Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

CRAZY FEAT

Συζητάμε με την κα MΑΡΙΑ ΓΚΟΤΣΗ, FOUNDER - CHIEF EXECUTIVE OFFICER των CRAZY FEAT, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο πλαίσιο της βράβευσής τους στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE με την διάκριση του WOMAN FRANCHISOR, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 2/2/2022 στο Gazarte, με τις αιγίδες της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Ελληνικού Συνδέσμου Franchise, με κεντρικούς παρουσιαστές την δημοσιογράφο Χρύσα Φώσκολου και τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. Στην εκδήλωση χαιρέτησαν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Χρήστος Κέλλας, Βουλευτής Λάρισας, Σταύρος Καφούνης, Β΄ Αντιπροέδρος ΕΒΕΑ και Θεόδωρος Καπράλος, Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

Πώς αξιολογείτε την δυναμική και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείσθε;

Τα παιδικά υποδήματα έχουν μια διαχρονική δυναμική και χαρακτηρίζονται από ήπιες διακυμάνσεις. Ο λόγος είναι ότι αποτελούν ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Ένα παιδί ειδικά στα πρώτα του βήματα μέσα σε ένα έτος δύναται να χρειαστεί ακόμη και 4 διαφορετικά μεγέθη. Οι περισσότεροι έχουμε βιώσει ότι γονείς, κηδεμόνες, νονές, νονοί, θείες, θείοι, γιαγιάδες και παππούδες δίνουν προτεραιότητα στις ανάγκες των παιδιών. Η ανάπτυξή τους δεν επιδέχεται αναβολές, παράλληλα η αγάπη μας για τα παιδιά προτεραιοποιεί τις δικές τους ανάγκες.

Οι προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου είναι ευοίωνες, αφού το προϊόν απευθύνεται στο πιο σημαντικό επίτευγμα των οικογενειών, στα παιδιά τους, στα παιδιά μας. Όμως, η παράμετρος που διαφοροποιεί τις επιχειρηματικές προσπάθειες είναι το τρίπτυχο ποιότητα προϊόντων, ποιότητα υπηρεσιών και ξεκάθαρη εταιρική ταυτότητα.

Πώς διαφοροποιείσθε από τον ανταγωνισμό και ποιά είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που διαθέτετε;

Τα Crazy Feat είναι ένα multibrand κατάστημα επώνυμων παιδικών υποδημάτων και αξεσουάρ με πρωταρχικό στόχο την ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Είτε αυτό αφορά την διασφάλιση της αυθεντικότητας των αγαπημένων μας brands και την ενημέρωση των πελατών για τις καινοτομίες αυτών, είτε αφορά μία μοναδική εμπειρία αγορών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων φίλων μας. Για παράδειγμα, ο καινοτόμος τρόπος διαδικασίας εύρεσης μεγέθους-fitting tool, τα παιχνίδια try&play with your shoes, η πολλαπλή και συνεχής επιβράβευση με ξεχωριστά δώρα, συμβάλουν σε μία απολαυστική εμπειρία αγοράς.

Με λίγα λόγια, χτίζουμε μέρα με τη μέρα το αγαπημένο σημείο συνάντησης των μικρών μας φίλων ακόμη και όταν δεν χρειάζονται κάποιο προϊόν. Αυτό για εμάς είναι και η μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών όλης της ομάδας, αφού στα Crazy Feat έχουν σχεδιαστεί τα πάντα από λευκή σελίδα γύρω από το παιδί.

Τι έχετε να δηλώσετε αναφορικά με την διάκρισή σας στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022, αναφορικά με τις επιδόσεις της εταιρείας σας το 2021;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου και κατ’ επέκταση για την επιλογή Crazy Feat. Μία συλλογική προσπάθεια από ικανούς συνεργάτες με στόχο να δημιουργήσουμε τον ιδανικό χώρο για το παιδί.

Για ποιούς λόγους επιλέξατε το franchise για την ανάπτυξή σας;

Ως multibrand κατάστημα έχουμε έντονη την φιλοσοφία της συνέργειας, όπως διαχρονικά έχει αποδειχθεί η δύναμη βρίσκεται στην ένωση (Εν τη ενώσει η ισχύς).

Οπότε πέρα από την αρχική εκπαίδευση και μύηση στη φιλοσοφία των Crazy Feat θεωρούμε ότι οι δικαιοδόχοι, ήδη επιχειρηματίες αλλά και νέοι στο επιχειρείν, όλοι έχουν να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της συνέργειας. Θεωρούμε ότι μία συντονισμένη και συγκροτημένη ομάδα πάντα θα υπερτερεί της μονάδας.

Ποια θεωρείτε τα τρία πλέον σημαντικά πλεονεκτήματα του franchise για τους franchisees;

  1. Επιχειρηματική καθοδήγηση, εκπαίδευση σε όλη τη διάρκεια του επιχειρείν.
  2. Δεν κάνεις απλώς εικόνα, αλλά βλέπεις ξεκάθαρα εκ των προτέρων το αποτέλεσμα του τι θα αποκτήσεις και ποια θα είναι η καθημερινότητά σου.
  3. Υπομίσθωση όλων εκείνων των υπηρεσιών που χρειάζεσαι και δεν το γνωρίζεις καν ή δεν διαθέτεις τον απαιτούμενο χρόνο ή τις απαιτούμενες δεξιότητες.