Latest Franchises

  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα
Tonis Header

Συζητάμε με τον Tonis Sfinos και μας παρουσιάζει τα σχέδια ανάπτυξης των Tonis Playz, αλλά και τις τάσεις της αγοράς.

Ποιό είναι το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής σας πρότασης;

Η Tonis Playz κατακτά την κορυφή στο Star System του Espresso, και ξεκινά την ανάπτυξή της μέσω franchise, όχι ως άλλη μια μικρή αλυσίδα καφέ, αλλά ως το νέο σημείο αναφοράς που θα νικά συνέχεια το χρόνο, παραμένοντας πάντα διαχρονική και ανατρεπτική, δημιουργώντας τη δική της ιστορία.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2019;

Ήδη, αριθμούμε σε 3 καταστήματα και άλλα δύο που ανακαινίζονται και άλλο ένα που σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο. Οι στόχοι μας είναι σωστά σημεία και σωστοί συνεργάτες.

Ποιές τάσεις / εξελίξεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Η κρίση δημιούργησε την ανάγκη για χαμηλού κόστους υπηρεσίες και προϊόντα, όπως και για concepts που σε ταξιδεύουν από την καθημερινή μιζέρια, αυτό ακριβώς παρέχουμε, καινοτόμο και «μπιτάτο» concept, με value for money προϊόντα.

Πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί το real estate; (αύξηση μισθωμάτων, εμφάνιση νέων εμπορικών αγορών, συγκέντρωση κ.λπ.)

Γενικά τα μισθώματα είναι συγκρατημένα και πιστεύω ότι θα διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα, εκτός από συγκεκριμένες hot αγορές.

Ποιες θεωρείτε ως κύριες ενέργειες / παράγοντες ενδυνάμωσης του brand;

Social media, εντυποδιανομή, καταστήματα προβολής, events στα καταστήματα.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Εννοείται ότι το franchising αποτελεί τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο να ξεκινήσει κάποιος τη δική του επιχείρηση και αναμένουμε αύξηση της διείσδυσης του θεσμού.

Ποιά θεωρείτε τα top trends για το 2019;

Έχουμε δει πολλούς κλάδους να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται όπως το frozen yogurt και τα donuts. Αυτό που πιστεύω είναι ότι θα επικρατήσουν τα concepts που διαφοροποιούνται έντονα και διαθέτουν value for money προϊόντα σε μεγάλη σχετικά γκάμα.

facebook_page_plugin