερες καντίνες σε εργασιακούς χώρους, φούρνοι και μικρά καφέ έχουν υιοθετήσει το σύστημα επαναχρησιμοποιούμενων κυπέλλων.

Τα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια δεν περιέχουν bpa και τοξικά, διατηρούν τη γεύση των ροφημάτων και του καφέ αναλλοίωτη και συνδυάζουν την πρακτικότητα με το αξεπέραστο στυλ.

facebook_page_plugin