Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Alterlife Header

Συζητάμε με τον Τηλέμαχο Κουκουφλή και μας παρουσιάζει τα σχέδια ανάπτυξης των ALTERLIFE, αλλά και τις τάσεις της αγοράς.

Ποιό είναι το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής σας πρότασης;

Η alterlife διαθέτει ένα καινοτόμο concept με έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα επιτυχημένο, όπως αποδεικνύουν - άλλωστε - τα οικονομικά στοιχεία των υφιστάμενων κέντρων μας, με αιχμή του δόρατος το group personal.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2019;

Ήδη, αριθμούμε σε 18 καταστήματα Κύπρο και Ελλάδα και είμαστε σε προχωρημένες διαδικασίες και για περισσότερα, έχοντας υιοθετήσει ένα πολυμετοχικό μοντέλο όπου οι franchisees μας επενδύουν σε περισσότερα του ενός κέντρα και παράλληλα αναλαμβάνουν την θέση του club manager. Οι στόχοι μας αφορούν σε επέκταση εκτός Αθηνών και στην απόλυτη εδραίωσή μας στην Αθήνα.

Ποιές τάσεις / εξελίξεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Η διείσδυση του fitness στη χώρα μας είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με το εξωτερικό και ταυτόχρονα παρατηρούμε μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης, δηλ. ανθρώπων που ξεκινούν την άθληση, με την alterlife να παρέχει αξιοσημείωτα και σχετικά γρήγορα αποτελέσματα ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο τρόπο προσέγγισης στους αθλούμενους – πελάτες της.

Πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί το real estate; (αύξηση μισθωμάτων, εμφάνιση νέων εμπορικών αγορών, συγκέντρωση κ.λπ.)

Στην alterlife καθώς επενδύουμε στα ακίνητα που μισθώνουμε και τα αναβαθμίζουμε, επιτυγχάνουμε γενικά πολύ καλές win win συμφωνίες.

Ποιες θεωρείτε ως κύριες ενέργειες / παράγοντες ενδυνάμωσης του brand;

Ολοκληρωμένο και δυνατό marketing, από τα social media, μέχρι outdoor και radio. Από την άλλη οι Ιστορίες Επιτυχίας που έχουμε εισάγει, όπου οι αθλούμενοι εξιστορούν την δική τους επιτυχία καταδεικνύει το πόσο σημαντικό είναι το word of mouth.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Γενικά πιστεύω ότι το franchising αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για αυτο-απασχόληση, αν και στην alterlife έχουμε ως συνεργάτες πολλούς επενδυτές λόγω τόσο του μεγέθους της επένδυσης, όσο και κυρίως των οικονομικών αποδόσεων, σε συνδυασμό με το σύστημα λειτουργίας μας που διασφαλίζει έλεγχο και συνεχή βελτίωση.

Ποιά θεωρείτε τα top trends για το 2019;

Στο κλάδο του fitness αναμένουμε μεγάλη αύξηση, όπως και διεύρυνση του target group των αθλούμενων. Από την άλλη, η τεχνολογία όπως και η τεχνογνωσία συνεχώς βελτιώνεται, με άμεσες εφαρμογές στα κέντρα μας.