Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Great Place To Work

Τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2018, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το Great Place to Work Hellas την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, με τα ονόματα των καλύτερων εταιρειών που διακρίνονται για φέτος.

Στην έρευνα Best Workplaces 2018, η οποία διεξήχθη για 16η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους,

10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους,

5 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους

H DHL Express (Ελλάς), η Microsoft Hellas και η S.C. Johnson Hellas είναι οι μεγάλες νικήτριες των τριών κατηγοριών, με βάση τον αριθμό των εργαζομένων, της ετήσιας έρευνας Best Workplaces 2018.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, η οποία διεξάγεται για 16η συνεχή χρονιά από το Great Place to Work Hellas, με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Η έρευνα, η οποία διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια που συμπληρώνουν οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων, στηρίζεται, κατά κύριο λόγο, στην άποψη που αυτοί διατυπώνουν. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί το ερευνητικό εργαλείο-ερωτηματολόγιο Trust Index για την αποτύπωση των απόψεων των εργαζομένων και τη διαδικασία Culture Audit για την αξιολόγηση των εταιρικών πρακτικών.

Στη φετινή έρευνα δήλωσαν συμμετοχή 49 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 22.300 εργαζομένους. Από αυτές διακρίθηκαν 25 επιχειρήσεις, εκ των οποίων 10 «μεγάλες» με προσωπικό από 251 εργαζομένους και άνω, 10 «μεσαίες» που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους και 4 «μικρές» που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζομένους.

Στο ειδικό ένθετο-αφιέρωμα «Best Workplaces 2018», που εμπεριέχεται σήμερα στην «Καθημερινή», παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι εταιρείες που διακρίθηκαν, καθώς και πληροφορίες για τη μεθοδολογία που ακολουθείται στην αξιολόγησή τους. Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 και η βράβευση όσων διακρίθηκαν θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στα τέλη Απριλίου.

Οι 10 «μεγάλες» εταιρείες που διακρίθηκαν φέτος είναι οι εξής: DHL Express Ελλάς, Epsilon Net, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Praktiker Hellas, ΥΓΕΙΑ Α.Ε., όμιλος ΟΠΑΠ, Coca-Cola Τρία Eψιλον, Calin Group, Β. Καυκάς Α.Ε. και Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ.

Οι 10 «μεσαίες» εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον είναι οι ακόλουθες: Microsoft Hellas, British American Tobacco Hellas, AbbVie Φαρμακευτική, Βeirsdorf Hellas, Data Communication, 3Μ Hellas, Genesis Pharma, Novo Nordisk Hellas, Edenred Greece, MARS Greece.

Οι 4 «μικρές» εταιρείες που υπάγονται στην κατηγορία αυτών με αριθμό εργαζομένων από 20 έως 49 είναι οι παρακάτω: S.C. Johnson Hellas, Temenos Hellas, PCS, Convert Group eBusiness Consulting και Bizerba.

Το Great Place to Work Institute είναι μια διεθνής εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης που βοηθάει οργανισμούς να καθορίσουν, να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, μέσω της καλλιέργειας μιας κουλτούρας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου έτους, το Great Place to Work συνεργάζεται με περισσότερους από 5.500 οργανισμούς.

facebook_page_plugin