Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΣΑΪΛΙΔΗΣ

Συζητάμε με τον κο Χρήστο Μισαϊλίδη, Πρόεδρο της IWG Ελλάδος που μας αναλύει τα οφέλη των ευέλικτων χώρων εργασίας και μας παρουσιάζει τις δραστηριότητες της IWG, η οποία με ιστορία 30 ετών και παρουσία σε 120 χώρες με 3.500 επιχειρηματικά κέντρα αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ότι η εργασία αλλάζει και οι ευέλικτοι χώροι εργασίας κερδίζουν έδαφος. Τι είναι όμως οι ευέλικτοι χώροι εργασίας;

Οι ευέλικτοι χώροι εργασίας είναι ήδη διαμορφωμένοι γραφειακοί χώροι, τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι πελάτες και οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστούν, χωρίς να επιβαρύνονται με το αρχικό κόστος διαμόρφωσης που θα είχαν στην περίπτωση απευθείας ενοικίασης γραφειακού χώρου. Αυτό το μοντέλο στο χώρο εργασίας είναι πλέον επιλογή πολλών επιχειρήσεων παγκοσμίως, καθώς μετά από έρευνες έχει αποδειχθεί ότι η εργασία σε ευέλικτους χώρους αυξάνει κατά πολύ την παραγωγικότητα.

Ποιά είναι λοιπόν η εταιρεία IWG και πώς κατάφερε να προσαρμόσει τους γραφειακούς χώρους στα νέα δεδομένα της κοινωνίας;

Η IWG είναι ο Νο1 πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας παγκοσμίως. Με ιστορία 30 ετών στο αντικείμενο αυτό, έχει πλέον παρουσία σε 120 χώρες με 3.500 επιχειρηματικά κέντρα μετατρέποντάς την σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Την εποχή που ο κόσμος χρειαζόταν περισσότερες επιλογές ευέλικτων χώρων εργασίας, εμείς είχαμε την δυνατότητα να προσφέρουμε επαγγελματικούς και σύγχρονους χώρους που θα παρείχαν στους ανθρώπους την επιλογή και την ευελιξία που αναζητούσαν. Στα χρόνια που μεσολάβησαν και ως απάντηση στη δυναμική της αγοράς και στη ζήτηση των πελατών, προστέθηκαν νέες επωνυμίες στην επιχείρηση μέσω εξαγορών και οργανικής ανάπτυξης, όπως Regus, Spaces, Signature, HQ.

Σκοπός των εταιρειών ήταν ανέκαθεν η συνολική μείωση του κόστους αλλά και η ελαχιστοποίηση του κινδύνου. Πώς η IWG καταφέρνει να βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του στόχου;

Η IWG δημιουργεί, μέσω των επιχειρηματικών κέντρων, οικονομική και στρατηγική αξία για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, παρέχοντας σε εταιρείες το χώρο εργασίας που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Χώροι γραφείων, κοινόχρηστοι χώροι εργασίας, αίθουσες συνεδριάσεων, εικονικά γραφεία, είναι μερικά από τα προϊόντα, τα οποία προσφέρει και επιτρέπει σε άτομα και επιχειρήσεις να εργάζονται με τον τρόπο που θέλουν. Όλοι οι χώροι μας διαθέτουν κορυφαία τεχνολογία και όλη την απαραίτητη επίπλωση. Οι λύσεις που προσφέρουμε έχουν μηδενική αρχική επένδυση, αλλά και σταθερό μηνιαίο κόστος για τους πελάτες μας που περιλαμβάνει, εκτός από την χρήση του χώρου, οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτόν, όπως καθαρισμό, ηλεκτρικό ρεύμα, πρόσβαση σε ίντερνετ υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσίες υποδοχής. Επιπλέον, ελαχιστοποιείται το ρίσκο για τους πελάτες μας μέσω της ευελιξίας που τους παρέχουμε στην χρήση των χώρων, τόσο όσον αφορά τη διάρκεια όσο και το μέγεθος των γραφείων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως Αθήνα και Θεσσαλονίκη με συνολικά 9 επιχειρηματικά κέντρα, στόχος μας είναι η ταχεία εξάπλωση σε όλες τις μικρότερες πόλεις της Ελλάδος, δημιουργώντας ένα δίκτυο +60 επιχειρηματικών κέντρων.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Αναζητούμε φιλόδοξους επιχειρηματίες, ώστε να διευρύνουμε γρήγορα μαζί το πανελλαδικό δίκτυό μας μέσω του παγκόσμιου προγράμματος franchise μας. Το πρόγραμμα franchise δημιουργεί ένα ολοκαίνουργιο είδος επενδυτικής ευκαιρίας στον συγκεκριμένο, ταχέως αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό κλάδο. Για όσους αναζητούν ένα σίγουρο επενδυτικό πλάνο στην παροχή υπηρεσιών, ο πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας IWG, έχει την απάντηση. Στο παγκόσμιο οικονομικό κλίμα του σήμερα, το να γίνει κάποιος συνεργάτης franchise μπορεί να του προσφέρει μια υψηλή απόδοση χαμηλού κινδύνου, καθώς ο κόσμος κάνει στροφή προς έναν τρόπο εργασίας που ανταμείβει την ευελιξία.

Τί προσφέρετε και πώς υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Από την πρώτη στιγμή και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη τόσο σε τοπική όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Οι βασικές μας υπηρεσίες προς τους Franchisees είναι:

  • Πρόσβαση στο παγκόσμιο πελατολόγιο μας.

  • Παγκόσμια κέντρα υποστήριξης που παρέχουν την βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών από το πλέον άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

  • Σύστημα διαχείρισης αιτημάτων πωλήσεων για τα κέντρα, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται .

  • Συνεχή εκπαίδευση για το προσωπικό των επιχειρηματικών κέντρων.

  • Υποστηρικτικό υλικό marketing.

  • Εφαρμογές πωλήσεων, συστήματα κρατήσεων και τιμολόγησης.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Η ζήτηση για ευέλικτους χώρους εργασίας αυξάνεται παγκοσμίως με ραγδαίους ρυθμούς. Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτήν τη ζήτηση, το παγκόσμιο δίκτυό μας θα πρέπει να διευρυνθεί με ταχύτατους ρυθμούς και πιστεύουμε ότι το franchising θα βοηθήσει σημαντικά προς αυτήν την κατεύθυνση.