Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Csrconference 1200 628

Τα πιο ενδιαφέροντα και επίκαιρα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του συνεδρίου με τίτλο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη, V», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Στόχος του συνεδρίου είναι η προβολή επιτυχημένων παραδειγμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας και όχι η θεωρητική προσέγγιση της. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν τη φιλοσοφία, τη στρατηγική, τα οφέλη, τις δυσκολίες αλλά και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο των σχετικών δράσεων, ενώ το κοινό του συνεδρίου θα έχει μια λαμπρή ευκαιρία για νέες προσλαμβάνουσες, πολύτιμες γνώσεις και ιδέες, αλλά και networking.

Οι κοινωνικές ευθύνες που αναλογούν στους οργανισμούς έχουν εδώ και χρόνια ενταχθεί στην στρατηγική τους. Η ΕΚΕ είναι πλέον μια εταιρική πολιτική και όχι μια δευτερευούσης σημασίας δραστηριότητα. Το Πανόραμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά είναι μια εκδήλωση, στην οποία η θεωρία δίνει τη θέση της στην πράξη και οι ιδέες παρουσιάζονται στην εφαρμογή τους.

Στελέχη επιχειρήσεων από διαφορετικούς κλάδους (Τραπεζικός, Ασφαλιστικός, Υγείας, Τηλεπικοινωνιών, Τροφίμων, ΜΜΕ κ.λπ.) θα μοιραστούν τον πραγματικό αντίκτυπο που έχουν οι Εταιρικά Υπεύθυνες εταιρείες στην κοινωνία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ θα αποδείξουν ότι το οι πράξεις εταιρικής υπευθυνότητας δεν είναι απλά μια θεωρητική προσέγγιση.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το περιοδικό Marketing Week για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Την ατζέντα του συνεδρίου μπορείτε να τη βρείτε στο: www.csrconference.gr