Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
WIND VISION Coming Soon

Στο μεγάλο φετινό λανσάρισμα της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής έκανε ειδική μνεία στην ελληνική ομάδα της Wind η οποία τα τελευταία χρόνια έχει "γυρίσει το παιχνίδι" και αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το 2016 ήταν η χρονιά του 4G, το 2017 η χρονιά των οπτικών ινών και το 2018 είναι η χρονιά της τηλεόρασης και του περιεχομένου.

Σε κάθε περίπτωση η Wind μπαίνει σε μια αρκετά πολύπλοκη αλλά ελπιδοφόρα αγορά μια και από τη μία μέρα στην άλλη μπορεί να αλλάξουν τα πάντα, με τη Nova να είναι σε φάση εξαγοράς, με υποψήφιους επενδυτές την Wind και τη Vodafone σε κοινοπραξία, χωρίς αυτό το γεγονός να έχει επιπτώσεις στην νέα υπηρεσία όπως επίσης αναφέρθηκε.

Υπάρχουν «μόνο» 1 εκατ. συνδρομητές τηλεόρασης στην Ελλάδα, είμαστε πολύ πίσω από τους ευρωπαϊκούς μέσους όρους, με την Wind να έχει 600.000 σταθερές συνδέσεις, κάτι που σημαίνει ότι δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες με προοπτικές αύξησης της πίτας.

Το διαφορετικό στη περίπτωση της Wind Vision, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε συνδρομητές σταθερής με Internet της Wind, είναι ότι βασίζεται σε ένα εξελιγμένο Android Box-αποκωδικοποιητή στο οποίο τρέχει το λογισμικό της Wind και δέχεται και το σήμα της κεραίας μας.

Συγκεκριμένα, η συσκευή έχει δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου σε ανάλυση 4K και τεχνολογία HDR, απελευθερώνει τον θεατή από τον περιορισμό της μίας οθόνης καθώς προσφέρει ταυτόχρονη παρακολούθηση διαφορετικού περιεχομένου από την τηλεόραση, το smartphone και το tablet (συνολικά μπορούν να γίνουν τρεις ανεξάρτητες θεάσεις).

Επίσης υποστηρίζει την θέαση on demand μέσα από νέες λειτουργίες όπως:

Catch up: ο συνδρομητής μπορεί να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του πρόγραμματα μέχρι και 7 ημέρες από την αρχική τους προβολή.

Επανεκκίνηση ζωντανού προγράμματος: αν χάσει ο θεατής την αρχή του προγράμματός μπορεί να πατήσει επανεκκίνηση και να το δει από την αρχή.

Μετατρέπει το smartphone σε τηλεχειριστήριο.

Εχει δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικών συσκευών είτε μέσω USB θύρας είτε με Bluetooth, όπως gamepad για παιχνίδια, ασύρματα ηχεία ή ασύρματα ακουστικά.

Εκτός από τα 60 κανάλια που προσφέρονται, (τα ελληνικά μέσω της DIGEA), αλλά και τα αθλητικά κανάλια της Nova στο πλήρες πακέτο, προσφέρεται πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google όπως:

Google Play Movies, Google Play Music, YouTube, Google play Games, σε πάνω από 3.000 εφαρμογές από το Google Play Store ειδικά για φτιαγμένα για Android TV, Chromecast και φωνητικό έλεγχο των λειτουργιών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, που ήταν η πρώτη που φιλοξενήθηκε στο εντυπωσιακό Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ, έγινε με δεκτή με επευφημίες μάλιστα, η ανακοίνωση της έναρξης στρατηγικής συμφωνίας με το Netflix, με τον υπεύθυνο του περιεχομένου της Netflix, Ted Sarandos, να δηλώνει εξαιρετικά χαρούμενος για τη νέα αυτή συνεργασία αλλά και να κάνει αναφορά και στην καταγωγή του από τη Σαμο…

Σε πρώτη φάση, μαζί με την επιλογή των δυο πακέτων, και σε συνδυασμό με τα άλλα πακέτα που έχει ενεργά ο συνδρομητής της Wind, προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση – δοκιμαστική πρόσβαση στο Netflix 3-6 μηνών. Ακολούθως χρειάζεται κανονική συνδρομή, που προς το παρόν δεν θα πληρώνεται μαζί με τους λογαριασμούς της Wind.

Όπως προαναφέραμε η υπηρεσία Wind Vision είναι διαθέσιμη σε δυο πακέτα μηνιαίας συνδρομής:

Family Pack στα 9,90 Ευρώ και Full Pack στα 24,90 Ευρώ που προσφέρει όλο το περιεχόμενο του Family Pack μαζί με τα 7 κανάλια Novasports.

facebook_page_plugin