Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Csrconference 1200 628

Τα πιο ενδιαφέροντα και επίκαιρα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του συνεδρίου με τίτλο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη, V», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Στόχος του συνεδρίου είναι η προβολή επιτυχημένων παραδειγμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας και όχι η θεωρητική προσέγγιση της. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν τη φιλοσοφία, τη στρατηγική, τα οφέλη, τις δυσκολίες αλλά και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο των σχετικών δράσεων, ενώ το κοινό του συνεδρίου θα έχει μια λαμπρή ευκαιρία για νέες προσλαμβάνουσες, πολύτιμες γνώσεις και ιδέες, αλλά και networking.

Οι κοινωνικές ευθύνες που αναλογούν στους οργανισμούς έχουν εδώ και χρόνια ενταχθεί στην στρατηγική τους. Η ΕΚΕ είναι πλέον μια εταιρική πολιτική και όχι μια δευτερευούσης σημασίας δραστηριότητα. Το Πανόραμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά είναι μια εκδήλωση, στην οποία η θεωρία δίνει τη θέση της στην πράξη και οι ιδέες παρουσιάζονται στην εφαρμογή τους.

Στελέχη επιχειρήσεων από διαφορετικούς κλάδους (Τραπεζικός, Ασφαλιστικός, Υγείας, Τηλεπικοινωνιών, Τροφίμων, ΜΜΕ κ.λπ.) θα μοιραστούν τον πραγματικό αντίκτυπο που έχουν οι Εταιρικά Υπεύθυνες εταιρείες στην κοινωνία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ θα αποδείξουν ότι το οι πράξεις εταιρικής υπευθυνότητας δεν είναι απλά μια θεωρητική προσέγγιση.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το περιοδικό Marketing Week για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Την ατζέντα του συνεδρίου μπορείτε να τη βρείτε στο: www.csrconference.gr

facebook_page_plugin