Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Koulour Koulour New Promo Franchising

Συζητάμε με τον κο Κωνσταντίνο Μάκο, εμπνευστή και ιδιοκτήτη των concepts Koulour Koulour και Mokaccino και μας παρουσιάζει τα σχέδια ανάπτυξης των brands της μητρικής εταιρείας, αλλά και τις τάσεις της αγοράς.

Το Koulour-Koulour διαφοροποιείται στην αγορά καθώς ξεχωρίζει για την αισθητική και την ποιότητα του design, αποτελεί 2 επιχειρήσεις σε 1 διαθέτοντας δυνατό πόστο καφέ και κυρίως το προϊόν του χαρακτηρίζεται από υψηλό τζίρο και πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους.

Το franchise project των MOKACCINO, εμπνευσμένο από την ισπανο-καραϊβική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, αριθμεί πλέον σε 9 καταστήματα. Με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία, τα MOKACCINO ξεχωρίζουν για το design τους σε χρώματα από τις Φαβέλες της Λατινικής Αμερικής, με δυνατό product mix, καφέδες και ποκιλία συνοδευτικών. Η καλύτερη value for money πρόταση στη Μικρή Εστίαση, χωρίς entry fees και royalties.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2019;

Το 2018 ξεκινήσαμε εννέα (9) καταστήματα MOKACCINO και έχουμε υπογράψει δεκαπέντε (15) συμβάσεις franchise για τα Koulour-Koulour, με το πλάνο ανάπτυξής μας να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δυναμικό.

Ποιές τάσεις / εξελίξεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Όσο αφορά την καφεστίαση διαβλέπω μέλλον στα καταστήματα με χαμηλή επένδυση και λειτουργικά ως αυτό-απασχόληση, όσο αφορά στα σύγχρονα κουλουράδικα σε λίγα χρόνια πιστεύω ότι θα αντικαταστήσουν τα καταστήματα σφολιατοειδών και ταυτόχρονα θα ανανεώνουμε συνέχεια της συνταγές μας και τα προϊόντα μας, ώστε τα Koulour-Koulour να αποτελούν σημείο αναφοράς σε κάθε περιοχή.

Πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί το real estate; (αύξηση μισθωμάτων, εμφάνιση νέων εμπορικών αγορών, συγκέντρωση κ.λπ.)

Παρατηρούμε τάσεις για αύξηση των μισθωμάτων, κυρίως στις hot περιοχές, με το αέρα να έχει εξαλειφθεί. Γενικά πιστεύω ότι πέρα από κάποιες συγκεκριμένες περιοχές τα μισθώματα θα παραμείνουν ως έχουν, με τους εκμισθωτές να αναζητούν περισσότερο ασφάλεια παρά τιμή.

Ποιες θεωρείτε ως κύριες ενέργειες / παράγοντες ενδυνάμωσης του brand;

Το πλήθος των καταστημάτων σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό προϊόν και τους ενθουσιασμένους πελάτες ενισχύουν τα μέγιστα το franchise brand.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Το franchising αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιθυμούν αλλαγή στην καριέρα τους και αναμένουμε να κυριαρχήσει στην αγορά.

Ποιά θεωρείτε τα top trends για το 2019;

Αναμφισβήτητα θεωρώ τα σύγχρονα κουλουράδικα το top trend του 2019 και όχι μόνο. Στα koulour-koulour διαθέτουμε καταπληκτικό προϊόν, μεγάλα περιθώρια κέρδους, μεγάλη γκάμα, εξαίρετο καφέ, δυνατές πωλήσεις, συνεχή υποστήριξη, οργανωμένη μητρική εταιρεία, όλα τα συστατικά της επιτυχίας.

Review Us On Google