Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

JYSK

Η Πεύκη και η Δράμα αποτελούν τους επόμενους σταθμούς του πλάνου ανάπτυξης της JYSK καθώς με τα εγκαίνιά τους, την Πέμπτη 25 Ιουλίου, η δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) φτάνει πλέον τα 29 καταστήματα στην Ελλάδα.

Τα δύο νέα καταστήματα έρχονται να προστεθούν σε αυτά της Κέρκυρας και της Κορίνθου που εγκαινιάστηκαν τον Ιούνιο, ενώ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα ακολουθήσουν και άλλα εγκαίνια καθώς το πλάνο ανάπτυξης της JYSK είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κ. Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Retail Manager της JYSK αναφέρει: «Η JYSK είναι μια δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα. Φτάνοντας πλέον τα 29 καταστήματα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο σε ότι αφορά την υλοποίηση της στρατηγικής αυτής καθώς οι πελάτες μας έχουν πλέον πολλά σημεία για να γνωρίσουν καλύτερα το σκανδιναβικό design των προϊόντων και τις εξαιρετικές προσφορές της JYSK».

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 2.700 καταστήματα και 23.000 υπαλλήλους σε 52 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία, τα καταστήματα ονομάζονται Dänisches Bettenlager – στον υπόλοιπο κόσμο JYSK. Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 4,25 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 3,58 δισ. ευρώ.