Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
WIND VISION Coming Soon

Στο μεγάλο φετινό λανσάρισμα της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής έκανε ειδική μνεία στην ελληνική ομάδα της Wind η οποία τα τελευταία χρόνια έχει "γυρίσει το παιχνίδι" και αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το 2016 ήταν η χρονιά του 4G, το 2017 η χρονιά των οπτικών ινών και το 2018 είναι η χρονιά της τηλεόρασης και του περιεχομένου.

Σε κάθε περίπτωση η Wind μπαίνει σε μια αρκετά πολύπλοκη αλλά ελπιδοφόρα αγορά μια και από τη μία μέρα στην άλλη μπορεί να αλλάξουν τα πάντα, με τη Nova να είναι σε φάση εξαγοράς, με υποψήφιους επενδυτές την Wind και τη Vodafone σε κοινοπραξία, χωρίς αυτό το γεγονός να έχει επιπτώσεις στην νέα υπηρεσία όπως επίσης αναφέρθηκε.

Υπάρχουν «μόνο» 1 εκατ. συνδρομητές τηλεόρασης στην Ελλάδα, είμαστε πολύ πίσω από τους ευρωπαϊκούς μέσους όρους, με την Wind να έχει 600.000 σταθερές συνδέσεις, κάτι που σημαίνει ότι δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες με προοπτικές αύξησης της πίτας.

Το διαφορετικό στη περίπτωση της Wind Vision, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε συνδρομητές σταθερής με Internet της Wind, είναι ότι βασίζεται σε ένα εξελιγμένο Android Box-αποκωδικοποιητή στο οποίο τρέχει το λογισμικό της Wind και δέχεται και το σήμα της κεραίας μας.

Συγκεκριμένα, η συσκευή έχει δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου σε ανάλυση 4K και τεχνολογία HDR, απελευθερώνει τον θεατή από τον περιορισμό της μίας οθόνης καθώς προσφέρει ταυτόχρονη παρακολούθηση διαφορετικού περιεχομένου από την τηλεόραση, το smartphone και το tablet (συνολικά μπορούν να γίνουν τρεις ανεξάρτητες θεάσεις).

Επίσης υποστηρίζει την θέαση on demand μέσα από νέες λειτουργίες όπως:

Catch up: ο συνδρομητής μπορεί να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του πρόγραμματα μέχρι και 7 ημέρες από την αρχική τους προβολή.

Επανεκκίνηση ζωντανού προγράμματος: αν χάσει ο θεατής την αρχή του προγράμματός μπορεί να πατήσει επανεκκίνηση και να το δει από την αρχή.

Μετατρέπει το smartphone σε τηλεχειριστήριο.

Εχει δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικών συσκευών είτε μέσω USB θύρας είτε με Bluetooth, όπως gamepad για παιχνίδια, ασύρματα ηχεία ή ασύρματα ακουστικά.

Εκτός από τα 60 κανάλια που προσφέρονται, (τα ελληνικά μέσω της DIGEA), αλλά και τα αθλητικά κανάλια της Nova στο πλήρες πακέτο, προσφέρεται πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google όπως:

Google Play Movies, Google Play Music, YouTube, Google play Games, σε πάνω από 3.000 εφαρμογές από το Google Play Store ειδικά για φτιαγμένα για Android TV, Chromecast και φωνητικό έλεγχο των λειτουργιών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, που ήταν η πρώτη που φιλοξενήθηκε στο εντυπωσιακό Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ, έγινε με δεκτή με επευφημίες μάλιστα, η ανακοίνωση της έναρξης στρατηγικής συμφωνίας με το Netflix, με τον υπεύθυνο του περιεχομένου της Netflix, Ted Sarandos, να δηλώνει εξαιρετικά χαρούμενος για τη νέα αυτή συνεργασία αλλά και να κάνει αναφορά και στην καταγωγή του από τη Σαμο…

Σε πρώτη φάση, μαζί με την επιλογή των δυο πακέτων, και σε συνδυασμό με τα άλλα πακέτα που έχει ενεργά ο συνδρομητής της Wind, προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση – δοκιμαστική πρόσβαση στο Netflix 3-6 μηνών. Ακολούθως χρειάζεται κανονική συνδρομή, που προς το παρόν δεν θα πληρώνεται μαζί με τους λογαριασμούς της Wind.

Όπως προαναφέραμε η υπηρεσία Wind Vision είναι διαθέσιμη σε δυο πακέτα μηνιαίας συνδρομής:

Family Pack στα 9,90 Ευρώ και Full Pack στα 24,90 Ευρώ που προσφέρει όλο το περιεχόμενο του Family Pack μαζί με τα 7 κανάλια Novasports.

Review Us On Google