Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

THE BAKERS IN THE HOOD

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των «The Bakers In the Hood» αφορά στην grab n go τάση που έχει σαρώσει την παγκόσμια αγορά τα τελευταία χρόνια και με τρία επιτυχημένα πιλοτικά καταστήματα αποτελεί το πλέον δυνατό project στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, με ευρεία γκάμα προϊόντων, σε κορυφαία ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, σε premium design, packaging και service.

Τα «The Bakers In the Hood» προσφέρουν εξαιρετικά προϊόντα τόσο για καφέ, όσο και για φαγητό, στοχευµένα για κάθε ζώνη γεύματος, σε premium packaging, για take away, dine in (όπου επιτρέπει ο χώρος), μέσω eshop – click and collect και μέσω online παραγγελιών σε συνεργασία µε το efood.

Στη ζώνη του πρωινού, ο καφές αποτελεί το κύριο προϊόν, υπό την επιμέλεια του AST barista των «The Bakers», σε δύο ποικιλίες (Single Origin Private Blend by The Bakers, Decaffeine).

Τον καφέ συμπληρώνει µία ποικιλία άλλων ροφημάτων, όπως τσάι (organic ή µη), σπιτική λεμονάδα, ζεστή και κρύα σοκολάτα.

Τυποποιημένα γλυκά σνακς (τραγανά και απαλά μπισκότα, τσουρέκι, κρουασάν, κέικ, μπάρες κ.λπ.), γεμιστό ψωμί μπριός, κουλούρι Θεσσαλονίκης και γιαούρτι µε διάφορα toppings συνοδεύουν το πρωινό, σε μια σύνθεση που περιλαμβάνει και χυμούς ψυχρής έκθλιψης από εποχιακά φρούτα και λαχανικά.

Η ζώνη του lunch break περιλαμβάνει κοµµάτια γεμιστού, προζυμένιου ψωμιού, εποχιακές σαλάτες, μαγειρευτά φαγητά και κρύα μικρογεύματα - σνακς. Το γεμιστό ψωμί μπορεί να ζεσταθεί μέσα σε 1 λεπτό χάρη στα ειδικά πλατό. Κάθε γεύμα παρασκευάζεται εκείνη τη στιγμή, ενώ οι πρώτες ύλες προετοιμάζονται στο catering unit της εταιρείας ή στο κεντρικό εργαστήριο αρτοποιίας. Η επιμέλεια του catering έχει ανατεθεί σε executive chef, µε αξιοσημείωτη εμπειρία στην ανάπτυξη νέων συνταγών, σε συνεργασία µε τεχνολόγο τροφίμων.

Επιδόρπια όπως προφιτερόλ και τσιζκέικ σερβίρονται σε premium βαζάκια και παρασκευάζονται στον κεντρικό φούρνο, υπό την επίβλεψη διακεκριμένου pastry chef.

Η κρύα μπίρα και το κρασί σε ποτήρι ολοκληρώνουν την εμπειρία του μεσημεριανού γεύματος.

Το απόγευμα, ακολουθεί το κεφάλαιο του aperitivo, του spritz, του negroni και του signature gin tonic.

Παράλληλα µε όλα τα ανωτέρω, η ομάδα των «The Bakers In the Hood» έχει ετοιµάσει λίγα ακόµη bits and pieces.

Για κάθε ζώνη γεύματος, είναι διαθέσιμα premium κρουασάν, έτοιμα γεύματα σε θερμαινόμενη επιφάνεια (induction), όπως και τα μόνιμα προϊόντα αρτοποιίας, που τοποθετούνται δίπλα στο κεντρικό ταμείο και αφορούν σε µία μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικής ποιότητας ψωμιά, κριτσίνια, μπισκότα και τσουρέκια, όπως και εποχιακά είδη.

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των «The Bakers In the Hood» αφορά σε καταστήματα 35 – 80 τ.μ. και με βοηθητικούς χώρους της τάξεως των 10 – 20 τ.μ., σε σημεία μέτριας - υψηλής εμπορικής κίνησης, με θέσεις για καθήμενους όπου είναι εφικτό.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 45 τ.μ.

ENTRY FEES: 25,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 40,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: από 50,000 Ευρώ

ROYALTIES: 4%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των THE BAKERS IN THE HOOD ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του ., ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.