Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Ones To Watch

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης των European Business Awards 2017/18 sponsored by RSM κατά την οποία διακρίθηκαν οι καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο “National Winner”. Ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις συγκαταλέγονται 11 ελληνικές!

Η τιμητική διάκριση των επιχειρήσεων ως “National Winner” αναδεικνύει τις καλύτερες επιχειρήσεις ανά χώρα, στις 12 κατηγορίες των European Business Awards sponsored by RSM. Μόνο μια επιχείρηση ανά χώρα μπορεί να επιλεγεί από τους κριτές σε κάθε μια κατηγορία των βραβείων εφόσον πληροί τα αυστηρά κριτήρια της κριτικής επιτροπής. Οι 11 ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν διακριθεί στην κατηγορία τους, θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον τελικό των European Business Awards 2017/18 sponsored by RSM σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο.

Βασικός στόχος των European Business Awards sponsored by RSM είναι η δημιουργία μιας ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας η οποία αντιπροσωπεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν όλες αυτές τις αξίες. Η φιλοσοφία των European Business Awards ταιριάζει απόλυτα με τις αρχές της RSM, η οποία εστιάζει στη δημιουργία ισχυρών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της, στην κατανόηση των αναγκών κάθε επιχείρησης και στην εξειδικευμένη προσέγγιση που δίνει προστιθέμενη αξία.

Οι 11 ελληνικές εταιρίες οι οποίες παίρνουν το εισιτήριο για τον φετινό τελικό στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν είναι οι εξής:

ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ

The ELITE Award for Growth Strategy of the Year

SOCIALAB ΕΠΕ

The Award for Innovation

ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ

The Germany Trade & Invest Award for International Expansion

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

The Social Responsibility & Environmental Awareness Award

ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ

The Workplace & People Development Award

REΖΟS BRANDS AΕ

The Customer & Market Engagement Award

EPSILON NET ΑΕ

The Digital Technology Award

OWIWI

The New Business of the Year Award

ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ΑΕ

The Business of the Year Award with Turnover €0-25M

MEDBEST ΑΕ

The Business of the Year Award with Turnover €26-150M

ATTICA - ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ

The Business of the Year Award with Turnover €150M+

Η απονομή και ο εορτασμός για την επιτυχία των 11 “National Winners” της χώρας μας θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί από την RSM Ελλάδος τον Απρίλιο του 2018.

facebook_page_plugin