Latest Franchises

  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES
  • NINE GRAMS
  • CULTIVOS COFFEE
  • CHIC ESSENCE

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: την διαμόρφωση χώρων wellness εν γένει και την εξέλιξη των spa ξενοδοχείων σε wellness - spa, μενού ολιστικής διατροφής με διαμόρφωση του καταλόγου των εστιατορίων και pool bar προς την κατεύθυνση της υγιεινής διατροφής και αποτοξίνωσης και οργάνωση πακέτων εναλλακτικών θεραπευτικών διακοπών.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Cultivos Coffee αποτελεί έμπνευση της taf, η οποία καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ και ανάπτυξε τις πρώτες σειρές καφέδων specialty, espresso blends και καφέδες από μεμονωμένες φάρμες (single estate coffees). Ο στόχος των Cultivos Coffee είναι να μυήσουν το ευρύ κοινό σε καφέδες ξεχωριστής και υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσω επιτυχημένων καταστημάτων που εδραιώνονται μέσω της κορυφαίας τεχνογνωσίας και των υποδομών της taf.

Περισσότερα

H Chic Essence αποτελεί μια νέα και ιδιαίτερα δυναμική επιχειρηματική πρόταση franchise. Δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσιαλόπουλο με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και της ομορφιάς, με σκοπό την ανάπτυξη καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Περισσότερα
WIND VISION Coming Soon

Στο μεγάλο φετινό λανσάρισμα της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής έκανε ειδική μνεία στην ελληνική ομάδα της Wind η οποία τα τελευταία χρόνια έχει "γυρίσει το παιχνίδι" και αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το 2016 ήταν η χρονιά του 4G, το 2017 η χρονιά των οπτικών ινών και το 2018 είναι η χρονιά της τηλεόρασης και του περιεχομένου.

Σε κάθε περίπτωση η Wind μπαίνει σε μια αρκετά πολύπλοκη αλλά ελπιδοφόρα αγορά μια και από τη μία μέρα στην άλλη μπορεί να αλλάξουν τα πάντα, με τη Nova να είναι σε φάση εξαγοράς, με υποψήφιους επενδυτές την Wind και τη Vodafone σε κοινοπραξία, χωρίς αυτό το γεγονός να έχει επιπτώσεις στην νέα υπηρεσία όπως επίσης αναφέρθηκε.

Υπάρχουν «μόνο» 1 εκατ. συνδρομητές τηλεόρασης στην Ελλάδα, είμαστε πολύ πίσω από τους ευρωπαϊκούς μέσους όρους, με την Wind να έχει 600.000 σταθερές συνδέσεις, κάτι που σημαίνει ότι δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες με προοπτικές αύξησης της πίτας.

Το διαφορετικό στη περίπτωση της Wind Vision, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε συνδρομητές σταθερής με Internet της Wind, είναι ότι βασίζεται σε ένα εξελιγμένο Android Box-αποκωδικοποιητή στο οποίο τρέχει το λογισμικό της Wind και δέχεται και το σήμα της κεραίας μας.

Συγκεκριμένα, η συσκευή έχει δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου σε ανάλυση 4K και τεχνολογία HDR, απελευθερώνει τον θεατή από τον περιορισμό της μίας οθόνης καθώς προσφέρει ταυτόχρονη παρακολούθηση διαφορετικού περιεχομένου από την τηλεόραση, το smartphone και το tablet (συνολικά μπορούν να γίνουν τρεις ανεξάρτητες θεάσεις).

Επίσης υποστηρίζει την θέαση on demand μέσα από νέες λειτουργίες όπως:

Catch up: ο συνδρομητής μπορεί να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του πρόγραμματα μέχρι και 7 ημέρες από την αρχική τους προβολή.

Επανεκκίνηση ζωντανού προγράμματος: αν χάσει ο θεατής την αρχή του προγράμματός μπορεί να πατήσει επανεκκίνηση και να το δει από την αρχή.

Μετατρέπει το smartphone σε τηλεχειριστήριο.

Εχει δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικών συσκευών είτε μέσω USB θύρας είτε με Bluetooth, όπως gamepad για παιχνίδια, ασύρματα ηχεία ή ασύρματα ακουστικά.

Εκτός από τα 60 κανάλια που προσφέρονται, (τα ελληνικά μέσω της DIGEA), αλλά και τα αθλητικά κανάλια της Nova στο πλήρες πακέτο, προσφέρεται πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google όπως:

Google Play Movies, Google Play Music, YouTube, Google play Games, σε πάνω από 3.000 εφαρμογές από το Google Play Store ειδικά για φτιαγμένα για Android TV, Chromecast και φωνητικό έλεγχο των λειτουργιών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, που ήταν η πρώτη που φιλοξενήθηκε στο εντυπωσιακό Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ, έγινε με δεκτή με επευφημίες μάλιστα, η ανακοίνωση της έναρξης στρατηγικής συμφωνίας με το Netflix, με τον υπεύθυνο του περιεχομένου της Netflix, Ted Sarandos, να δηλώνει εξαιρετικά χαρούμενος για τη νέα αυτή συνεργασία αλλά και να κάνει αναφορά και στην καταγωγή του από τη Σαμο…

Σε πρώτη φάση, μαζί με την επιλογή των δυο πακέτων, και σε συνδυασμό με τα άλλα πακέτα που έχει ενεργά ο συνδρομητής της Wind, προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση – δοκιμαστική πρόσβαση στο Netflix 3-6 μηνών. Ακολούθως χρειάζεται κανονική συνδρομή, που προς το παρόν δεν θα πληρώνεται μαζί με τους λογαριασμούς της Wind.

Όπως προαναφέραμε η υπηρεσία Wind Vision είναι διαθέσιμη σε δυο πακέτα μηνιαίας συνδρομής:

Family Pack στα 9,90 Ευρώ και Full Pack στα 24,90 Ευρώ που προσφέρει όλο το περιεχόμενο του Family Pack μαζί με τα 7 κανάλια Novasports.

facebook_page_plugin