Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

Hempoil Natural Products, CBD

Συζητάμε με τον κ. Χρήστο Μπότση, και μας παρουσιάζει τα σχέδια ανάπτυξης της Hempoil, αλλά και τις τάσεις της αγοράς.

Ποιό είναι το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής σας πρότασης;

Η πρότασή μας περιλαμβάνει αποκλειστικότητες από μία πλήρη γκάμα προϊόντων (Enecta Elixinol, Cannacura). Οι βασικοί λόγοι για να μας επιλέξει κανείς είναι η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και του logo μας καθώς και η αναγνωρισιμότητα των εταιρειών που εκπροσωπούμε. Καθώς είμαστε η πρώτη σχετική εταιρεία στο χώρο, το πακέτο μας συνοδεύεται και με την ανάλογη εμπειρία και τεχνογνωσία και μια premium λύση στην κατηγορία μας.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2019;

Ο στόχος είναι για το 2018 να ξεπεράσουμε τα 10 καταστήματα και μέχρι το τέλος του 2019 να έχουμε ξεπεράσει τα 30.

Ποιές τάσεις / εξελίξεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Σίγουρα η νομοθεσία στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη μπορεί να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο ρυθμό ανάπτυξης. Επίσης πολύ μεγάλο κομμάτι παίζει και η αποδοχή και η αναγνώριση από την επιστημονική κοινότητα για αυτό και σε συνδυασμό με την Enecta διοργανώνουμε τις “Cannabeta” ενημερωτικές ημερίδες για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Ποιά πιστεύετε ότι θα είναι η ανάπτυξη στον κλάδο σας;

Από το 2017-18 σε σχέση με το 2018-19 ήδη έχουμε πιάσει ένα ρυθμό ανάπτυξης μεγαλύτερο του 300%. Καθώς το αντικείμενο έχει και ακτιβιστικό κομμάτι και εμείς πιστεύουμε στο πολύ-χρηστικό φυτό της κάνναβης θεωρούμε ότι έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στην επιστημονική – και όχι μόνο – κοινότητα.

Ποιές θεωρείτε ως κύριες ενέργειες / παράγοντες ενδυνάμωσης του brand;

Οι πιο βασικοί παράγοντες για την ενδυνάμωση του brand περιλαμβάνουν το κατοχυρωμένο και με πολύ μεγάλη αναγνώριση logo, η πολύ καλή σχέση συνεργασίας με τις εταιρείες, η όλο και μεγαλύτερη αποδοχή της Ιατρικής κοινότητας και η αύξηση των επιστημονικών συνεργατών καθώς επίσης και η ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων. Αρκετά σημαντικό είναι και το βραβείο επιχειρηματικότητας που μας απένειμε το Stelios Philanthropic foundation για την επιχειρηματική μας δράση, καθιστώντας μας πλέον όχι μόνο την πρώτη εταιρεία με συναφή δραστηριότητα στην Ελλάδα, αλλά και την πρώτη εταιρεία που βραβεύτηκε επιχειρηματικά για αυτό.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Το franchising ήταν, είναι και πιστεύω θα παραμείνει λύση αυτό – απασχόλησης καθώς θεωρώ ότι πάντα θα υπάρχουν ιδέες που με καλούς συνεργάτες να επενδύσουν μπορούν να φτάσουν πιο μακριά και να αναπτυχθούν. Το franchise είναι σαφώς μια επένδυση σαν όλες τις άλλες με το ρίσκα της, αλλά επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους να δραστηριοποιηθούν σε τομείς που πάντα τους ενδιέφεραν αλλά δεν ήξεραν πως μπορούν να εμπλακούν με αυτούς.

Ποιά θεωρείτε τα top trends για το 2019;

Στον τομέα της κάνναβης, μετά το CBD σε μορφή σταγόνας ή κάψουλας νομίζω ότι τα επόμενα μεγάλα project που θα έχουν απήχηση στην Ελληνική αγορά είναι οι ανθοί βιομηχανικής κάνναβης με CBD, σίγουρα βρώσιμα προϊόντα κάνναβης για όλες τις ώρες τις ημέρας και θεωρώ ότι πολύ μεγάλο κομμάτι της αγοράς θα έχει και το THC μόλις ολοκληρωθεί το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο.

Η Ηempoil Natural Products αποτελεί μια καινοτόμα εταιρεία που πρωτοπορεί στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης (CBD) από το 2016, έχοντας δημιουργήσει το πρώτο φυσικό κατάστημα, διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη εταιρική ιστοσελίδα με στόχο όχι μόνο την προβολή της εταιρείας και του δικτύου καταστημάτων, αλλά και την ενημέρωση του κοινού μέσω ενός συνεχώς ανανεούμενου blog. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει και δοκιμάσει επιτυχημένα ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, με στόχο την ταχεία ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, βασισμένη όμως σε ένα συγκεκριμένο πλάνο / πλήθος καταστημάτων.