Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
20min Studio1

Συζητάμε με τουςΚώστα Σταυρουλιδάκη και Χρήστο Ζησόπουλο, και μας παρουσιάζουν τα σχέδια ανάπτυξης των 20 Minutes Fitness, αλλά και τις τάσεις της αγοράς.

Ποιό είναι το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής σας πρότασης;

Το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής πρότασης των 20 Minutes Fitness είναι η γρήγορη απόσβεση του κεφαλαίου της αρχικής επένδυσης συνδυαστικά με τα μεγάλα περιθώρια κέρδους. Επιπλέον, αποτελεί μια επιχειρηματική πρόταση franchise με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά από την ίδια τη μέθοδο εκγύμνασης βάση του Μiha Bodytec μέχρι την εργονομία και το design των κέντρων.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2019;

Ο στόχος μας για το 2019 είναι η επέκταση της αλυσίδας με 8 νέα mini studios στις μεγάλες πόλεις του λεκανοπεδίου και της επαρχίας.

Ποιές τάσεις / εξελίξεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Η τάση των τελευταίων χρόνων προς την κατεύθυνση της καλής υγείας και του wellness γενικότερα και συνδυαστικά με το ότι στην εποχή μας λιγοστεύει όλο και περισσότερο ο προσωπικός χρόνος, κάνει τις υπηρεσίες μας ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί το real estate;

Πλέον υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι χώροι προς εκμετάλλευση με τις τιμές των ενοικίων να είναι αρκετά προσιτές.

Ποιές θεωρείτε ως κύριες ενέργειες / παράγοντες ενδυνάμωσης του brand;

Οι ενέργειες που ακολουθούμε γύρω από την ενδυνάμωση του ονόματος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον πελάτη συνδυαστικά με το επιθετικό digital marketing που εφαρμόζουμε, παράλληλα με την ανάπτυξη των εταιρικών studios στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Πιστεύουμε ότι το franchising αποτελεί μια ασφαλή λύση αυτο-απασχόλησης αφού ο υποψήφιος συνεργάτης βασίζεται σε ένα δοκιμασμένο μοντέλο δράσης το οποίο κάποιοι άλλοι νωρίτερα (μητρική εταιρία) έχουν μελετήσει, έχουν εφαρμόσει και έχουν αξιολογήσει την αποτελεσματικότητά του. Συνεπώς ο υποψήφιος συνεργάτης ξεκινάει την επιχείρηση του με όλα τα εφόδια για να πετύχει.