Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Makos Banner Lr

Τα Σύγχρονα Κουλουράδικα αποτελούν τη νέα τάση στη Μικρή Εστίαση και ξεχωρίζουν επιχειρηματικά τόσο για τους αυξημένους τζίρους τους, όσο και για το μεγάλο μεικτό περιθώριο. Συζητάμε με τον κο Κωνσταντίνο Μάκο και μας αναλύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης franchise των Koulour-Koulour.

Αποτελεί γεγονός ότι τα Σύγχρονα Κουλουράδικα, είτε ανήκουν σε αλυσίδες, είτε αυτόνομα, διακρίνονται από σημαντικούς ημερήσιους τζίρους της τάξεως των 1,000 Ευρώ – 1,500 Ευρώ, ένα πολύ δυνατό νούμερο που τα φέρνει στην top θέση στη Μικρή Εστίαση και αυτό λόγω της φύσης του ίδιου του προϊόντος, του αγαπημένου μας κουλουριού. Εύγεστο, αγαπητό στον Έλληνα, υγιεινό, οικονομικό και σε πολλές πλέον παραλλαγές αποτελεί τον αντίπαλο δέος των σφολιατοειδών και φιλοδοξεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Καθώς διαθέτουν εργαστήριο, τα κουλούρια είναι ολόφρεσκα και παράγονται σε συνεχή βάση καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας των καταστημάτων, ένα γεγονός πολύ σημαντικό καθώς το προϊόν χάνει την ποιότητά του κατά την διάρκεια του χρόνου, οπότε ξεχωρίζουν τόσο από τα συνηθισμένα κατεψυγμένα προϊόντα, αλλά και από αυτά που διαθέτουν οι κουλουράδες στους δρόμους.

Επιπλέον, η διαδικασία της παραγωγής εξασφαλίζει πολύ μεγάλο περιθώριο κέρδους της τάξεως του 300% και ακόμη πιο αναλυτικά αν στο product mix εντάξουμε και άλλα προϊόντα, όπως έχουμε στα Koulour-Koulour, τότε το food cost είναι της τάξεως του 20% δηλ. το μισό σε σχέση με τα άλλα concepts στη Μικρή Εστίαση.

Το δίπτυχο «Τζίρος – Μεικτό Περιθώριο» σε συνδυασμό με το πολύ δυνατό προϊόν, πραγματικά καθιερώνει τον κλάδο μας ως την καλύτερη επιχειρηματική, αλλά και επενδυτική επιλογή.

Η πλειοψηφία των συστημάτων franchise έχει σχεδιασθεί, αλλά και αναγκαστικά λειτουργεί ως διέξοδος αυτό-απασχόλησης, λόγω της μειωμένης καταναλωτικής δύναμης και του υψηλού κόστους των α’ υλών ως αποτέλεσμα της αναγκαστικής συγκράτησης των τιμών λιανικής. Οι αποδόσεις των Koulour-Koulour σε συνδυασμό με την υποστήριξη που παρέχουμε, ανάγουν την επιχειρηματική μας πρόταση ως ίσως την πλέον αποδοτική επενδυτική ευκαιρία για την εποχή που διανύουμε.

Τα Koulour-Koulour ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, καθώς πέρα από την ποιότητα και ποικιλία των κουλουριών που παρέχουμε, εντάσσουμε στην προϊοντική γκάμας μας εξαιρετικής ποιότητας κριτσίνια, μπάρες δημητριακών κ.ο.κ. αλλά και διαφοροποιούμαστε και στο κουλούρι χρησιμοποιώντας ειδικά άλευρα, με αιχμή του δόρατος στην διαφοροποίηση του concept με πόστο καφέ, δηλ. ένα πλήρως εξοπλισμένο coffee to go, το οποίο διαθέτει αξεπέραστα ροφήματα καφέ.
Τον Ιούνιο θα ξεκινήσει το άνοιγμα μιας σειράς καταστημάτων και θα σηματοδοτήσει την επίσημη εκκίνηση του project, καθώς δώσαμε ιδιαίτερο βάρος και στην επιλογή των συνεργατών μας, όπως και στα εμπορικά καταστήματα που μισθώσαμε, δρώντας μελετημένα αναφορικά με το ύψος των ενοικίων, αλλά και άλλους παράγοντες όπως δυνατότητες delivery κ.ο.κ.

Review Us On Google