Latest Franchises

  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES
  • NINE GRAMS
  • CULTIVOS COFFEE
  • CHIC ESSENCE

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: την διαμόρφωση χώρων wellness εν γένει και την εξέλιξη των spa ξενοδοχείων σε wellness - spa, μενού ολιστικής διατροφής με διαμόρφωση του καταλόγου των εστιατορίων και pool bar προς την κατεύθυνση της υγιεινής διατροφής και αποτοξίνωσης και οργάνωση πακέτων εναλλακτικών θεραπευτικών διακοπών.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Cultivos Coffee αποτελεί έμπνευση της taf, η οποία καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ και ανάπτυξε τις πρώτες σειρές καφέδων specialty, espresso blends και καφέδες από μεμονωμένες φάρμες (single estate coffees). Ο στόχος των Cultivos Coffee είναι να μυήσουν το ευρύ κοινό σε καφέδες ξεχωριστής και υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσω επιτυχημένων καταστημάτων που εδραιώνονται μέσω της κορυφαίας τεχνογνωσίας και των υποδομών της taf.

Περισσότερα

H Chic Essence αποτελεί μια νέα και ιδιαίτερα δυναμική επιχειρηματική πρόταση franchise. Δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσιαλόπουλο με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και της ομορφιάς, με σκοπό την ανάπτυξη καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Περισσότερα
Starbucks Amsterdam

Κυριαρχεί για μια ακόμη χρονιά ο κλάδος της εστίασης ως προς το είδος των νέων επιχειρήσεων, που ιδρύθηκαν στην Αθήνα το 2017.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) -το διάστημα Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2017-, οι περισσότερες νέες επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης. Πρόκειται για 1.088 επιχειρήσεις σε σύνολο 6.037 εγγραφών. Το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι είχαν ιδρυθεί 1.166 επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης σε σύνολο 6.301 εγγραφών.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι:

-Λιανεμπόριο: 953 επιχειρήσεις

-Χρηματοπιστωτικός και ασφαλιστικός κλάδος: 508 επιχειρήσεις

-Άλλες δραστηριότητες παροχής προσωπικών υπηρεσιών: 368 επιχειρήσεις

-Δραστηριότητες κεντρικών γραφείων – Δραστηριότητες παροχής συμβουλών διαχείρισης: 282 επιχειρήσεις.

-Εκπαίδευση: 246 επιχειρήσεις

-Δραστηριότητες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών , παροχής συμβουλών και συναφείς δραστηριότητες: 200 επιχειρήσεις

-Διαχείριση ακίνητης περιουσίας: 191 επιχειρήσεις

-Χερσαίες μεταφορές και μεταφορές μέσω αγωγών: 154 επιχειρήσεις

-Άλλες επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές δραστηριότητες: 137 επιχειρήσεις

Σε ό,τι αφορά τις διαγραφές, την πρώτη θέση έχει το λιανεμπόριο (890 διαγραφές) και ακολουθεί ο κλάδος της εστίασης (837 διαγραφές).

facebook_page_plugin