Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Ab Shopandgo

Δυναμική είσοδο στην αγορά των μικρών «καταστημάτων γειτονιάς» επιχειρεί η ΑΒ Βασιλόπουλος, με το νέο επιχειρηματικό μοντέλο franchise – μοντέλο δικαιόχρησης «Το δικό σου» AB Shop&Go, που αποτελεί εξέλιξη του ήδη δοκιμασμένου και επιτυχημένου μοντέλου της, AB Shop&Go.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Λεωνίδας Βρεττάκος, στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης με δημοσιογράφους, η αγορά των μικρών «καταστημάτων γειτονιάς» (convenience stores) αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς στην Ελλάδα. Ειδικότερα στην Αττική η αγορά υπολογίζεται στα 500 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά στην Ελλάδα στο 1 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Βρεττάκο, το πλάνο ανάπτυξης της ΑΒ Βασιλόπουλος περιλαμβάνει τη δημιουργία 100 franchise καταστημάτων σε πέντε χρόνια, με στόχο την απόκτηση μεριδίου αγοράς 50% στην Αττική, σε βάθος δεκαετίας.

Αναφερόμενος στο νέο μοντέλο franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος, ο κ. Βρεττάκος τόνισε ότι η εταιρεία, με στόχο να στηρίξει στην πράξη την ελληνική επιχειρηματικότητα, καινοτομεί με το νέο αυτό επιχειρηματικό σχήμα, προσφέροντας έως το 80% της αρχικής επένδυσης σε κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να λειτουργήσει το δικό του ΑΒ Shop&Go.

Σημειώνεται ότι το ύψος της επένδυσης για τη δημιουργία ενός τέτοιου είδους καταστήματος κυμαίνεται από 100 έως 150.000 ευρώ, ενώ λειτουργούν ήδη 12 καταστήματα AB Shop&Go.

Το πρόγραμμα ξεκινά από την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, ενώ στόχος της εταιρείας είναι να επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Το επώνυμο, μικρό κατάστημα της γειτονιάς AB Shop&Go διαθέτει χώρους πώλησης 120-200 τ.μ, διευρυμένο ωράριο λειτουργίας καθημερινά, ενώ λειτουργεί και την Κυριακή, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Πρόκειται για self service κατάστημα, που προσφέρει 3.000-5.000 κωδικούς ειδών, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου πώλησης. Ταυτόχρονα, συμμετέχει στο συνολικό προωθητικό πρόγραμμα της εταιρείας, ενώ διαθέτει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ΑΒ.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 95 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ 2018

Επενδύσεις ύψους 95 εκατ. ευρώ προγραμματίζει να υλοποιήσει μέσα στο 2018 η ΑΒ Βασιλόπουλος με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου και των υπηρεσιών της. Σε αυτές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η δημιουργία νέας αποθήκης 40.000 τ.μ. στην Αττική (σ.σ. η εταιρεία βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση οικοπέδου για την ανέγερση της αποθήκης), η δημιουργία 12-14 νέων εταιρικών καταστημάτων, 25 franchise καταστημάτων καθώς και η ανακαίνιση υφιστάμενων.

Όπως ανέφερε ο κ. Βρεττάκος, η ΑΒ Βασιλόπουλος ενισχύει το δίκτυο καταστημάτων της επενδύοντας ετησίως περί τα 40 – 60 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία νέων και την ανακαίνιση υφιστάμενων. Το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας σε όλη τη χώρα ανέρχεται σε 414 και περιλαμβάνει cash and carry, franchise και εταιρικά καταστήματα.

Το 2017 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας υποχώρησε κατά 3%, στα 2,1 δισ. ευρώ από 2,17 δισ. ευρώ το 2016, ενώ η κερδοφορία ανήλθε στα 100 εκατ. ευρώ.

Αναφερόμενος στην εικόνα της αγοράς, ο κ. Βρετττάκος τόνισε ότι το 2017 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά που χαρακτηρίστηκε από έντονη κινητικότητα στα δίκτυα των καταστημάτων των αλυσίδων. Η αγορά του οργανωμένου λιανεμπορίου έκλεισε οριακά αυξημένη και εκτιμάται ότι και το 2018 θα σημειώσει ανάπτυξη 1,5%.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος πέτυχε υψηλή διακράτηση τόσο των μεριδίων αγοράς που κέρδισε το 2016 όσο και των νέων πελατών σε ποσοστά της τάξης του 70-80%. Σημειώνεται ότι το 2017 το μερίδιο αγοράς της εταιρείας διαμορφώθηκε σε 21,7%.