Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

WATT+VOLT, ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022, FRANCHISE AWARDS 2022

Συζητάμε με την κα Λένα Ζολώτα, Retail Sales Director, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο πλαίσιο της βράβευσης της WATT+VOLT στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE με την διάκριση του FAST GROWTH FRANCHISE, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 2/2/2022 στο Gazarte, με τις αιγίδες της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Ελληνικού Συνδέσμου Franchise, με κεντρικούς παρουσιαστές την δημοσιογράφο Χρύσα Φώσκολου και τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. Στην εκδήλωση χαιρέτησαν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Χρήστος Κέλλας, Βουλευτής Λάρισας, Σταύρος Καφούνης, Β΄ Αντιπροέδρος ΕΒΕΑ και Θεόδωρος Καπράλος, Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

Πώς αξιολογείτε τη δυναμική και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείσθε;

Η ενέργεια αποτελεί μια αναδυόμενη και πολύ δυναμική αγορά με ευκαιρίες ανάπτυξης, καθώς απευθύνεται σε μια καθημερινή και προ-υπάρχουσα ανάγκη του καταναλωτή, καλώντας τον απλώς να πληρώνει λιγότερα, παρέχοντας του ταυτόχρονα το καλύτερο service.

H ενεργειακή μετάβαση δημιουργεί πολύ μεγάλες ευκαιρίες και η WATT+VOLT βρίσκεται τοποθετημένη για να τις εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό. Οι ευκαιρίες αυτές αφορούν σε διάφορα πεδία όπως είναι οι ανανεώσιμες πηγές, τα έξυπνα δίκτυα, η αποθήκευση ενέργειας, η ηλεκτροκίνηση, τα μοντέλα απόκρισης ζήτησης (demand response), αλλά και οι ευρύτερες νέες ψηφιακές τεχνολογίες που θα επιτρέψουν υψηλή αυτοματοποίηση, αύξηση των προσφερόμενων δυνατοτήτων και θα αποτελέσουν στοιχείο σημαντικής διαφοροποίησης μεταξύ των συμμετεχόντων.

Πώς διαφοροποιείσθε από τον ανταγωνισμό και ποιά είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που διαθέτετε;

Στη WATT+VOLT, η χαμηλή επένδυση που απαιτείται για τη δημιουργία και τη διαμόρφωση ενός νέου καταστήματος, η ευελιξία, η ταχύτητα στις αποφάσεις που λαμβάνουμε αλλά και στην υλοποίηση του εκάστοτε επιχειρηματικού πλάνου για τη δημιουργία ενός καταστήματος, αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα. Ταυτόχρονα είμαστε μια εταιρεία με νέες και καινοτόμες ιδέες, νέα επιχειρηματικά concept και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες μας να έχουν πάντα έναν λόγο να μας επισκέπτονται ξανά και ξανά.

Το δίκτυο franchise καταστημάτων παίζει στρατηγικό ρόλο στην ανάδειξη της παρουσίας της WATT+VOLT σε όλη τη χώρα. Με εφόδια το δημοφιλές και αξιόπιστο όνομα, την υψηλή τεχνογνωσία και την άρτια οργάνωση και με σύμμαχο την καινοτομία και την πρωτιά στις ιδέες και λύσεις του μέλλοντος η WATT+VOLT, προσφέρει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να επιτύχουν τους στόχους τους με μια συνεχή παροχή υποστήριξης.

Τι έχετε να δηλώσετε αναφορικά με την διάκρισή σας στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022, αναφορικά με για τις επιδόσεις της εταιρείας σας το 2021;

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για αυτήν την διάκρισή μας. Έχοντας ως σταθερές μας την ευελιξία, την τεχνογνωσία και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, καταφέραμε να διευρύνουμε το δίκτυό μας, αριθμώντας σήμερα 85 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 210.000 πελάτες. Με μέσο όρο ανάπτυξης δικτύου τα 4 νέα καταστήματα ανά μήνα, η WATT+VOLT διαθέτει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα.

Για ποιούς λόγους επιλέξατε το franchise για την ανάπτυξή σας;

Το franchising είναι η ασφαλέστερη διέξοδος στο επιχειρείν. Οι νέες συνθήκες και τα στοιχεία της αβεβαιότητας και του ρίσκου, ωθούν τον κόσμο στην αναζήτηση νέων επαγγελματικών ευκαιριών μέσω του franchising. Η WATT+VOLT δίνει μία δυναμική απάντηση σε όσους θέλουν να δοκιμαστούν στο επιχειρείν, προχωρώντας σε μία επένδυση χαμηλού ρίσκου, με την ασφάλεια και την εγγύηση μιας δυναμικής εταιρείας. Τα μέχρι τώρα στοιχεία, μας δίνουν το θάρρος να πιστεύουμε πως το 2022, θα είναι μια ακόμα χρονιά-σταθμός για την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου μας.

Ποια θεωρείτε τα τρία πλέον σημαντικά πλεονεκτήματα του franchise για τους franchisees;

Πέραν της δυνατότητας που δίνουμε στον υποψήφιο franchisee, να μπει στην οικογένεια της W+V, μιας δυναμικής και ευέλικτης εταιρείας, έχουμε αφαιρέσει εντελώς οποιαδήποτε royalty, marketing και entry fees, κάνοντας ακόμα πιο ελκυστική την πρότασή μας.  Επιπλέον, ένα βασικό μας πλεονέκτημα είναι η γρήγορη χρονικά απόσβεση της επένδυσης και το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό πλάνο που παρουσιάζεται στους ενδιαφερόμενους, το οποίο περιλαμβάνει: εξελιγμένη τεχνογνωσία, συνεχής εκπαίδευση προσωπικού, πρόσβαση σε e-learning platform, χρηστικά εγχειρίδια, συνεχής υποστήριξη από την ομάδα πωλήσεων και marketing. Τέλος, στα δυνατά μας σημεία συμπεριλαμβάνονται η συνεχής καθοδήγηση & υποστήριξη από την έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του Retail, παρέχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε εξελιγμένη τεχνογνωσία & συστήματα.