Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
20min Studio1

Συζητάμε με τουςΚώστα Σταυρουλιδάκη και Χρήστο Ζησόπουλο, και μας παρουσιάζουν τα σχέδια ανάπτυξης των 20 Minutes Fitness, αλλά και τις τάσεις της αγοράς.

Ποιό είναι το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής σας πρότασης;

Το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής πρότασης των 20 Minutes Fitness είναι η γρήγορη απόσβεση του κεφαλαίου της αρχικής επένδυσης συνδυαστικά με τα μεγάλα περιθώρια κέρδους. Επιπλέον, αποτελεί μια επιχειρηματική πρόταση franchise με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά από την ίδια τη μέθοδο εκγύμνασης βάση του Μiha Bodytec μέχρι την εργονομία και το design των κέντρων.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2019;

Ο στόχος μας για το 2019 είναι η επέκταση της αλυσίδας με 8 νέα mini studios στις μεγάλες πόλεις του λεκανοπεδίου και της επαρχίας.

Ποιές τάσεις / εξελίξεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Η τάση των τελευταίων χρόνων προς την κατεύθυνση της καλής υγείας και του wellness γενικότερα και συνδυαστικά με το ότι στην εποχή μας λιγοστεύει όλο και περισσότερο ο προσωπικός χρόνος, κάνει τις υπηρεσίες μας ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί το real estate;

Πλέον υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι χώροι προς εκμετάλλευση με τις τιμές των ενοικίων να είναι αρκετά προσιτές.

Ποιές θεωρείτε ως κύριες ενέργειες / παράγοντες ενδυνάμωσης του brand;

Οι ενέργειες που ακολουθούμε γύρω από την ενδυνάμωση του ονόματος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον πελάτη συνδυαστικά με το επιθετικό digital marketing που εφαρμόζουμε, παράλληλα με την ανάπτυξη των εταιρικών studios στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Πιστεύουμε ότι το franchising αποτελεί μια ασφαλή λύση αυτο-απασχόλησης αφού ο υποψήφιος συνεργάτης βασίζεται σε ένα δοκιμασμένο μοντέλο δράσης το οποίο κάποιοι άλλοι νωρίτερα (μητρική εταιρία) έχουν μελετήσει, έχουν εφαρμόσει και έχουν αξιολογήσει την αποτελεσματικότητά του. Συνεπώς ο υποψήφιος συνεργάτης ξεκινάει την επιχείρηση του με όλα τα εφόδια για να πετύχει.

Review Us On Google