Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Koulour Koulour New Promo Franchising

Συζητάμε με τον κο Κωνσταντίνο Μάκο, εμπνευστή και ιδιοκτήτη των concepts Koulour Koulour και Mokaccino και μας παρουσιάζει τα σχέδια ανάπτυξης των brands της μητρικής εταιρείας, αλλά και τις τάσεις της αγοράς.

Το Koulour-Koulour διαφοροποιείται στην αγορά καθώς ξεχωρίζει για την αισθητική και την ποιότητα του design, αποτελεί 2 επιχειρήσεις σε 1 διαθέτοντας δυνατό πόστο καφέ και κυρίως το προϊόν του χαρακτηρίζεται από υψηλό τζίρο και πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους.

Το franchise project των MOKACCINO, εμπνευσμένο από την ισπανο-καραϊβική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, αριθμεί πλέον σε 9 καταστήματα. Με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία, τα MOKACCINO ξεχωρίζουν για το design τους σε χρώματα από τις Φαβέλες της Λατινικής Αμερικής, με δυνατό product mix, καφέδες και ποκιλία συνοδευτικών. Η καλύτερη value for money πρόταση στη Μικρή Εστίαση, χωρίς entry fees και royalties.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας το 2019;

Το 2018 ξεκινήσαμε εννέα (9) καταστήματα MOKACCINO και έχουμε υπογράψει δεκαπέντε (15) συμβάσεις franchise για τα Koulour-Koulour, με το πλάνο ανάπτυξής μας να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δυναμικό.

Ποιές τάσεις / εξελίξεις θα επηρεάσουν τον κλάδο σας;

Όσο αφορά την καφεστίαση διαβλέπω μέλλον στα καταστήματα με χαμηλή επένδυση και λειτουργικά ως αυτό-απασχόληση, όσο αφορά στα σύγχρονα κουλουράδικα σε λίγα χρόνια πιστεύω ότι θα αντικαταστήσουν τα καταστήματα σφολιατοειδών και ταυτόχρονα θα ανανεώνουμε συνέχεια της συνταγές μας και τα προϊόντα μας, ώστε τα Koulour-Koulour να αποτελούν σημείο αναφοράς σε κάθε περιοχή.

Πώς πιστεύετε ότι θα κινηθεί το real estate; (αύξηση μισθωμάτων, εμφάνιση νέων εμπορικών αγορών, συγκέντρωση κ.λπ.)

Παρατηρούμε τάσεις για αύξηση των μισθωμάτων, κυρίως στις hot περιοχές, με το αέρα να έχει εξαλειφθεί. Γενικά πιστεύω ότι πέρα από κάποιες συγκεκριμένες περιοχές τα μισθώματα θα παραμείνουν ως έχουν, με τους εκμισθωτές να αναζητούν περισσότερο ασφάλεια παρά τιμή.

Ποιες θεωρείτε ως κύριες ενέργειες / παράγοντες ενδυνάμωσης του brand;

Το πλήθος των καταστημάτων σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό προϊόν και τους ενθουσιασμένους πελάτες ενισχύουν τα μέγιστα το franchise brand.

Θα εξακολουθήσει το franchising ως λύση αυτο-απασχόλησης και γιατί;

Το franchising αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιθυμούν αλλαγή στην καριέρα τους και αναμένουμε να κυριαρχήσει στην αγορά.

Ποιά θεωρείτε τα top trends για το 2019;

Αναμφισβήτητα θεωρώ τα σύγχρονα κουλουράδικα το top trend του 2019 και όχι μόνο. Στα koulour-koulour διαθέτουμε καταπληκτικό προϊόν, μεγάλα περιθώρια κέρδους, μεγάλη γκάμα, εξαίρετο καφέ, δυνατές πωλήσεις, συνεχή υποστήριξη, οργανωμένη μητρική εταιρεία, όλα τα συστατικά της επιτυχίας.