Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

NINE GRAMS

Το πάθος των NINE GRAMS να βρούνε το καλύτερο χαρμάνι, να δημιουργήσουν τις τέλειες αναλογίες μεταξύ διάφορων Coffee Blends και να επιλέξουν την ιδανική καμπύλη καβουρδίσματος, αποτύπωσαν την φιλοσοφία που διέπει κάθε προσπάθεια τους...

  • Να επιτύχουμε την υψηλότερη ποιότητα στις υπηρεσίες μας, χαρίζοντάς σας μια απολαυστική εμπειρία μέσα από μια κούπα άριστης ποιότητας καφέ.

  • Να αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειαστεί ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας, με άριστη ποιότητα καφέ.

Εννιά έννοιες που ξεχωρίζουν την ομάδα, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των NINE GRAMS:

  1. Natural

  2. Inspirational

  3. Neat

  4. Energetic

  5. Genuine

  6. Refreshing

  7. Authentic

  8. Mind-blowing

  9. Sensational

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των NINE GRAMS ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του sales@franchise.gr, ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.