Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Cofis Header

Συζητάμε με τους Θάνο Ζούρα και Ειρήνη Σκορδίλη και μας παρουσιάζουν τα σχέδια ανάπτυξης των COFIS, αλλά και τις τάσεις της αγοράς.

Ποιό είναι το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής σας πρότασης;

Το δίκτυο των COFIS στελεχώνεται από καταρτισμένο προσωπικό, νέους σε ηλικία με άριστη εκπαίδευση και καλή διάθεση, οι οποίοι εκπαιδεύονται τουλάχιστον 2 φορές το μήνα μέσα στο κατάστημα. Όλοι οι franchisees εκπαιδεύονται για να γνωρίζουν την κάθε διαδικασία και αυτοματισμό που χρειάζεται ένα κατάστημα COFIS, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν δυναμικά κάθε δυσκολία που μπορεί να εμφανιστεί.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2019;

Ξεκινήσαμε την ανάπτυξη μέσω franchise το τελευταίο τρίμηνο του 2018 και ήδη έχουμε αρκετούς ενδιαφερόμενους και ένα ακόμη COFIS στη Ν. Ιωνία. Οι στόχοι μας για το νέο έτος αφορούν σε καλά σημεία με νέους και δυναμικούς συνεργάτες, ώστε να διασφαλισθεί η συνέχεια της επιτυχίας του πρώτου μας καταστήματος στην Ηλιούπολη.

Ποιές τάσεις / εξελίξεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Πιστεύουμε ότι ο κλάδος μας αναβαθμίζεται ποιοτικά με μια πιο premium προσέγγιση, τόσο στην αισθητική των χώρων, όσο και στις προδιαγραφές του εξοπλισμού, όπως και στην εκπαίδευση του προσωπικού.

Πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί το real estate; (αύξηση μισθωμάτων, εμφάνιση νέων εμπορικών αγορών, συγκέντρωση κ.λπ.)

Η υπόθεση «ακίνητο» διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των καταστημάτων και λαμβάνοντας υπόψη από τη μια τη μεγάλη αγορά – ζήτηση στον κλάδο μας και από την άλλη το πλήθος των σχετικών καταστημάτων, απαιτείται πολύ προσεκτική έρευνα πριν από την κάθε απόφαση, με τις μισθώσεις να ακολουθούν μια ανοδική τάση.

Ποιες θεωρείτε ως κύριες ενέργειες / παράγοντες ενδυνάμωσης του brand;

Σωστό προϊόν και εξυπηρέτηση, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον δημιουργεί ενθουσιασμένους και πιστούς πελάτες, που με τη δύναμη των social media οδηγεί σε ένα δυνατό brand μέσω του word of mouth.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Είναι αυτονόητο ότι το franchising θα εξακολουθήσει να αποτελεί την πρώτη και καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν μια καλύτερη εργασία, καθώς παρέχει όλα τα εχέγγυα της επιτυχίας.

Ποιά θεωρείτε τα top trends για το 2019;

Στην καφεστίαση αναμένουμε ανακαινίσεις και νέα concepts premium χαρακτήρα, σε συνδυασμό με την αύξηση της προϊοντικής γκάμας, ώστε αφενός να εξυπηρετείται καλύτερα ο πελάτης και αφετέρου να αυξάνεται η μέση απόδειξη.