Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Great Place To Work

Τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2018, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το Great Place to Work Hellas την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, με τα ονόματα των καλύτερων εταιρειών που διακρίνονται για φέτος.

Στην έρευνα Best Workplaces 2018, η οποία διεξήχθη για 16η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους,

10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους,

5 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους

H DHL Express (Ελλάς), η Microsoft Hellas και η S.C. Johnson Hellas είναι οι μεγάλες νικήτριες των τριών κατηγοριών, με βάση τον αριθμό των εργαζομένων, της ετήσιας έρευνας Best Workplaces 2018.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, η οποία διεξάγεται για 16η συνεχή χρονιά από το Great Place to Work Hellas, με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Η έρευνα, η οποία διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια που συμπληρώνουν οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων, στηρίζεται, κατά κύριο λόγο, στην άποψη που αυτοί διατυπώνουν. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί το ερευνητικό εργαλείο-ερωτηματολόγιο Trust Index για την αποτύπωση των απόψεων των εργαζομένων και τη διαδικασία Culture Audit για την αξιολόγηση των εταιρικών πρακτικών.

Στη φετινή έρευνα δήλωσαν συμμετοχή 49 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 22.300 εργαζομένους. Από αυτές διακρίθηκαν 25 επιχειρήσεις, εκ των οποίων 10 «μεγάλες» με προσωπικό από 251 εργαζομένους και άνω, 10 «μεσαίες» που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους και 4 «μικρές» που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζομένους.

Στο ειδικό ένθετο-αφιέρωμα «Best Workplaces 2018», που εμπεριέχεται σήμερα στην «Καθημερινή», παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι εταιρείες που διακρίθηκαν, καθώς και πληροφορίες για τη μεθοδολογία που ακολουθείται στην αξιολόγησή τους. Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 και η βράβευση όσων διακρίθηκαν θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στα τέλη Απριλίου.

Οι 10 «μεγάλες» εταιρείες που διακρίθηκαν φέτος είναι οι εξής: DHL Express Ελλάς, Epsilon Net, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Praktiker Hellas, ΥΓΕΙΑ Α.Ε., όμιλος ΟΠΑΠ, Coca-Cola Τρία Eψιλον, Calin Group, Β. Καυκάς Α.Ε. και Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ.

Οι 10 «μεσαίες» εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον είναι οι ακόλουθες: Microsoft Hellas, British American Tobacco Hellas, AbbVie Φαρμακευτική, Βeirsdorf Hellas, Data Communication, 3Μ Hellas, Genesis Pharma, Novo Nordisk Hellas, Edenred Greece, MARS Greece.

Οι 4 «μικρές» εταιρείες που υπάγονται στην κατηγορία αυτών με αριθμό εργαζομένων από 20 έως 49 είναι οι παρακάτω: S.C. Johnson Hellas, Temenos Hellas, PCS, Convert Group eBusiness Consulting και Bizerba.

Το Great Place to Work Institute είναι μια διεθνής εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης που βοηθάει οργανισμούς να καθορίσουν, να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, μέσω της καλλιέργειας μιας κουλτούρας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου έτους, το Great Place to Work συνεργάζεται με περισσότερους από 5.500 οργανισμούς.