Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Makos Banner Lr

Τα Σύγχρονα Κουλουράδικα αποτελούν τη νέα τάση στη Μικρή Εστίαση και ξεχωρίζουν επιχειρηματικά τόσο για τους αυξημένους τζίρους τους, όσο και για το μεγάλο μεικτό περιθώριο. Συζητάμε με τον κο Κωνσταντίνο Μάκο και μας αναλύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης franchise των Koulour-Koulour.

Αποτελεί γεγονός ότι τα Σύγχρονα Κουλουράδικα, είτε ανήκουν σε αλυσίδες, είτε αυτόνομα, διακρίνονται από σημαντικούς ημερήσιους τζίρους της τάξεως των 1,000 Ευρώ – 1,500 Ευρώ, ένα πολύ δυνατό νούμερο που τα φέρνει στην top θέση στη Μικρή Εστίαση και αυτό λόγω της φύσης του ίδιου του προϊόντος, του αγαπημένου μας κουλουριού. Εύγεστο, αγαπητό στον Έλληνα, υγιεινό, οικονομικό και σε πολλές πλέον παραλλαγές αποτελεί τον αντίπαλο δέος των σφολιατοειδών και φιλοδοξεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Καθώς διαθέτουν εργαστήριο, τα κουλούρια είναι ολόφρεσκα και παράγονται σε συνεχή βάση καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας των καταστημάτων, ένα γεγονός πολύ σημαντικό καθώς το προϊόν χάνει την ποιότητά του κατά την διάρκεια του χρόνου, οπότε ξεχωρίζουν τόσο από τα συνηθισμένα κατεψυγμένα προϊόντα, αλλά και από αυτά που διαθέτουν οι κουλουράδες στους δρόμους.

Επιπλέον, η διαδικασία της παραγωγής εξασφαλίζει πολύ μεγάλο περιθώριο κέρδους της τάξεως του 300% και ακόμη πιο αναλυτικά αν στο product mix εντάξουμε και άλλα προϊόντα, όπως έχουμε στα Koulour-Koulour, τότε το food cost είναι της τάξεως του 20% δηλ. το μισό σε σχέση με τα άλλα concepts στη Μικρή Εστίαση.

Το δίπτυχο «Τζίρος – Μεικτό Περιθώριο» σε συνδυασμό με το πολύ δυνατό προϊόν, πραγματικά καθιερώνει τον κλάδο μας ως την καλύτερη επιχειρηματική, αλλά και επενδυτική επιλογή.

Η πλειοψηφία των συστημάτων franchise έχει σχεδιασθεί, αλλά και αναγκαστικά λειτουργεί ως διέξοδος αυτό-απασχόλησης, λόγω της μειωμένης καταναλωτικής δύναμης και του υψηλού κόστους των α’ υλών ως αποτέλεσμα της αναγκαστικής συγκράτησης των τιμών λιανικής. Οι αποδόσεις των Koulour-Koulour σε συνδυασμό με την υποστήριξη που παρέχουμε, ανάγουν την επιχειρηματική μας πρόταση ως ίσως την πλέον αποδοτική επενδυτική ευκαιρία για την εποχή που διανύουμε.

Τα Koulour-Koulour ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, καθώς πέρα από την ποιότητα και ποικιλία των κουλουριών που παρέχουμε, εντάσσουμε στην προϊοντική γκάμας μας εξαιρετικής ποιότητας κριτσίνια, μπάρες δημητριακών κ.ο.κ. αλλά και διαφοροποιούμαστε και στο κουλούρι χρησιμοποιώντας ειδικά άλευρα, με αιχμή του δόρατος στην διαφοροποίηση του concept με πόστο καφέ, δηλ. ένα πλήρως εξοπλισμένο coffee to go, το οποίο διαθέτει αξεπέραστα ροφήματα καφέ.
Τον Ιούνιο θα ξεκινήσει το άνοιγμα μιας σειράς καταστημάτων και θα σηματοδοτήσει την επίσημη εκκίνηση του project, καθώς δώσαμε ιδιαίτερο βάρος και στην επιλογή των συνεργατών μας, όπως και στα εμπορικά καταστήματα που μισθώσαμε, δρώντας μελετημένα αναφορικά με το ύψος των ενοικίων, αλλά και άλλους παράγοντες όπως δυνατότητες delivery κ.ο.κ.