Latest Franchises

 • POTATO KING
 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES
 • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
 • COFFEE LAB PR
 • SUGAR ANGEL
 • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
COFFEE DIVE Header1

Τα COFFEE DIVE έχουν σχεδιάσει ένα μοναδικό επιχειρηματικό σύστημα franchise, ικανό να εντυπωσιάσει και τους πλέον απαιτητικούς coffee connoisseurs, διαθέτοντας άνω των 15 διαφορετικών single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο, που καβουρντίζονται καθημερινά σε κάθε κατάστημα και μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία fresh roasted coffee.

Τα COFFEE DIVE αντιμετωπίζουν τον καφέ όχι ως ένα απλό ρόφημα, αλλά ως μια μοναδική εμπειρία, μια «βουτιά» σε ένα γευστικό κόσμο απόλαυσης.

Κάθε κατάστημα COFFEE DIVE καβουρντίζει καθημερινά, ακολουθώντας τις ίδιες ιδανικές καμπύλες – προφίλ καβουρντίσματος, που αναδεικνύουν τα γευστικά προφίλ των καφέδων προσφέροντας φρεσκο-καβουρντισμένους καφέδες τουλάχιστον 2 ημερών.

Ανακαλύψτε και εσείς την ικανοποίηση και την απόλαυση που προσφέρει ένας φρεσκο-καβουρντισμένος καφές κάνοντας ένα γευστικό ταξίδι με τους καφέδες του COFFEE DIVE. Διεγείρετε τις αισθήσεις σας, με πάνω από 15 διαφορετικά single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο και αποφασίστε εσείς ποιος σας σαγηνεύει καλύτερα, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και το κέφι σας.

Τα COFFEE DIVE μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε την υψηλή ποιότητα, γεύση, άρωμα και υφή των μοναδικών καφέδων που έχουν στη συλλογή τους, ακόμα και με τους πιο παράξενους τρόπους και μηχανές παρασκευής που υπάρχουν στον κόσμο για πραγματικούς coffee connoisseurs. Δοκιμάστε καφέ από το Γαλλικό Μπαλόνι (το κλασικό σιφόνι) του 1830 και το βασιλικό Βέλγικο Σιφόνι του 1850, Cold Brew (Dutch or Kyoto Coffee) από την Άπω Ανατολή, και φυσικά τα καλύτερα εσπρεσσάκια στην πόλη.

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ

Τα COFFEE DIVE διαθέτουν τις πλέον εκλεκτές ποικιλίες καφέ απ’ όλο τον κόσμο, που καλλιεργούνται σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές (single origin), και παρέχουν στους πελάτες τους τόσο μια ασύγκριτη γκάμα επιλογών, όσο και ασυναγώνιστη ποιότητα με καφέδες από τις πιο εκλεκτές φυτείες / φάρμες, αλλά και μικρές παραγωγές (microlots), με αυστηρά κριτήρια διαλογής και επιλογής (specialty),

Τα COFFEE DIVE διαθέτουν και πολλούς καφέδες που έχουν παραχθεί κατ’ αποκλειστικότητα για την αυστραλέζικη και ιαπωνική αγορά. Αυτό από μόνο του αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ποιότητα καφέ.

Οι ποικιλίες καφέ που διαθέτουν κάθε χρόνο τα COFFEE DIVE επιλέγονται με βάση την ποιότητας του καφέ που παράχθηκε. Αν δηλαδή η καινούργια παραγωγή ενός καφέ δεν πληροί συγκεκριμένα κριτήρια τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά λόγω καιρικών ή άλλων συνθηκών τότε ο καφές αυτός απορρίπτετε από την συλλογή των COFFEE DIVE για την συγκεκριμένη χρονιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των COFFEE DIVE αφορά σε καταστήματα άνω των 25 τ.μ. κυρίως take away και delivery, πλήρως εξειδικευμένα στον καφέ με άνω των 15 διαφορετικών single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο, που καβουρντίζονται σε κάθε κατάστημα. Η μητρική εταιρεία εφοδιάζει τα καταστήματα με πράσινους ωμούς κόκκους εξαιρετικής ποιότητας και παρέχει στους franchisees τις ιδανικές καμπύλες – προφίλ καβουρντίσματος ανά παρτίδα παραλαβής καφέδων, σε λογισμικό (software) μέσω του οποίου ρυθμίζεται η μηχανή καβουρντίσματος, διασφαλίζοντας ευκολία ψησίματος, αξεπέραστη και σταθερή ποιότητα, όπως και υψηλό μεικτό κέρδος.

Η ποικιλία, η ποιότητα των καφέδων και οι εντός του καταστήματος διαδικασίες καβουρντίσματος, διασφαλίζουν ένα μοναδικό επιχειρηματικό concept που δεν αντιγράφεται!

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Τα COFFEE DIVE παρέχουν μοναδικά προνόμια στους συνεργάτες – franchisees τους, έχοντας δημιουργήσει και δοκιμάσει ήδη σε πέντε (5) καταστήματα με πλήρη επιτυχία, ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο στον κλάδο της καφεστίασης:

 • Η μεγαλύτερη ποικιλία καφέδων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

 • Καφέδες εξαιρετικής ποιότητας, single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο. Καφέδες εγγυημένα specialty grade, με βαθμολογία για όλες τις ποικιλίες άνω του 85/100.

 • Σταθερή ποιότητα, καθώς κάθε κατάστημα καβουρντίζει τους καφέδες τους σύμφωνα με ειδικά προφίλ που του παρέχει η μητρική εταιρεία μέσω software.

 • Καθημερινά, φρεσκοκαβουρντισμένος καφές, σε καινοτόμα, έξυπνα καβουρντιστήρια, με μηδενικές φύρες.

 • Το μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο στον κλάδο της καφεστίασης, καθώς κάθε κατάστημα αγοράζει πράσινους ωμούς κόκκους στις καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς η μητρική εταιρεία είναι μέλος ενός παγκόσμιου φορέα, με ηγετική θέση στον κλάδο του καφέ.

 • Η καλύτερη σχέση value for money, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους franchisees.

 • Αναγνωρισμένο και δυναμικό brand.

 • Κορυφαία τεχνογνωσία.

 • Πλήρης αρχική και συνεχής εκπαίδευση και απλούστευση των διαδικασιών καβουρντίσματος στο κάθε κατάστημα με χρήση software και αυτοματισμών.

 • Δεν απαιτείται ειδική άδεια, λόγω των συγκεκριμένων προδιαγραφών της μηχανής καβουρντίσματος.

 • Χαμηλή αρχική επένδυση, από 35,000 Ευρώ.

 • Ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Αξιολόγηση και εκπόνηση επιχειρηματικού πλάνου για κάθε εμπορικό σημείο που θα προταθεί από τους franchisees.

 • Δυνατότητα εύρεσης κατάλληλων καταστημάτων.

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.