Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Starbucks Shanghai1

Η παγκόσμια αλυσίδα καφέ άνοιξε το μεγαλύτερο κατάστημά της στη Σαγκάη, το δεύτερο Reserve Rooster της Starbucks. Το καινούργιο κατάστημα είναι δύο φορές μεγαλύτερο από αυτό που υπάρχει στο Σηάτλ των ΗΠΑ που μέχρι σήμερα ήταν το μεγαλύτερο στο κόσμο.

Συγκεκριμένα, εκτείνεται σε ένα τεράστιο κτίριο 2787 τετραγωνικών μέτρων. Εκεί έχει τοποθετηθεί μια τεράστια, χάλκινη μηχανή καβουρδίσματος καφέ, όπου καθημερινά θα καβουρδίζονται κόκκοι καφέ από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ μέσω μίας ειδικής εφαρμογής, οι πελάτες θα μπορούν να μαθαίνουν από πού προέρχεται ο καφές που θα αγοράζουν.

Κι ενώ στην Κίνα το τσάι παραμένει μέχρι σήμερα το πιο δημοφιλές ρόφημα σε σύγκριση με τον καφέ – ο οποίος όμως διαρκώς κερδίζει έδαφος – το κατάστημα διαθέτει και τεράστια συλλογή με είδη και ποικιλίες τσαγιού και ειδικό πάγκο.

Παράλληλα, στον χώρο λειτουργεί και φούρνος, με 30 άτομα προσωπικό και διαθέτει περισσότερα από 80 προϊόντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το CNN, το εν λόγω κατάστημα θα διατηρήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου Starbucks στον κόσμο μόνο για δύο χρόνια, καθώς το 2019 ανοίγει τις πόρτες του ένα κατάστημα 4.000 τετραγωνικών μέτρων στο Σικάγο των ΗΠΑ, ενώ το 2018 θα ανοίξουν Reserve Roosters σε Μιλάνο και Νέα Υόρκη.

facebook_page_plugin