Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Creative Greece ΔΕΛΤΑ φωτογραφία

Η ΔΕΛΤΑ τιμήθηκε με το βραβείο «Creative Greece Award 2018», στο πλαίσιο του ετήσιου Forum Επιχειρηματικής Αριστείας για την Ελλάδα της εξωστρέφειας.

Η ΔΕΛΤΑ, η Ελληνική εταιρεία που για 66 χρόνια εμπιστεύονται οι οικογένειες στη χώρα μας, βραβεύτηκε για τη συνεχή ενδυνάμωση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, η οποία αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς. Σήμερα, προϊόντα της εταιρείας όπως στραγγιστό γιαούρτι, εβαπορέ γάλα, τυριά ΠΟΠ και χυμοί, έχουν τοποθετηθεί σε πολλές αγορές του εξωτερικού σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Ασία, ενώ έχουν βραβευθεί με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για τη ποιότητα και τη γεύση τους.

Ο κ. Στράτος Μαρούσης, International Business Director της ΔΕΛΤΑ, ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη βράβευση: «Στρατηγική προτεραιότητά μας είναι να γίνουμε πρεσβευτές της Ελληνικής διατροφής στο εξωτερικό, προάγοντας συστηματικά την εξωστρέφεια. Η εξαγωγική δραστηριότητα της ΔΕΛΤΑ ενδυναμώνεται κάθε χρόνο, ενώ τα προϊόντα της κερδίζουν όλο και περισσότερο τους καταναλωτές των χωρών στις οποίες εξάγονται. Το 2017 αξίζει να σημειωθεί ότι στη ΔΕΛΤΑ πετύχαμε 40% αύξηση των εξαγωγών. Διακρίσεις σαν τη σημερινή αποδεικνύουν ότι η στρατηγική μας αποδίδει καρπούς και αναγνωρίζεται».

Τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας «CREATIVE GREECE AWARDS» απονέμονται κάθε χρόνο από την NEW TIMES PUBLISHING.

Review Us On Google