κορυφαίος φορεάς franchise

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

European Business Awards by RSM

Συνολικά 55 ελληνικές εταιρείες συμμετέχουν φέτος στη λίστα «Ones to Watch», των European Business Awards by RSM, με το franchising να δίνει δυναμικό παρόν.

La Pasteria

Η La Pasteria βραβεύτηκε για τη στήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Βραδιά του Ευχαριστώ» που πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Οι άνθρωποι της La Pasteria, με ευαισθησία, υποδέχονται τα παιδιά και τις οικογένειές τους στα εστιατόρια τα τελευταία 10 χρόνια, συμμετέχοντας στην πραγματοποίηση των ευχών και στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της οργάνωσης να προσφέρει ελπίδα σε αυτούς που τη χρειάζονται.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Η La Pasteria είναι μέλος του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, του μεγαλύτερου Ομίλου Εστίασης στην Ελλάδα, ενός Ομίλου με όραμα για ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα και με δέσμευση για ενεργή συνεισφορά στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας.

Seven Spots Street Fighter Tournament

Ο Νο1 gaming προορισμός στην Ελλάδα, τα καταστήματα που έχει αγαπήσει φανατικά η νέα γενιά ως το απόλυτο gaming spot, καλούν, μικρούς μεγάλους να συμμετέχουν στο 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά PS4 Street Fighter, διεκδικώντας τον τίτλο του Street Fighter της χρονιάς και έπαθλα αξίας 1000€!

facebook_page_plugin