Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Makos Banner Lr

Τα Σύγχρονα Κουλουράδικα αποτελούν τη νέα τάση στη Μικρή Εστίαση και ξεχωρίζουν επιχειρηματικά τόσο για τους αυξημένους τζίρους τους, όσο και για το μεγάλο μεικτό περιθώριο. Συζητάμε με τον κο Κωνσταντίνο Μάκο και μας αναλύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης franchise των Koulour-Koulour.

Αποτελεί γεγονός ότι τα Σύγχρονα Κουλουράδικα, είτε ανήκουν σε αλυσίδες, είτε αυτόνομα, διακρίνονται από σημαντικούς ημερήσιους τζίρους της τάξεως των 1,000 Ευρώ – 1,500 Ευρώ, ένα πολύ δυνατό νούμερο που τα φέρνει στην top θέση στη Μικρή Εστίαση και αυτό λόγω της φύσης του ίδιου του προϊόντος, του αγαπημένου μας κουλουριού. Εύγεστο, αγαπητό στον Έλληνα, υγιεινό, οικονομικό και σε πολλές πλέον παραλλαγές αποτελεί τον αντίπαλο δέος των σφολιατοειδών και φιλοδοξεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Καθώς διαθέτουν εργαστήριο, τα κουλούρια είναι ολόφρεσκα και παράγονται σε συνεχή βάση καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας των καταστημάτων, ένα γεγονός πολύ σημαντικό καθώς το προϊόν χάνει την ποιότητά του κατά την διάρκεια του χρόνου, οπότε ξεχωρίζουν τόσο από τα συνηθισμένα κατεψυγμένα προϊόντα, αλλά και από αυτά που διαθέτουν οι κουλουράδες στους δρόμους.

Επιπλέον, η διαδικασία της παραγωγής εξασφαλίζει πολύ μεγάλο περιθώριο κέρδους της τάξεως του 300% και ακόμη πιο αναλυτικά αν στο product mix εντάξουμε και άλλα προϊόντα, όπως έχουμε στα Koulour-Koulour, τότε το food cost είναι της τάξεως του 20% δηλ. το μισό σε σχέση με τα άλλα concepts στη Μικρή Εστίαση.

Το δίπτυχο «Τζίρος – Μεικτό Περιθώριο» σε συνδυασμό με το πολύ δυνατό προϊόν, πραγματικά καθιερώνει τον κλάδο μας ως την καλύτερη επιχειρηματική, αλλά και επενδυτική επιλογή.

Η πλειοψηφία των συστημάτων franchise έχει σχεδιασθεί, αλλά και αναγκαστικά λειτουργεί ως διέξοδος αυτό-απασχόλησης, λόγω της μειωμένης καταναλωτικής δύναμης και του υψηλού κόστους των α’ υλών ως αποτέλεσμα της αναγκαστικής συγκράτησης των τιμών λιανικής. Οι αποδόσεις των Koulour-Koulour σε συνδυασμό με την υποστήριξη που παρέχουμε, ανάγουν την επιχειρηματική μας πρόταση ως ίσως την πλέον αποδοτική επενδυτική ευκαιρία για την εποχή που διανύουμε.

Τα Koulour-Koulour ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, καθώς πέρα από την ποιότητα και ποικιλία των κουλουριών που παρέχουμε, εντάσσουμε στην προϊοντική γκάμας μας εξαιρετικής ποιότητας κριτσίνια, μπάρες δημητριακών κ.ο.κ. αλλά και διαφοροποιούμαστε και στο κουλούρι χρησιμοποιώντας ειδικά άλευρα, με αιχμή του δόρατος στην διαφοροποίηση του concept με πόστο καφέ, δηλ. ένα πλήρως εξοπλισμένο coffee to go, το οποίο διαθέτει αξεπέραστα ροφήματα καφέ.
Τον Ιούνιο θα ξεκινήσει το άνοιγμα μιας σειράς καταστημάτων και θα σηματοδοτήσει την επίσημη εκκίνηση του project, καθώς δώσαμε ιδιαίτερο βάρος και στην επιλογή των συνεργατών μας, όπως και στα εμπορικά καταστήματα που μισθώσαμε, δρώντας μελετημένα αναφορικά με το ύψος των ενοικίων, αλλά και άλλους παράγοντες όπως δυνατότητες delivery κ.ο.κ.

facebook_page_plugin